[Video] Hrvaška policija v Kumrovcu zaplenila zastavo Sovjetske zveze: Jugonostalgiki ogorčeni, hrvaški vojni veterani pa zahtevajo enako obravnavo tudi za nosilce jugoslovanske zastave

Foto: Twitter

V soboto, 25. maja, se je v Kumrovcu na Hrvaškem odvijal “Dan mladosti – radosti”, na katerem naj bi se zbralo več kot 10 tisoč ljudi. Hrvaški organi pregona pa so začeli s poostrenim nadzorom, saj niso dovoljene zastave komunizma, kakor označujejo zastavo Sovjetske zveze. Enako obravnavo pričakujejo tudi pri zastavi z rdečo zvezdo, saj ta predstavlja enak simbol.

Kar je bil v komunistični Jugoslaviji dan mladosti, s katerim naj bi obeleževali rojstni dan jugoslovanskega komunističnega diktatorja Josipa Broza Tita, je že vrsto let izgovor za jugonostalgike, da se našemijo v pionirje in paradirajo naokoli z jugoslovanskimi zastavami.

Preberite še: Migranti med vikendom povzročali preglavice policistom; prijeli so jih več kot 120!

A za razliko od Slovenije, kjer so številni naklonjeni komunističnim simbolom, ki simbolizirajo čas zatiranja drugače mislečih, pa imajo na Hrvaškem o paradiranju z rdečo zvezdo drugačno mnenje.

Tako je več združenj vojnih veteranov na Hrvaškem, po poročanju Telegrama, obvestilo Krapinsko-zagorsko policijsko upravo z namenom prepovedi razkazovanja totalitarnih simbolov komunistične Jugoslavije. Rdeča zvezda je na Hrvaškem še posebej osovražena, saj je bila tudi simbol agresorske JLA.

Organizatorji prireditve v Kumrovcu so se pred samim shodom morali udeležiti sestanka s policijo. Organizatorji jugonostalgične prireditve pravijo, da jim ni bilo všeč ozračje na sestanku, saj naj bi bili policisti neprijazni. Namreč, policisti so jim povedali, da s svojo proslavo in razkazovanjem jugoslovanske zastave žalijo hrvaške branitelje, zaradi česar so nekatere od veteranskih zvez zahtevale prepoved shoda.

Policija je ravno tako okrepila prisotnost na shodu in zahtevala, da se na shodu kažejo “zastave socialistične Jugoslavije in Hrvaške, kot tudi komunistične zastave.” Čeprav so bile jugoslovanske zastave še kako prisotne, pa se je na Twitterju pojavil posnetek hrvaškega policista, ki naj bi na shodu v Kumrovcu zaplenil zastavo Sovjetske zveze.

Ivan Šokić

 • Steiermark

  Rdeča zvezda je satanistični simobl – zasužnjenje človeka torej se upravičeno uvršča med kljukasti križ in druge zločinske simbole, ki so pa prepovedani v demokratičem in svobodnem svetu!

  • lili pili

   Pod kljukastim so prisegli domobrancki….

   • Slovenec

    Dajmo raje analizirati, zakaj in s kakšnim namenom so sploh nastale vaške straže in nato
    domobranske enote?

    • lili pili

     Jebes analizo, poznam, prebral, jih celo razumem, ampak to je bila grozna napaka ta prisega…. bolj se niso mogli kompromitirat

    • FRANC3

     Domobranci so logičen odgovor nasilja KPS nad Slovenci.

     • abc

      Domosranci so izdajalci Slovenskega naroda, ne pa logičen odgovor.

     • maksimalno

      Bedak od bedaka

     • KALAMAR

      A tvoji zvezdaši so pa ponos….koliko vasi je pogorelo, ko so zvezdaši stisnili repek pod jajčka in so švignili v hosto domačine so pa prepustili nemilosti(Lažgoše, Podstenjšek, Kiloovče ..itd)

     • abc

      Domosranci so stisnli repek med jajčka, ker se niso upali upreti okupatorju ampak so raje izdajali in zaprideglji njemu, kot pa se uprli, pa čeprav je bilo treba v hosto. Raje so izdajali, sodelovali in celo zaprisegli. Sram jih bodi zapečkarje usrane, sedaj bi pa zgodovino potvarjali.

     • KALAMAR

      Okupatorji mso imeli zvezdo na kapah…..leta 1991 so nas napadli zvezdaši!!! Ti priporočam , da greš neumnosti trest na 24kur, kjer je bolj prijazna stran za usrane levake!

     • abc

      Za takšne kot si ti, ki prisegajo domobrancim, beli gardi, nacistom, fašistom , je bila zvezda med drugo svetovno res okupatorska. Enaindevetdesetega nas pa ni noben napadel, ampak se je zvezna vojska, ki je takrat v skupni državi SFRJ, pač bila JLA, morala umakniti zaradi odcepitve republike Slovenije od SFRJ.

     • KALAMAR

      Ti si plačanec iz FDV !!! Fašisti ste vi levaki! Ti si navaden cepec in te prosim , da končaš tvezit murgelske pravljice in si kupiš mladino in na FB všečkaš SD IN LMŠ in boš na pravem naslovu!!

   • Vili

    Spoštovani!
    Upoštevajoč da sem avtor video posnetka in fotografije ,prosim in
    zahtevam ,da objavite popravek vašega prispevka in sicer z več popravki.
    Z začetek : Hrvaška policija v Kumrovcu 25.5, 2019 NI ZAPLENILA zastave
    in je poskus zaplembe ostal res le pri poskusu. Hrvaškim policistom sem
    namreč dokazal na licu mesta, da nimajo pravne osnove za kaj takega.
    Celo nasprotno. Zahteval sem opravičilo , da so kaj takega sploh
    poskušali , saj bo pač drugače sledila prijava na Evropsko sodišče za
    človekove pravice . Zastava z opravičilom MI JE BILA VRNJENA v celoti (s
    drogom za zastavo vred , saj so se v postopku namreč sklicevali na to
    da so problem drogovi za zastavo in NE zastava). Prav je ,da gledalci in
    bralci vaše TV pravilno informirani zaradi njihove splošne izobrazbe in
    razgledanosti! Prav tako bi bilo prav, da vaši bralci in gledalci
    zaradi splošne razglednosti vedo, da to kar je na posnetku NI zastava
    Sovjetske zveze temveč mednarodna delavska zastava katero še vedno
    uporabljajo delavci PO CELEM SVETU razen v kaki , po izobrazbi in
    razgledanosti, zaostali Hrvaški in Sloveniji! Uredništvu predlagam, da
    avtorja objavljenega prispevka pošljete na kako ustrezno izobraževanje,
    da ne bo več smešil vašega portala. No in še tretja točka moje zahteve:
    Prosim oziroma zahtevam, da honorar za objavo MOJEGA video posnetka in
    fotografijo nakažete na društvo AVNOJ Slovenija! Lep pozdrav!
    Brus Vilko – Vili

    P.S.
    Vkolikor popravek ne bo objavljen na enak način kot ste objavili
    dezinformacijo bo sledila tožba katera bo portal Nova 24 TV stala vsaj
    4000 EUR plus stroški. Zakaj 4000? Oglejte si razsodbo Evropskega
    sodišča za človekove pravice iz leta 2012 pa boste razumeli zakaj!

    • lili pili

     Vsaka cast…

  • freedomfighter

   V zda so dovoljeni vsi te simboli pa se mi zdi da oni malo bolje razumejo svobodo in demokracijo od nas

  • Švabskiđukac

   Kljukasti je tvoj simbol Medusa.

   • Steiermark

    švabski cazzo, kljukasti križ in rdeča zvezda ta simbola, s katerimi se ponašajo rdeči psihopati oz. samo duševno zmedene meduze, katerim v prazni glavi še ni prišlo na pamet, da sta tako komunizem, kot nacizem, delovala z roko v roki, stalin je uril Nemške SS za klanje ter pederske komunajzle, ki so nato v Sloveniji, nad zavednimi in poštenimi Slovenci, izvajali genocid, na najbolj nagnusni način, kot tito, dolanc, karddelj, in ostala psihopatska komunistično revolucionarna svojat! Ali ste grupno praznovali dan “mladosti” , r. dan enega izmed največjih klavcev vseh časov, pedofila in pederajzlarja? Upam, da ste uživali , v kakšni garaži ter da ste bili toliko usmiljeni do psičkov, da ste se raje “zadevali” kar med seboj…….

  • Slovenec

   Točno.

  • Vili

   Živiš v zmoti. Rdeča zvezda je dovoljen in niti malo sporen simbol kjerkoli na svetu. Dokaz? https://www.delo.si/novice/svet/nosilcu-rdece-zvezde-4000-evrov-odskodnine.html

 • Drago

  Niso zaplenili zastave Sovjetske zveze ampak delavsko zastavo (na zastavi ni zvezde). Ni prvič. da ste pokazali popolno nepoznavanje osnovnih dejstev. Me pa zanima, v kateri resoluciji oz. zakonu sta prepovedana srp in kladivo.

  • ZatonMesecnikov

   Gre za zastavo nove Sovjetske zveze po letu 1992, ko so opustili Zvezdo, Dragutin. V takšni obliki, kot zgoraj na slikah, je bila tudi vnešena v ustavo Sovjetske zveze leta 1992.

   Prior to the adoption of the 1992 Constitution, the Supreme Soviet
   agreed to modify the flag of the Soviet Union to express the countries
   new views. Supporters of Gorbachev and other pro-communists eventually
   agreed to simply remove the red, gold-bordered star from the flag, and
   enlarge the hammer and sickle to a degree. The flag was mentioned in the
   1992 Constitution.

   https://althistory.fandom.com/wiki/Flag_of_the_Soviet_Union_(New_Union)

   Levičarji vedno govorite na počez. poleg tega je to hrvaška notranja zadeva.

   • Drago

    Ne bo držalo, Sovjetska zveza je razpadla leta 1991, to je bila zastava Skupnosti neodvisnih držav – od leta 1992 dlje. Sicer sta pa srp in kladivo simbola delavcev in kmetov; zastava je obstajala dosti časa pred Skupnostjo neodvisnih držav.Desničarji ste pa zelo šlampasti , ravno tako kot vaši Alt viri.

    • ZatonMesecnikov

     Dragutin, srp in kladivo so iznašli boljševiki leta 1917. Prej so tudi obstajali simboli, kot kladivo in plug naprimer pri Ircih. Zmotno je prepričanje, da je bilo to simbol proletarskega gibanja. je bil simbol, vendar ga je lansirala Kominterna. Zato se je zamešalo, kaj je bilo prej, ali kura ali jajce.

     Enako je s internacionalo, ki je bila himna Sovjetske Zveze do leta 1944.

     Vse delavsko gibanje pred drugo vojno, je bilo strogo pod kontrolo Sovjetske Zveze. Z frakcionisti so obračunali, če se je le dalo. kot v španiji, ko so bili vojno v vojni z anarhisti, socialdemokrati…

     • Drago

      1. Zastava, ki so jo zaplenili NI bila zastava Sovjetske zveze, ker Sovjetska zveza leta 1992 ni več obstajala. To si seveda s svojim molkom priznal.

      2. Internacionalo so napisali leta 1871, daleč pred nastankom Sovjetske zveze. Kaj se je dogajalo v Franciji leta 1871 pa le poguglaj.

      3. Tvoje osnovnošolsko znanje zgodovine z Alt right dodatki me ne zanima pretirano,

     • ZatonMesecnikov

      1. napisali so ustavo za novo Sovjetsko Zvezo Dragutine in sprejeli novo zastavo. Potem so šle stvari svojo pot. lepo sem ti dal link, samo te hebe angleščina.

      2. Internacionalo so vzeli za svojo himno najvišji predstavniki delavskega razreda v Moskvi in je postala himna Sovjetske zveze. Ker delavsko gibanje in Sovjetska Zveza sta postali eno. Pa se je lahko nekdo na glavo postavil zaradi tega. So ga pač likvidirali.

      #3. Tvoje osnovnošolsko znanje zgodovine z Alt right dodatki me ne zanima pretirano,#

      Ti kar vprašaj dragutine, če te kaj zanima. Moje zgodovinsko znanje ni tisto predpisano in lektorirano od ZZB NOVJ. ter Uredništva revije borec.

     • lili pili

      Glede tega ali je bila najprej kura ali jajce so filozofi ugotovili nesporno dejstvo, da jajce gonjo tica in ne obratno….

     • slosin

      …tebe goni pa JJ…

     • lili pili

      Sds ovce goni jajo je pravilno povedano…

     • ZatonMesecnikov

      Neka “narodna” sa tvojih prostora lili?

     • lili pili

      Filozofsko dognanje, ponarodelo izvor kozjansko…..

  • Rožle

   DRAGO … da ti nije SKUPO

  • rubec

   Se strinjam s tabo. Pod to delavsko zastavo, je moj dedek izbojeval 1 krajcar plače, moj stric pa tako velik penzion, da si z njim vsak mesec kupi kamilice.

   • Drago

    Hehe, moj oče pa se je upokojil leta 1990 in ima 900 EUR penzije, pa je imel samo povprečno plačo. V toliko opevanem kapitalizmu bi dobil 600 EUR max. Tvoje sorodstvo pa je najbrž bilo vse življenje na socialki…

    • rubec

     V toliko opevanem kapitalizmu, dobi moj stric za 20 let dela € 1000 penzije, za deset let v jugi pa 100. Ne, noben od sorodnikov ni bil na sociali, ampak je tvoj oče redno plačeval partijsko članarino.

     • Drago

      Kamilice stanejo 1000 EUR? Matr so se podražile…

     • rubec

      Imam dva strica, če še ravno hočeš. Eden je tukaj, drugi živi v belgiji. Ostane ti samo še to, da razmisliš kateri živi tukaj in kateri v tujini.

     • Drago

      Si prepričan, da jih nimaš pet, z vsakim tvojim postom jih je več ?

    • tramal

     Bedak ,saj sedaj v kapitalizmu dobiva 900 Eurov ,če pa bi naprej imeli komunizem bi dobil pa 200Eurov.

     • Slovenec

      Točno.

    • Darth Vader

     debil…..razkazuješ svojo nerazgledanost……30% pokojninske osnove je ljudem do 2001 vzela LDSova pokojninska reforma……najbrž je bil tvoj fotr medtistimi, ki so reformo pisali

    • Slovenec

     V Avstriji ni bilo komunizma niti dneva in so pokojnine veliko višje od slovenskih. Kaj je torej
     narobe v Sloveniji? Ja komunizem in dediščina komunizma z Erjavcem, ki obljublja jurja pokojnine.

   • lili pili

    Ti pa si bos lahko kupil strik za penzijo po jajotovem zakonu…

    • traktor

     Štrik si boš lohk kupil sam, ko vas bomo ta mladi imel zadost poln kurac in ne bomo več plačevali v sklad za vaše penzije. Mogoče vas bodo imeli takrat radi Pakistanci pa Alžirci, ki jih zdaj uvažate in vam polnili penzijski sklad.

     • lili pili

      Danes mlad jutri, ce imas sreco, tudi star, uzivam penzijo, tinpa bos res odvisen od onih, ki jih omenjas, zato bodo do njih ze zdaj prijazen..

  • lili pili

   Za jajotove je se rdeca cota nevarna…

 • macon

  “čak jedan tip glumi tita…” A se je to reaktiviral komibebec Godnič ali si je drugi komibebec Kobal omislil gostovanje v tujini?

  Sam vprašam, ker so Slovenci bolj fuknjeni od Hrvatov.

  • pajot

   Po moje je bil godnič.

   • lili pili

    Godinic carrrr

    • Slovenec

     Car, ki igra diktatorja. To pa ni več smešno, je bolj žalostno in
     tragično častiti človeka, ki mu
     je bil totalitarizem svetinja.

     • lili pili

      Tudi veliki igralci svetovnega formata so igrali diktatorje, na primer carli caplin, si kdaj slisal..

     • tomven

      Omenjaš igralce svetovnega formata, ne pa zblojeno kepo sala na dveh nogah…

     • lili pili

      Kaj pa pol poreces za zgodovinarja staneta grando, je tudi svinska polocica ali je kar cela svinja…

     • FRANC3

      CC se je iz Hitlerja v filmu Veliki diktator delal norca, glumač Godnič ga pa poveličuje. S tem poveličuje tudi njegovo krvavo vlogo v WWII.
      V Sloveniji se 9.5.1945 ni zgodila osvoboditev, ampak 3. okupacija. Po fašizmu in nacizmu je nas okupiral še komunizem. Vse tri ideologije pa so imele hlapce in sluge.

     • lili pili

      Tebe nikoli ne bodo osvobodili, vecina slo se pocuti svobodne od maja 45, eni ste pac ujetniki svojih nacel..

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ne! Charlie Chaplin mogoče? Hočeš povedat, da se je Godnič norčeval iz njihovega idola tita, oni pa so mu navdušeno ploskali?
      Bolano!

     • lili pili

      Bolano gor bolano dol, vsinso se imeli fajn…

     • VERZIFIKATOR

      Ivi Godljič

      DVORNI NORČEK

      »Veličanstvo, Vam li to kaj godi?«
      spraševali kralja so Špartanci,
      tudi isto stvar Liliputanci:
      »Norček namreč, ki po dvoru blodi?«

      »Včasih biti Ivek zna zabaven,«
      eden je iz spremstva se izjasnil,
      ne da bi kaj drugega pojasnil,
      kralj le nemo stal je tokrat zraven.

      Dolgo v smeh že norček ni jih spravljal,
      je že zdavnaj z vajeti pobegnil,
      vse prevečkrat v kak osir je dregnil,
      ni da dvor denar bi zanj zapravljal.

      »Mar ne kaže naših nam obrazov,
      ko igra maršala, generala,
      tale dvorna godljasta zijala,
      mar preveč ni polna naših jazov?«

      Zaskrbljeni so na dvoru paži,
      da jim Ivek kazal je zrcalo,
      njihovo se lice prepoznalo,
      da ujel jih norček je na laži.

      Je maršal izvorno konjski hlapec,
      star izraz je, srednjeveški čisto,
      norček z njim morda poudarja tisto,
      da vsak oblastnik je konj in trapec?

      Ga pustijo, da se ves izlajna,
      Ivek da izpljuva blasfemijo,
      razglasijo vse to za norijo,
      pravijo: »Dovolj ima ga gmajna.«

      Ko naslov odrečejo mu dvorni,
      ve se, da je Ivek v godlji hudi,
      je razkrito vsemu svetu tudi,
      da (p)ostal le norček je uborni.

      To lahko res dobro, prav jim pride,
      sebe ščiti dvor in njega ščiti,
      kazni da se more izogniti,
      pred pravico Ivek da uide.

      »Končno ve to mesto in ve vas,«
      reče liliputski kralj nizkotno,
      »da vprašanje norčka ni drugotno,
      Ivek vendar eden je od nas!«

      Ker se norčkov sodno ne preganja,
      strpajo ga v ustanovo drugo,
      kakor v karanteno, kot pred kugo,
      kamor takšne se ljudi izganja.

      Konfiniran ni, še manj priprt,
      takšnim uredi se status večni,
      v njem lahko uživajo nesrečni,
      je oddelek, vendar je zaprt.

     • Nata

      Sej res . . . . . . . status večni ?
      Vendar še vedno svobodno špancira in ljudi živcira !

     • Steiermark

      Umsko pohabljeni potomci teh svinjarjev, ki so klali po Sloveniji, vse in vsakogar, ki si je drznil misliti s svojo glavo, pač ne razumejo osnove človečnosti in poštenja, njim so bili in im ostanejo “svetli vzor”, veliki krvniki, pedersko pederastičnega kova, kot je bil “veliki šloser” in njegova hlapčevalska drhal!

    • FRANC3

     Česa? Delanja norca iz vseh 100.000 pobitih po 9.5.1945 v Sloveniji in njihovih svojcev?

     • lili pili

      Juga je imela 20.000.000 ljudi…

     • AlternativaZaSlovenijo

      In množico gastarbajterjev v tujini. Bila tako fenomenalna tvorba, da je razpadla kot keks. Eni minorni grupi za katero ne razumem, da se ji daje toliko pozornosti, proslavlja njeno “slavno” preteklost. Kako je že pisalo: “Tito vrati se!” “PA NISAM GLUP BRE!”

     • lili pili

      Tudi danes imamo ogromno mladih v tujini kar odhajajo, nic se ni spremenilo.

      Eni praznujejo to drugi si pa najdejo koga drugega, nacprimer pleskota pucnika…

    • KALAMAR

     Ja prav car Mujo!

     • lili pili

      Car jajo

    • AlternativaZaSlovenijo

     Pravi car butalcev

     • lili pili

      Samo da je hec…

   • Janez Pavel Kanc

    Podobnost med Godničem in Gorenakom ni zgolj v začetnici priimka.

    • pajot

     A ti misliš,da si duhovit?

    • Schemva Miro

     Kreten zahojeni.

    • maksimalno

     Nič kolikokrat si že izkazano dokazal da spadaš pod opis stanja človeka,ki nima vseh kolesc v glavi v pogonu.

  • rubec

   Hehe

  • Boco

   Godnič je tak zblojen ljubiltelj Titeka, da se je baje kar v Kumrovec preselil. V lik pa se je tako vživel, da že res misli, da je Josipova reinkarnacija. Kaj češ, šiza pač.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Saj razen iz teh dveh držav noben drug ne gre tja.

  • VERZIFIKATOR

   Strpi se, macane, rekao je – koji već drug?

   Joseph O´Cumrovec

   ZASTAVE VIHRAJO

   Ni zastav več in nobenih znakov,
   kraju pravi Pliberško se polje,
   menijo, tako za vse je bolje,
   ni herojev več in ni junakov.

   Je za vse enako poskrbljeno,
   vse se po zakonu obravnava,
   ena sama je za vse zastava,
   vse s pravili zdaj je urejeno.

   Kilometer kakšen le bolj vzhodno
   kot da v drugem času smo in svetu,
   fane bivšh so držav v razcvetu,
   in vedenje divje je zahodno.

   Kavboj vsak kar sam si zakon piše,
   divja to zahodna je manira,
   bližnji vzhod razmere še podpira,
   vsak zastavico si sam nariše.

   Center te folklore je divjaške
   rojstni kraj revolveraša Joze,
   kraju pravi mesto se nervoze,
   prireditve so revolveraške.

   Šerif gleda vso stvar nekaj časa
   in pokliče sam nato v režijo,
   treba bo končati to norijo,
   saj dovolj bilo je z norci špasa.

   Se končala scena bo divjaška,
   obračun ko kavbojski se vname,
   kmalu, verjemite, se posname,
   prva pristna kavbojka hrvaška.

  • AndrejTauer

   Kaj se pa to pravi, ljubitelj hrvatov, torej? Pa kaksni patrioti ste to vi. Na prvo mesto postavljate madzare, potem poljake, nato hrvate… A slovenijo ste pa pozabil ob vsem tem laznem domoljubju? Izdajalci po krvi, vedno izdajalci.
   (posebno sporocilo za petra: to je humor, bejbi. live and learn)

 • pajot

  Vsakomur,ki nosi zastave s simbolom rdeče zvezde,bi morali to zvezdo vžgati na njegovo čelo. Idioti primitivni in neiteligentni.

  • lili pili

   Saj so jo domobranci marsikateremu zajetemu partizanu vrezali, so pa pol maja 45 pokasirali …..

  • boogin1

   Komunajzarjem je potrebno rdečo zvezdo na čelo vrezati z nožem, kot v onem filmu “Neslavne barabe”, da se je bodo vedno spominjali in jo ponosno nosili.

 • Bogdan Šalamun

  Bravo, Hrvati!

  • SIMON ROZIC

   Če vam pa to uspe, potem pa res kapo dol, Hrvati !!!

   • Vili

    Ni jim uspelo :D Tako da….

 • Artur Walter

  To da simpatizirate z ustaši, je bolj svinjsko kot 100 Kumrovcev skupaj..

  • ZatonMesecnikov

   To je stara komunistična podtaknjenka, Walterović. Slovenske meščanske stranke med drugo vojno niso imele ničesar z Ustaši.

   Pojem Ustaši in balkanske spore so zanesli vaši Ćaleti v Slovenijo, ko so prišli s PVC vrečko v roki…

  • rubec

   Artur, še drnovškov pes ni take bolane ven metal. Pa je bil, tako kot njegov gospodar komunjara. Kar je logično.

   • Artur Walter

    Verjamem, da je teb to logično….to je tvoj nivo. N’č hudga

    • pajot

     dej,ti walter,a boš že končno ubranil sarajevo? Ejga!

  • macon

   Kje ti vidiš simpatiziranje z ustaši? Ne maramo komunistov kot tudi ne ustašev.

   Dajte si že v glavo zabiti, da opozicija komunistom niso fašisti.

   • Artur Walter

    Ko mačku na tep stopiš zacvili

    • macon

     Ko komunajzarju poveš, da je gnida, zacvili. Ko bom hotel kaj zagovarjati, bom točno to tudi zagovarjal.

     Ti si pa komunajzarski bedak, ker limaš svoj zagovedni primitivizem drugim. Ja, sigurno si razbral moje misli in namere, pokvarjenec.

   • Imperial Commando

    Za te levaške pezdete so itak vsi na desni fašisti. Še bolj izrabljajo to besedo kot ilegalni migranti azilni sistem.

   • lili pili

    Res je vi ste potomci domobrancev, ki so prisegli zvestobo hitlerju. Kaj pa je bil hitler si lahko precitate na netu.

    • macon

     Sem potomec deda maistrovega borca, veterana Galicije in Soške fronte ter gorenjskega Vos-ovca in drugega deda dolenjskega kmeta.

     To kar mi pripisuješ govori, da je bil vsaj en tvoj ded v Hitlerjugendu, ker svoje frustracije izživljaš z debilnim komunajzarstvom. Star si že, torej si brezupen primerek brez pameti in osebne etike.

     • lili pili

      Ti si pol borec za juzno mejo, jajotov somisljenik, dedi, strici se pa mal obracajooo

    • boogin1

     Na internetu lahko prečitamo tudi, da je bil Hitler po številu ubitih vajenec proti komunajzarjem, ki ste pobili preko 100 milijonov ljudi. Prečitamo lahko tudi, da jih je Tito pobil 1 milijon, kar je v primerjavi s pobitimi, če gledamo matematično neprimerno več, kot so jih uspeli pobiti nacisti, fašisti in ostala golazen skupaj. Vendar se te golazni ni trebe več bati, ker so skupaj z heroji partizani, ki so herojsko pobili več 10 tisoč nedolžnih, tudi otrok in žensk že zdavnaj pocrkali. Za bati se je vas komunajzarjev, ki še vedno predstavljate grožnjo.

     • lili pili

      Ja pol se pa slabse, da so ptisegli malerju in vajencu…

  • tramal

   A ti si še kar v drugi svetovni vojni.Ne boj se ker Ustašev in Domobrancev že sedemdeset let ni več .No ,par norih partizanov pa še vedno onesnažuje to zemljo.

   • Artur Walter

    Tale porzal in diha z NOB, Titom,……. se ti ne zdi??

    • macon

     Dihati z NOB in Titom…- spet se je en tifusar primajal iz gozda ob Neretvi. Leta 2019 še zmeraj lezejo iz tamkajšnjih grobov.

    • pajot

     Dej,še enkrat napiši,da bo razumljivo,cepec.

   • lili pili

    Ustase in ta bele so maja 45 predelali v …..

  • Lustrator

   Kaj tebi ni jasno? Nasprotje komunista je demokrat, ne pa ustaš. Tako ustaši kakor komunisti so bili namreč socialisti in totalitaristi – 2 frakcije leve ideološke zablode torej. Vidim, da še vedno po partijsko razmišljaš, ko vse, ki niso bili za zločinsko revolucijo imenovano NOB, ožigosaš za izdajalce in po možnosti naciste. Nacizma in fašizma danes ni več nikjer na planetu, kaj šele aktivnega ustaštva, medtem ko je komunistov še precej več kot pred 50 leti. proti komu se torej bojiš? če bi na hrvaškem bilo kaj Ustašev in fašistov v italiji, komiji praktično ne bi upali čez mejo, tako pa lahko javno sredi našega in njihovega glavnega mesta prirediš celo boljševiško orgijo, pa se ne bo nikomur skrivil niti lasek. Toliko o tvojem fantomskem ustaštvu.

 • ZatonMesecnikov

  Zapleniti zastavo, pa zaznamek v kompjuter. Samo to jih bo ozdravilo neumnosti. ko jim bo Nemec na kakem letališču obračal pasoš, zakaj imajo zaznamek.

  pa naj pojasnijo potem prednosti komunizma in da je bilo pa pri nas “drugače”….

  • Švabskiđukac

   Setać ustaški špicelj.

   • ZatonMesecnikov

    kako so že tvoji rekli makedonče nekoč? “kolaborant”…

  • Vili

   Nič od tega se ni zgodilo. Le vrnitev zastave in droga za zastavo z opravičilom za nevsečnosti , se je zgodilo! Zadovoljen?

   • ZatonMesecnikov

    Si jo ti vihtel, sovjetsko komunistično zsatavo Vili? trše bi te morali prijeti..

    • Vili

     Da. Jaz osebno. Tvoj problem če te to moti. Trše prijeti?, Ne bi šlo. Opravičiti so se morali

     • ZatonMesecnikov

      To še ne pomeni, da nisi dobil zaznamka v kompjuterje.

    • Vili

     Na tvojo žaslost (pa tudi mojo) me niso. Lepo vrnili so mi vse kupaj, se mi opravičili in odšli. (dva policaja in trije specialci) , pa sem od njih zahteval le da mi razložijo oziroma povedo na kateri pravni podlagi počnejo kar pač počnejo. Jaz namreč sem imel pravno podlago sprintano v žepu. Razsodbo Evropskega sodišča za človekove pravice namreč!

     • ZatonMesecnikov

      #Razsodbo Evropskega sodišča za človekove pravice namreč!#

      ta ti dovoljuje vihtenje komunistične zastave na prireditvah ali kaj hočeš povedati?

 • Artur

  Eden takšnih idiotov bo po novem mešal meglo v EU parlamentu ampak dejstvo je, da si tam ne bo upal natakniti majice s che guevaro ker zahrbtna komunjara je pač zahrbtna komunjara.

  • FRANC3

   imaš v mislih Milana Brgleza?

   • anzek

    V resnici sta dva, Bogovič in Brglez.

  • Vili

   Prav zato je dobil moj glas :D

 • Franc Šink

  Zakaj nimamo popolne politične svobode ? Zaradi prikritih komunistov vendar !

 • tramal

  Bravo Hrvatje.Mislim da si zaslužijo tudi zapor za kakšno leto.

  • lili pili

   Jebes hrvate, a ti ves koliko slo duhovnikov so poklali v jasenovcu…

   • slosin

    po tvoje premalo….

    • lili pili

     Zamenja nik iz slosin v pasji ali jajotovsin

     • slosin

      dej no, pol se boš pa še mene bal ko komunist križa pa Janše…

     • lili pili

      Komunista janse si mislu….

     • slosin

      ja, bivšega komunista….prov gotov ne čebelarja Janše…Pa kot komunist ni bil kaj prida, če so ga nogiral iz partije….ampak spoznal jih je pa od znotraj, zato jih ima pa poln qrac…

     • lili pili

      Komunisti so to kmalu ugotovili, sds ovce pa ste prebutaste….. hoh hoooo

   • Slovenec

    So klali ustaši, so klali tudi komunisti. Zakaj samo nekatere obsojati, saj je bilo več totalitarizmov.

    • lili pili

     Je res, samo kot slovenca bi te le morale skrbeti slo zrtve pa ti je pomebnejsa zaplemba zastave..

    • Steiermark

     Razlika med komunisti in drugimi , npr. ustaši je edino v tem, da so oni, drugi, “klali” v samoobrambi in za zaščito lastnih ljudi, katere so psihopatski komunisti ogrožali in niso prizanesli niti starcem, kajšele otrokom, da pa o ciganih sploh ne govorimo!

   • tramal

    Lažnjivec .Partizani so pobili čez 200 duhovnikov in porušili okrog 200 cerkva.

    • lili pili

     Preveri pri svojih, vec kot 15 so jih pobili v jasenovcu, bratje hrvati in to na ustaski nacin.

     Zalostno, da tega ne ves in zalostno, da jih slo cerkev nima za mucence.

     • janez

      Lili p ali so bili ti pobiti duhovniki komunisti?

     • lili pili

      Vsi, ki so jih pobili so ja bili kot duhovniki komunisti, definitivno duhovniki komunisti, pa preveri na spletu…

     • janez

      Ha, ha, katoliška vera in komunizem ne gre skupaj. Splet vse prenese. Čudno, da jim po vojni niso postavili nobenega spomenika. So pa med vojno po krščansko pokopavali tudi partizane nekomuniste. Imeli pa so partizani tudi kašnega svojega “duhovnika”.
      Po vojni je bil kakšen levo usmerjen, toda ne komunist, tipa Grmič. Pa nekaj jih je klecnilo in so vstopili v CMD.

     • lili pili

      Ja sam se cudim, da niso te duhovnike razglasili za mucence, ampak slo cerkev se boji hrvaske, ki je bila temelje ustaskega rezima in ima dobre veze v vatikanu…

     • lili pili

      Komunisti kot jajo

    • lili pili

     Ata ti je bil laznivec mama pa …….

   • Steiermark

    a ti se pa “dol daješ” z jugosi – srbi, ki so klali po 45 letu, v Sloveniji?

    • lili pili

     Ja po 45 so srbi v sloveniji poklali veliko odojkov, najprej za svoje potrebe potem pa smo jih tudi mi radi zauzili na piknikih… bravo

     • Steiermark

      Ja, prav srbski ludožerci, pod titovim pokroviteljstvom,so avtorji – izvajalci klanja po Sloveniji, po končani vojni, izvedli največje klanje, tudi v Mariboru, kjer je pijana jugosrbska drhal izrezovala srca, živim fantom, pravtao jetra ter jih “pekla na žaru” in istočasno prisilila svojce, da so vsemu temu prisostvovali – gledali in jih nato prisilila, da so poleg srbakov, tudi sami zaužili dele teles svojcev! Fuj, titova jugosrbska in danes njegova podporniška, ludožerska drhal! Samemu satanu se gabite – sicer vas bo pa dobro nagradil, ko vas bo , kot tita in ostalo golazen, sprejel v “svoje podzemno kraljestvo”!

     • lili pili

      Pravljice za poredne….

     • Steiermark

      Ali si ti ali tvoji sorodniki prisostvovali – aktivno – v klanju “odojkov” po Sloveniji, da se tako sprenevedaš in zanikaš klanje srbijanske titove jugogolazni, po 2. sv vojni, predvsem tisto, ko so v Mariboru, na Teznem, potem ko so se vsidrali v eno hišo in tam imeli svojo postojanko, živim slovenskim fantom izrezovali srca inn jih pekli na žaru ter k tej satanistični orgiji prisililili tudi svojce, da so vse to gledali in zaužili, tudi oni, dele svojih ljubljenih svojcev! Za trditev česa takšnega in norčevanje iz tega pošastnega titoistično srbskega rajanja, klanja nedolžnih (kaj so in še vedno, imajo z iskati te pošasti v Sloveniji in “delati red” , po njihovo…) na pšasten način, ste zreli za na sodišče, kjer se obsodi vsakogar, ki se norčuje iz trplenja ljudi in povzdiguje pošast tita in njegovih krvnikov, drhali, ki nima in ni imela nikoli pravice, da nam gospodari!

     • lili pili

      Jaz o odojkih, ti pa mi pokvaris tek z nekim mesarjenjem. A navedes kak vir za svoje trditve…

      Ko bos raziskoval ne pozabi na zlocine ustasev in domobrancev v obdobju 41 do 45, potem bos lazje razumel dogajanja po koncu vojne…

      Sedaj grem na svojega odojka, hrustljavo zapecenega… kosti ti lahko prihranim…

     • Steiermark

      Mislim, da nisi vreden odgovora! Seveda jugoizmečkom, in potomcem klavcev, predvsem srbijanskih, povojnih zločincev, ki so prihrumeli v Slovennijo, da jo “opljačkajo” in pobijejo zavedne in Slovence, je težko slišati oz. poslušati o zločinih, ki so jih zagrešili njihovi ali oni sami! Resnica boli!

     • lili pili

      Mene nic, si kaj prestudiral zlocine ostalih med 41 in 45

     • Steiermark

      O vaših? Takrat, 41 leta, pa vse do 45 ste se jugosrbski koljači skrivali in klali po bosni in še kje drugje. Te vaše spake so pridrvele v Slovenijo šele po končani vojni, ko so nas angleži in američani “osvobodili”, zato da nas je pedofilski pederajzl množični morilec in psihopat tito, lahko “osvobodil” (vsega lepega in premoženja)! Povej še, ti, ki si tako “načitan” in očitno z njimi tudi krvno povezan, miselno 100 %, kaj s tile smrdljivi morilci izgubili v Sloveniji, da si domišljate, da imate pravico nad nami? O drugem pa nebom izgubljala besed, ker se te itak nič ne prime, si kot navita lajna, ki kokodaka vedno enoinisto, brez zgodovinskih dejstev in z lažno jugo nob zgodovino ter pederajzlom titom!

     • lili pili

      No anglezi in americani so partizanom pomagali med in po vojni, tudi pri pospravljanju ustasko domobranske nesnage, so ze vedeli zakaj…

     • Steiermark

      No, če bi le spoštovali borce za svobodo in ne rdeče jugosrbske pedofilsko pederajzlse titove koljace, zasužnjevalce z rdečo oz. krvavo zvezdo, potem bi opravili s tvojo drhaljo in tebe verjetno niti ne bi bilo, kot potomca….

     • lili pili

      Drzmo se teme, kaj bi bilo ce bi bilo….

      Dejstva so jasna, zahod ni zelel jugo golazni.

     • Steiermark

      Če “zahod” ni želel jugo golazni, zakaj je pa potem prav jugokomunistično titoistični golazni dal prosto pot za kllanje poštenih in zavednih Slovencev, zakaj “zahod” sam ni opravil z rdečo jugo golaznijo, kot so “opravili” poprej z nacisti? Tako daleč pa ne seže tvoja “kapaciteta” razumevanja, a ne….. In če bi bila pravica na svetu, potem bi zločinski angleži, že med vojno opravili z vso rdečo smrdljivo koljaško jugo golaznijo, kateri nam še danes, direktno ali preko svojih potomcev grenijo in onemogočajo življenje! Sicer pa, kaj razlagati nekemu, ki vsaj miselno pripada jugogolazni in oboževalcem rdečih titovih morilcev, je brezplodno. Če ne zastopiš, pač ne zastopiš in ti lahko pomaga samo še Bog, pa še tisti je dvignil roke od tebe – brezupen primer!

     • lili pili

      Pravice ni in je ne bo, anglezi so malo pametnejsi in so partizanom dovolili, da lepo obracunajomz svojimi, oni pa si niso mazali rok z begunci.

      Pa smo spet pri beguncih…..

     • Steiermark

      Teslo brezčutno in psihopatsko naravnano, se tako izraža in podpira zločince in odobrava njihove zlocine! Začepi že enkrat, krsmelo!

  • anzek

   Na batine si pozabil, na batine. Za klovna, ki se oblači v tita, pa še posebej poskrbeti, da bo imel batin v izobilju.

   Moj sosed je bil zaprt na gradu Rajhengurg, komunističnem zaporu, kjer so ga vsaki dan pazniki pretepali po ledvicah in podplatih.

   • Vili

    In še je živ? Neverjetno. Medicinski čudež pač.

  • Steiermark

   Pa kakšno, z gorjačo prek hrbta….

 • Janez Kepic-Kern

  KAKĐNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

 • Antonius

  Argumentirano poglejmo zgodovinskemu veseljačenju v *oči*. Že priletni dediči revolucionarnih v znak svojih *zmagovitih* spominov s krvavimi insignijami vsevprek zajebavajo po vojni od njih okupirane in morjene, zato ne vidim nobene potrebe, da se svoje zgodovinske preteklosti ne bi spominjali tudi domobrani. Naj na svoj shod spominjanj na bitke, ki so jih vodili proti zlorabljenim partizanom, prinesejo zastavo s svastiko na njej. Zahodni in vzhodni zavezniki so z orožjem podpirali partizane, Nemci so pa domobrancem dali najnujnejše pešadijsko orožje, da so Slovenijo lahko branili pred revolucionarnimi komunisti in njihovo morilsko soldatesko. Prek 700 povojnih morišč še kako opravičuje domobrance, da je bil njihov vojaški napor upravičen in na mestu.
  Naj na svoj shod prinesejo tisto svastiko na zastavi, potem naj se pa Ustavno sodišče še enkrat odloči. Poimenovanja ceste po morilcu Titu niso dovolili, uporaba komunističnih insignij pod katerimi so morili svoje ljudstvo je pa še naprej dovoljena.
  Demokratična pravila so vendar za vse enaka. Kar je dovoljeno enim, ne sme biti odvzeta pravica, prepovedano drugim.
  Svastika je že, krvava zvezda, pod katero so v imenu revolucije komunisti v vojni in po vojni morili nedolžno prebivalstvo, bi morala biti pa tudi prepovedana.

  • palačinka

   ….Quod licet Iovi, non licet bovi

   • Antonius

    Kaj res verjamete,da je veleizdajalec enak Jupitru?

 • Vlado77

  Res je le simbolično- drugim se niso upali. Vendar roko na srce še vedno boljše kot pri nas. Naš policije na be vzela niti ene kom.zastave. Še več niti enega mitraljeza . Pri nas so vidni politiki levice obvezno prisotni- tam jih ni. “Mi” smo daleč bolj pečeni rdeče kot sosedi.

  • Vera

   Ne vsi.

  • Steiermark

   Smo vedno bili in izgleda, da bo do naddaljnega tako ostalo, vsaj dokler se ta zalega ne spuca z našeg sveta!

 • Lisjak

  Na Facebooku-AVNOJ Slovenija si lahko ogledate posnetke iz Kumrovca in se zraven čudite,ali je to sploh mogoče.

 • lili pili

  Najprej naj popucajo ustaske simbole in pozdrave, pol pa se naj spravijo na peterokrako, kaj bo pa z hainekenom….

  • boogin1

   Malo za razonodu.
   Kad je komunistički koljač ležao u Ljubljani na »Kliničnem centru« imao je konzilij dilemu oko amputacije noge:
   Drugovi liječnici, gdje da sječemo ? Izpod ili iznad koljena ?
   Jedan od članova konzilija izjavio je:
   Sječite odmah izpod glave, to je najsigurnije.
   HA, HA, HA, još se sada tomu smijem. Kad je Tito stigao u pakao koda vraga, sigurni su imali mnogo toga da popričaju.

   • lili pili

    Ja, ja tito je na tem svetu naredu najvec ko je dal pocistiti hrvate in domobrance…. slava mu

    • boogin1

     Svinja kretenska komujanzarska, lično ču zvijezdu da ti izrežem usred čela.

     • lili pili

      Mars u koco in ne lajaj pride tito da ti je………. mater

 • freedomfighter

  Kaj a na hrvaskem imajo zakon kjer je prepovedano nositi totalitarne simbole…zanimivo da vsi vedno tako radi opevajo zda in njihovo svobodo drzijo se pa nobenih njihovih nacel…v zda lahko nosis kakrsen koli simbol joces ker je to tvoja osebna svoboda…tega v evropi seveda ne bomo nikoli razumeli

  • kokobily

   A misliš na tisti enakokraki, v desno polomljani križek, ki si ga nazadnje kot znak osebne svobode razkazoval po Nemčiji ? In so ti evropejci dali za prav ??

  • Luiggi

   Ni vse to ras,kar govoris o Ameriki,tudi tle ne marajo Confederate flag!

 • sem dokaj

  Sem morda v nevarnosti, ker očasno oblečem rdeče tangice. Zaplemba ? cca.25 evr.

  • Darth Vader

   ti direktno ne, so pa najbrž tvoji bližnji v nevarnosti……kolikor jih povprečna disfunkcionalna rdeča “družina” sploh še ima

  • lili pili

   Ja si, ce jih vidi sds ovca

  • Rožle

   Edino na bikce moraš mal merkat …

   • sem dokaj

    Tiste z rožički koj prepoznam.

 • Švabskiđukac
 • Franc Šink

  Vsaka baraba lahko igra Tita.

  • lili pili

   Jajota pa nobeden noce, le zakaj ne

   • slosin

    …na desnici ni klovnov, tako kot na levici…

    • lili pili

     Smeh je pol zdravja, zato pa sre sds ovci tako zategnjeni, da vam gate pokajo od zad…

     • Luiggi

      Ti pa se gat nimas,da bi ti pokale,pa nisem SDS-ovc!

     • lili pili

      Ja spim brez gat, da lazje se…

   • komar marko

    Uf v njegovem volilnem okraju so dali za kandidata MESEČNIKOV tudi Janeza Janšo. Res ste ubogi, česa se vse ne domislite.

    • lili pili

     Temu se rece kreaativni…

   • Luiggi

    Dzizs krajst,teb je jajo cist mozgane izpilu,saj se zaspat ne mores brez njega v mislih!

    • lili pili

     Mene zena zvecer zmozga tako hudo, davpadem u komo…

     • JANEZ GUS

      Ti si klinično crknjen že 25l.

     • lili pili

      Janes, ti si gnus, gnusoba….

   • Franc Šink

    Ker pač ni baraba.

    • lili pili

     Ne ni, sigurno ni on je lop…

 • slosin

  predvidevam, da imajo vsi jugonostalgiki zavoženo življenje…druge razlage ni…

  • Luiggi

   In vprasajte se,kdo je bil Mosha Piade,bil je cistokrvni clan izvoljenega ljudstva,pozna se kako oni sovrazijo bogatstvo.Bogastvo svorazijo samo,ce je v posesion nekega gentila!!

 • palačinka

  ..kako lepo jadrajo na krilih človekove neumnosti…..že 30 let na 50 podlage

 • Darth Vader

  bravo hrvati, v umobolnico z jugonostalgiki in zagovorniki komunizma in rdečezvezdaši

  • lili pili

   Tam se pogosto znajde tudi jajo, bodo nov pohod v jajce organizirali..

   • Valter BraniSlav

    V Titovo Jajce?

    • Luiggi

     Iz titovih jajc je prislo kar nekaj potomcev,veliko prevec!

    • lili pili

     Zaradi mene tudi u kurac…

   • Darth Vader

    duševno moten osebek identificiran…… ilili pili je retardiran jugonostalgik z jajofobijo, ki še leta 2019 slavi dosežke klavskega režima in poveličuje rdečo zvezdo nad lipo našo……njegov največji življenjski dosežek je ta, da 24 ur na dan kot trol visi na portalu nova24tv in spamma svoje življenjske frustracije,ker je to po njegovem definicija boja proti desnici (čeprav premore bolj malo soli v glavi,saj še ni ugotovil, da je SDS levo-sredinska stranka)

    • boogin1

     Tale stvor imenovan lili pili je velik revež. Ni stavka brez jajota,
     Očitno se mu JJ večkrat na dan prikazuje ? Ima konstantno take blodnje ? Najbrž tudi spati ne more, ko se mu v dolgih nočeh prikazuje JJ in SDS ?
     Za take bolnike pomoč ne obstaja, tudi strokovnjaki s področja za zdravljenje takih motenj mu ne morejo pomagati. Sicer vem za zdravilo, ki bi njemu in njemu enakim pomagalo, vendar ne smem napisati.

    • lili pili

     Sds je za mene cisto leva stranka, nastala kot social demokratska, polna bivsih komunistov

     Glede dusevnega zdravja pa poskrbi za svoje….

  • Vili

   Zakaj bravo Hrvati? Nekaj so hoteli pa jim ni bilo čisti jasno kaj hočejo. Vmes pogruntali da bi bilo sitno razlagati v Bruslju kaj da so hoteli , zato lepo vrnili zastavo in odmaglili :… In to je vse . Cel njihov dosežek ! Neizmerno me zabavate slovenski domobrančki, ker se vam niti ena tako lepo zamišljena zgodbica ne izide !

 • Valter BraniSlav

  SOKICU, to je DOMoljubna varianta,svetovna zgodovina govori drugače,kakšen klavec i diktator je bil se je videlo na pogrebu ki je bil drugi najbolj gledan dogodek v dvajdsetem stoletju,tvojih pajdašev svetovna zgodovina ne omenja,kakor da vas ni bilo,tisto da ste se borili proti komunizmu pa psu za rep obesi,tudi čerčil se je ampak ko je bilo treba stopit proti hitlerju je to požrl in se skupaj z komunisti z ramo ob rami boril proti največjemu zlu v zgodovini človeštva,proti fašistom nacistom in njihovim pomagačem in zato je tudi slovenske izdajalce tako z lahkoto vrnil v domovino da so odgovarjali za zločine,nič ni pomagalo da so se borili proti komunizmu,samo zamahnil je z roko,to komu drugemu pripovedujte je rekel,vidiš to je zgodovina in predno greš kaj pisat se informiraj da ne boš bedarije pisal.

  • Janez Kepic-Kern

   “TUP- TUP – TOK TOK !

   NARAHLO TRKAM PO TVOJI GLAVI !
   Ali je kdo – DOMA ?
   V TVOJI GLAVI ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   “BORIL” SE JE ZA SVOJO – OBLAST !

   • Valter BraniSlav

    Seveda se je boril za sebe, tako kot se vsi.

  • komar marko

   jap,prišli so se prepričati,če je res vsega konec-Dovolj jim je bilo dajanja denarja in so na lastne OČI hoteli videti, da je KONEC. Tu je poanta velikega števila!

  • slosin

   ….dej preber knjigo ‘Titova velika prevara’ , Peter Batty, pa se še kej jav….

  • Janez Kepic-Kern

   VRNJENI
   IN
   POBITI
   SO
   BILI – POLITIČNII NASPROTNIKI
   IN
   NE — “I Z D A J A L C I ” Ne more biti VEČ DESET TISOČ “IZDAJALCEV”
   Nečastno,
   nesodno, neoboroženi – polit pomorjeni, brezimno zmetani v jame itd.
   – so
   BILI POLITIČNI NASPROTNIKI
   IN
   NIKAKOR – NE – “IZDAJALCI”. A ne dojemaš tega ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Luiggi

   You must be pretty smart cookie,you know how to discover Slovenian,keyboard on your computer,of course,if is true that you live in Miami Florida!!??

   • Valter BraniSlav

    To ni moj komentar. Copy and paste iz reporterja.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

 • Boco

  A je bil tov. Milan Brglez – Čegevara tudi v Kumrovcu?
  Nisem ga videl na fotografijah.

  • JANEZ GUS

   Njega so že na meji zaklenili,ker so mislili, da je pobegnil mandril iz ZOO.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, jebe se meni za hrvate in ustaše…in domobrance!!!… Dejstvo je, da je levica spet zmagala na evropskih volitvah. Vi SDS voluharji pa ste dobili isto…dva mandata…btw SLS ni SDS… Ljudmila pa je itak naša…ona ne prenaša prištinskega posvojenca. Bobu bob!!!

 • Imperial Commando

  No levaki se spet neki derejo in ker še do zdaj nisem dobil odgovora bom še enkrat vprašal:

  Mi lahko prosim naštejete uspehe levih vlad, ki so na oblasti že 20+ let?

  • slosin

   …potem pa vse tiho je bilo…

  • Rožle

   Edini njihov uspeh je … ” PA SAM DA NI JANŠA “
   … pa tut, če se cela Slovenija potem podre ,,,

   • Vili

    Seveda . A ni logično? Ne želimo imeti spet še edinega pravega komunajzarja v Sloveniji na oblasti!

  • Slovenec

   Odlično vprašanje. Tudi jaz težko čakam odgovore.

 • Janez Kepic-Kern

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misli,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • antimur

  Jugonostalgiki so po celotni bivši jugi samo drhal, katerim je grozljivo sprejemati, da so v fazi razpadanja in si želijo z vračanjem v zgodovino povrniti mladost, drugi vzrok so privilegije, za katere se borijo kot stekli psi. Najslabša podvrsta človeka so pa slovenski kučanisti, ki so izredno hudobni, intrigantski, zločinski, najhujši roparji in gansterji, mafijci so dosti boljši, oni imajo vsaj čast, ta golazen je pa brez vsega. Prepoznaš jih po rdečezvezdaštvu, ne bi pa imeli nič proti hakenkreuzu, samo če bi imeli od njega korist. Sicer je pa tako vseeno, rdeča zvezda ali kljukasti križ, oba sta krvava.

 • Slovenec

  Pravilno. Hrvatje ločijo zrno od plev, Slovenci pa se ne.

 • SIMON ROZIC

  Resnično ! Prava komunistična blaznost, ki ga je potrebno v kali zatret!
  Slovenčki so obsedeni Titoisti in komunisti (navidezni), gre jim pa
  le za pozicije in denar, denar, denar, denar!!!!!

 • Imperial Commando

  Od trenutka ko so si srp in kladivo prisvojili komunisti , je le to postalo simbol totalitarnega režima- komunizma.
  Boš potem rekel, da svastika ni totalitarni simbol, saj je bila stoletja simbol simbol sreče in sonca, dokler je ni posvojil Adolf?

  BTW, kreten te je naredil.

 • Imperial Commando

  Po levićarsko srp in kladivo nista totalitarna simbola, gre za delavski znak. Potem lahko mirno rečemo , da svastika ni simbol nacizma, saj je bila stoletja simbol sonca in sreče (v indiji je še kar btw) in “domobranski orel” ni simbol domobrancev, saj je bil prej grb Vojvodine Kranjske. Hvala levaki.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)ONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO.

 • Imperial Commando

  Aha, ker so jo naciji nagnili je to potem čisto nekaj drugega ja. Zrcalna slika budistične že, kaj pa hindujska, ki je isto obrnjena kot nacisvastika?

  Kakšne bedarije ti pišeš ej, jaz bi se na tvojem mestu resno vprašal kaj se ti dogaja v buči.

  • JANEZ GUS

   Tip je bil blokiran,pa se je zopet izmuznil.Moderator zopet delo za tebe.

   • Imperial Commando

    Saj skozi ustvarja nove in nove profile, ne more on brez Nove :)

 • antimur

  Jebeš takšno delavsko zastavo, v imenu katere je bilo pobitih milijone ljudi, pa še nimate dovolj, golazen zločinska.

 • Beličič

  Dobro,tudi bratje Hrvati več niso kaj so bili!Tudi njim se mudi!Zakaj pa ne pustijo,da bi bil Kumrovec glavni grad Evrope,seveda na simbolni ravni!

 • antimur

  Tu ti pa dam povsem prav.

 • JANEZ GUS

  Ti si tisti otrok z delavne akcije,ki te po pomoti niso splavili kot. svetlano.Debilko,pod rdečozvezdo so se delala najv ečja zverstva in svastika je pred njo ciciban.

  • Imperial Commando

   Gre se obupno pikolovstvo, naciji so nagnili svastiko in zaj je to popolonoma druga simbolika. Ne moreš verjeti, kako obupani so tile leftardi :)

   • JANEZ GUS

    Zdaj bo lahko razmišljal v parlamentu,skupaj s luftarco.,zakaj je rdeča zvezda bolj zločinska od svastike.Končno je narodu kapnilo,kaj so to za eni brezdelneži,lenuhi,postapači skupaj z lunatikom na čelu.

 • Imperial Commando

  Matr ej, te pa hitro živci izdajo .

  Res , rdeča zvezda ni samo simbol komunizma, najdemo jo tudi na nekaj zastavah muslimanskih držav. To pa je v glavnem to:)

  Spet si se ujel v lasten drek, to pa je to, ko puhoglavec skuša biti pameten :)

 • Beličič

  Jebeš Hrvate,moramo dalje!Ni časa!

  • Beličič

   Saj ne rečem,nam pomagajo!Bolj bi nam težko!

 • Imperial Commando

  Ne dobim in ne dobim odgovora. Še enkrat :

  Mi lahko prosim naštejete uspehe levih vlad, ki so na oblasti že 20+ let?

  • JANEZ GUS

   Kako ti bo kdo naštel uspehe .če pa ni nobenega.Vprašanje bi lahko postavil v ednini.

   • Imperial Commando

    Tega vprašanja se levaki izogibajo kot hudič križa in kot Fajonka oblačil, ki niso vsaj delno rdeča .

    • JANEZ GUS

     Tudi pastirček z V.Planine se ne bo imel s čim pohvalit.

   • JANEZ GUS

    Lepo se je zabavat s to rdečo barbarsko svojatjo,.Skupaj jih drži velik strah pred Janezom Janšo.in pred ponovnim uspehom njegove vlade,ker jih bi zopet še bolj ponižav.

    • Imperial Commando

     Ne rabiš Janeza, da bi jih poniževal , to si delajo kar sami, dovolj je že bežen pogled na njihove komentarje in ti je vse jasno ;)

     • Beličič

      Če se ne bi dogajalo pri tebi doma bi bilo resno!

    • Beličič

     Veselje pred Janezom nas gor drži!Janez še lahko uspe!Samo masa za njim je cugava!

  • Beličič

   Mali 75 najmanj!

 • Imperial Commando

  Resno, toliko si bogi, da mi limaš simbole korporacij, športnih klubov in videoigerc??

  Žalostno, zelo žalostno. :)

 • JANEZ GUS

  Hrvatje,predlagam,da to komunistično svetišče porušite in tam zgradite moderno katoliško cerkev ki bo res v ponos Kumrovcu.

  • Beličič

   Predlog ni slab!Ampak ker bo Jamija spet,ne boš zadovojen!

  • Imperial Commando

   Če je v Avstriji govora o rušenju Adolfove roj. hiše, naj bo tako tudi z Josipovo kolibo.

   • JANEZ GUS

    Pobudo bi morala dat celotna bivša yuga,ker pa so vse republike bivše yuge z razliko Slovenije demokratično vsmerjene,to ne bi bilo teško.Da dobimo pravega komandanta,bo to steklo en dva tri.

    • Imperial Commando

     Slovenski levi politiki bi v sekundi vse označili za fašiste.

     • JANEZ GUS

      To počnejo že zdaj.

     • Beličič

      V sekundi ni nič!Dvajset let vas imajo za izmečke družbe!

   • Beličič

    Adolfovo hišo lahko porušijo samo Talibani!

  • milanček

   se strinjam, hrčki kumrovec, srbi pa hišo cvetja, nakar ostanemo še mi, vse spomenike NOB ter v murglah hišo od komunajzarja kućana, seveda, ko spi!

 • Imperial Commando

  V Kumrovec ne hodijo komunisti, tisto so ljubitelji Heinekena in predstavniki FC Crvena Zvezda v lovu za novimi igralci. Zato toliko rdečih zvezd ;)

  • Beličič

   Converse ONE STAR! Če ne si iz mode!

   • Beličič

    Črni model!Normalno!

 • Beličič

  Generacije so se zamenjale!In na to pozorni niste bili!JAZ,jaz,jaz!Zdaj ste vi!

 • Imperial Commando

  Saj sem zgoraj rekel , da jo najdeš na zastavah, tudi na kalifornijski zastavi med drugimi. In kaj zdaj?? So teli , ki maširajo v Kumrovec in paradirajo na Dražgoški maškaradi iz Kalifornije??

 • Imperial Commando

  Proletarci vseh dežel, združite se in mi z skupnimi močmi odgovorite že enkrat na to vprašanje:

  Mi lahko prosim naštejete uspehe levih vlad, ki so na oblasti že 20+ let?

  Hvala!

  • Beličič

   Uspeh je da si živ!Koliko še rabiš!

  • macon

   Ja, na oblasti so, kaj bi ti še rad.

   Giovanni de la Terra je v tem času dosegel kar nekaj lepih uspehov in še ne misli odnehati. Verjetno se bo star 110 let še vedno z baretko na lobanji majal po hodnikih Kliničnega centra in obiskoval direktorje. To je prava delovna vnema in pravi so tudi samo za 100-500% preplačani medicinski pripomočki.

   Smrt fašizmu, za ostalo je kot črna luknja črn Mastercard.

  • Ava

   Uspehi so, kako da ne. Nekaterim se je znatno povečala številka na transakcijskem računu.
   :)

  • piko8

   Dobro vprašanje:uspeh levih vlad je, da so nas vse komunističe vlade bivšega sss bloka prehitele po levi in desni!!!
   V zloveniji so na vladi *pankrti* povojnih morivcev, zaradi levih proti slovenskih vlad od leta 2008 vozimo v rikverc in se z velikimi koraki vračamo na “balkan”!!!

 • Amerikanc

  Hrvaška uradna politika je od slovenačke partijske politike odskočila že pred leti, ko je bila sposobna, za razliko od slovenske udbopartije, obsoditi vse totalitarizme; KOMUNIZEM, FAŠIZEM in NACIZEM.
  To je verjetno ena pomembnejših zadev, pri mednarodni obravnavi sosedskih držav – tudi kar se arbitraže tiče.

 • Janez Kepic-Kern

  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMTE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)ONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO.
  nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.

 • Janez Kepic-Kern

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misli,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Peter

  Vsak tele ma svoj vesele, no.

 • xtc

  Hrvati so se zelo z dobrimi nameni lotili preglerda te levofašistične manifestacije,vendar je treba zadeve s lotiti drugače,najprej z cestnimi zaporami ob vstopu v vas,kjer morajo udeleženci odvreči vse kar ima rdečo zvezdo iin simbole SFRJ ali drugih komunističnih simbolov-ti se nato zberejo v kontejner in odpeljejo na uničenje.
  Na samem zboru pa strog pregled,vsakega mahanja z SFRJ zastavami ali Rusko komunistično-kazen zadeg-3000 eur kazni in trajna prepoved vstopa na Hrvaško za Hrvata pa je kazen 5000 EU+60 dni zapora.

  • Vili

   Najbrž s ene zavedaš , da bi imeli v tem primeru silne težave z Brusljem. Policaje kateri so poskušali zastavo odvzeti , sme opozoril, da se bodo pač morali Hrvati odločiti ali bi radi bili v EU ali ne. Če hočejo biti v EU bodo pač morali sprejeti tudi pravni red in odločitve EU-ja. Razsodba Evropskega sodišča za človekove pravice je namreč v tem primeru jasna! Zaključilo s eje torej tako, da so mi zastavo vrnili, se opravičili in šli!

 • Peter

  Ne razumete.
  Dolinski ljubitelji komustičnih simbolov so prosili hrvaške policaje, naj jim jih nekaj naberejo.
  Baje so plačevali po pet rubljev za zastavo, no.

 • milanček

  a je nosilec te zastave dobil kazen, seveda denarno in zapor od 1-3 let!

  • Beličič

   Ta ki jo je odnesel pa še kaj hujšega!

  • Vili

   Hehehe.. Nobene kazni. Le zastavo z opravičilom vred je dobil takok nazaj….. Vem da si nesrečen a kaj češ…. Tako je žibljenje.

 • Imperial Commando

  Ja in? Se greš ti tudi pikolovstvo?? Ste vsi levaki tako patetični ??????

 • Olga101

  Slovenske opranoglave bedake lepo oglobit in jim zastave poriniti v komunistične zadnjice!

 • Miki Miška

  ja ja… Lili Pili na Janševo kliniko v Avstralijo

  • Rožle

   ne ne … on mora jit na veterino na pregled ..

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  SAJ
  TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
  DANES,
  LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

  A?
  1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
  TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

  2.
  STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO: tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,
  DA
  3.
  O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
  POLITIČNIH
  NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
  IN
  4.
  TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
  Res
  strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

  Ampak !
  VELJAVNIH DOKAZOV,
  – DA
  JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
  TA
  LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA
  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE- A “PROLETARSKE” PODOBE
  TEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Tudi veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj je že vsem znano, da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “VERNIKI”
  V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
  PA
  NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
  DA JE T.I. MARŠAL TTO
  – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR
  IN
  DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
  ZATO
  KER JE BIL – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.
  Take
  NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
  Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
  P.S.
  https://www.google.com/search?q=AMBROZFALVA&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjlzbyohr_iAhXssosKHQ5BBDsQ_AUIDigB&biw=1863&bih=890#imgrc=jCJDvuibKY4PiM:

  vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

  P.S.

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  KOT – ZANIMIVOST !

  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMTE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)ONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO.
  nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.
  O
  MOŽNI,
  LATIFUNDIJI – NA KRAJU SEDANJE
  vasi
  AMBROZFALVA pri SZEGEDU. NA MADŽARSKEM.

  https://www.google.com/sear

  VERJETNI KRAJ ROJSTVA IN
  PREBIVANJA T.I. MARŠALA TITA
  v njega predšolski dobi

  SAJ
  TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
  DANES,
  LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

  A?
  1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
  TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

  2.
  STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO: tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,
  DA
  3.
  O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
  POLITIČNIH
  NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
  IN
  4.
  TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
  Res
  strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

  Ampak !
  VELJAVNIH DOKAZOV,
  – DA
  JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
  TA
  LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA
  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE- A “PROLETARSKE” PODOBE
  TEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Tudi veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj je že vsem znano, da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “VERNIKI”
  V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
  PA
  NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
  DA JE T.I. MARŠAL TTO
  – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR
  IN
  DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
  ZATO
  KER JE BIL – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.
  Take
  NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
  Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
  P.S.
  https://www.google.com/sear

  vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

  P.S.

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  KOT ZANIMIVOST

  •Edit•Reply•Share ›
  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 15 hours ago
  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  •Edit•Reply•Share ›
  Avatar
  This user is blocked.


  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 15 hours ago
  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMTE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)ONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO.
  nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X !
  ŠE 1X
  KOT – ZANIMIVOST !

  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMTE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)ONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO.
  nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.
  O
  MOŽNI,
  LATIFUNDIJI – NA KRAJU SEDANJE
  vasi
  AMBROZFALVA pri SZEGEDU. NA MADŽARSKEM.

  https://www.google.com/sear

  VERJETNI KRAJ ROJSTVA IN
  PREBIVANJA T.I. MARŠALA TITA
  v njega predšolski dobi

  SAJ
  TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
  DANES,
  LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

  A?
  1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
  TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

  2.
  STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO: tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,
  DA
  3.
  O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
  POLITIČNIH
  NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
  IN
  4.
  TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
  Res
  strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

  Ampak !
  VELJAVNIH DOKAZOV,
  – DA
  JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
  TA
  LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA
  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE- A “PROLETARSKE” PODOBE
  TEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Tudi veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj je že vsem znano, da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “VERNIKI”
  V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
  PA
  NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
  DA JE T.I. MARŠAL TTO
  – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR
  IN
  DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
  ZATO
  KER JE BIL – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.
  Take
  NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
  Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
  P.S.
  https://www.google.com/sear

  vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

  P.S.

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  KOT ZANIMIVOST

  •Edit•Reply•Share ›
  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 15 hours ago
  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  •Edit•Reply•Share ›
  Avatar
  This user is blocked.


  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 15 hours ago
  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMTE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)ONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO.
  nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.

 • Janez Kepic-Kern
 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  ZELO ZANIMIVO,
  ZATO – ŠE 1X !
  ŠE 1X
  KOT – ZANIMIVOST !

  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMITE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO !
  Z ZELO VELIKO STOPNJO VERJETNOSTI – SPLOH
  NI,
  NIKAKOR
  – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.

  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:

  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  PONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO:
  nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.
  O
  MOŽNI,
  LATIFUNDIJI – NA KRAJU SEDANJE
  vasi
  AMBROZFALVA pri SZEGEDU. NA MADŽARSKEM.

  https://www.google.com/sear

  VERJETNI KRAJ ROJSTVA IN
  PREBIVANJA T.I. MARŠALA TITA
  v njega predšolski dobi

  SAJ
  TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
  DANES,
  LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

  A?
  1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
  TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

  2.
  STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO: tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati

  – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,

  DA
  3.
  O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
  POLITIČNIH
  NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
  IN
  4.
  TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
  Res
  strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

  Ampak !
  VELJAVNIH DOKAZOV,
  – DA
  JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
  TA
  LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA
  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE- A “PROLETARSKE” PODOBE
  TEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Tudi veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj je že vsem znano, da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “VERNIKI”
  V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
  PA
  NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
  DA JE T.I. MARŠAL TTO
  – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR
  IN
  DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
  ZATO
  KER JE BIL – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.
  Take
  NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
  Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
  P.S.
  https://www.google.com/sear

  vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

  P.S.

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  KOT ZANIMIVOST

  •Edit•Reply•Share ›
  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 15 hours ago
  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  •Edit•Reply•Share ›
  Avatar
  This user is blocked.


  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 15 hours ago
  POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMTE ŽE – 1X !
  NAM
  PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
  TO
  KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

  ŠE 1X
  BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
  KAKŠNI NESMISLI
  SE
  DOGAJAJO
  V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
  Zelo velika verjetnost je,
  da
  je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
  IZJEMNO
  MALOVERJETNOSTI PA JE,
  DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
  NAJ
  POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
  PREVERIJO
  – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
  O
  REALNI IDENTITETI
  – JAVNE OSEBE
  – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
  http://www.antekunek.hrvati

  Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)ONOVIM,
  NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO.
  nam
  vsiljevani
  t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.
  P.S.
  POŠTENJAKAR, KOSOVSKI SRB,
  RAZISKOVALEC IN
  HUD NASPROTNIK J.B.TITA
  TV INTERVJUJI
  TAJNI DOSIJE J.B. TITO

  https://www.google.com/sear

 • Janez Kepic-Kern

  O NE-JASNI IDENTITETI OSEBE,
  JAVNE OSEBE T.I. MARŠAL J.B. TITO !

  No !
  Stranka – SDS
  je – kar je lepo –
  v zelo prijateljskih odnosih s sedaj vladajočim cenjenim gospodom V. ORBANOM
  na MADŽARSKEM.
  Pa zato ne bo težko preveriti – podatke
  o tem
  KDO JE BIL V LETIH – CCA 1890 – LASTNIK CCA 1000 HA ZEMLJIŠČ
  NA
  KRAJU BLIZU ZELO POZNANEGA MESTA – SZEGED,
  KJER ZDAJ STOJI
  VAS
  – Z IMENOM – “AMBROZFALVA” !
  Zelo poznani
  HUDI NASPROTNIK -T.I. MARŠALA TITA – raziskovalec
  KOSOVSKI SRB IN POŠTENJAKAR – Momčilo JOKIĆ,
  v njega knjigi TAJNI DOSIJE J.B. TITO – TRDI,
  da je bila lastnica, tiste
  LATIFUNDIJE=ZEMLJIŠKEGA POSESTVA – JUŽNO OD mesta SZEGED
  poljska grofica, vdova – Marija ERDELYI.
  Ta
  lastnica naj bi imela za upravitelja te njene VELEPOSESTI- LATIFUNDIJE
  UPRAVITELJA
  madžarskega ŽIDA, premožnga FRANZA AMBROZA.
  Z
  njim naj bi imela tudi – nezakonsko rojenega – sina,
  ki
  naj bi po zatrdilih avtorja TAJNEGA DOSIJEJA J.B. TITA – Momčila JOKIĆA
  prav
  TISTI
  – FRANZ OZ. JOZEF AMBROZ
  – ki je bil
  GOJENEC KONVIKTA ST. PAUL NA
  – KOROŠKEM V LABODSKI DOLINI. Kjer je imel vpisan – pouk glasbe.
  in
  je imel tudi še več privatnih učiteljev.
  Skratka !
  Za
  poklicne uslužbence naše države R. Slovenije – ne bo pretežko
  – zbrati
  TE
  – NE TAKO ZELO STARE PODATKE IZ
  LET 1890-1914.
  Pa
  se bodo te – verjetno iz političnih razlogov “namenoma ohranjane zbrke”
  okrog
  PRAVE IDENTITETE , ROJSTVA, BIOLOŠKIH STARŠEV
  OSEBE,
  JAVNE OSEBE T.I. J.B. MARŠALA TITA
  – hitro
  uradno- razjasnile ! Vsi,
  mi pošteni prebivalci, državljani ex KP TITO YU
  – BI SE
  – ODDAHNILI !.
  l.r. Ex OK knjižničar iz LJ,
  NEKAZNOVAN, NEALKOHOLIK, 67 LET ITD. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  P.S.
  VIDEO INTERVJUJI raziskovalca Momčila JOKIĆA
  TAJNI DOSIJE J.B. TITO,
  SAMO JA ZNAM, KO JE BIO TITO ITD.
  https://www.google.com/sear

  – sedanja vas
  AMBROZFALVA blizu SZEGEDA

  https://www.google.com/sear

 • Janez Kepic-Kern

  No !
  Stranka – SDS
  je – kar je lepo –
  v zelo prijateljskih odnosih s sedaj vladajočim cenjenim gospodom V. ORBANOM
  na MADŽARSKEM.
  Pa zato ne bo težko preveriti – podatke
  o tem
  KDO JE BIL V LETIH – CCA 1890 – LASTNIK CCA 1000 HA ZEMLJIŠČ
  NA
  KRAJU BLIZU ZELO POZNANEGA MESTA – SZEGED,
  KJER ZDAJ STOJI
  VAS
  – Z IMENOM – “AMBROZFALVA” !
  Zelo poznani
  HUDI NASPROTNIK -T.I. MARŠALA TITA – raziskovalec
  KOSOVSKI SRB IN POŠTENJAKAR – Momčilo JOKIĆ,
  v njega knjigi TAJNI DOSIJE J.B. TITO – TRDI,
  da je bila lastnica, tiste
  LATIFUNDIJE=ZEMLJIŠKEGA POSESTVA – JUŽNO OD mesta SZEGED
  poljska grofica, vdova – Marija ERDELYI.
  Ta
  lastnica naj bi imela za upravitelja te njene VELEPOSESTI- LATIFUNDIJE
  UPRAVITELJA
  madžarskega ŽIDA, premožnga FRANZA AMBROZA.
  Z
  njim naj bi imela tudi – nezakonsko rojenega – sina,
  ki
  naj bi po zatrdilih avtorja TAJNEGA DOSIJEJA J.B. TITA – Momčila JOKIĆA
  prav
  TISTI
  – FRANZ OZ. JOZEF AMBROZ
  – ki je bil
  GOJENEC KONVIKTA ST. PAUL NA
  – KOROŠKEM V LABODSKI DOLINI. Kjer je imel vpisan – pouk glasbe.
  in
  je imel tudi še več privatnih učiteljev.
  Skratka !
  Za
  poklicne uslužbence naše države R. Slovenije – ne bo pretežko
  – zbrati
  TE
  – NE TAKO ZELO STARE PODATKE IZ
  LET 1890-1914.
  Pa
  se bodo te – verjetno iz političnih razlogov “namenoma ohranjane zbrke”
  okrog
  PRAVE IDENTITETE , ROJSTVA, BIOLOŠKIH STARŠEV
  OSEBE,
  JAVNE OSEBE T.I. J.B. MARŠALA TITA
  – hitro
  uradno- razjasnile ! Vsi,
  mi pošteni prebivalci, državljani ex KP TITO YU
  – BI SE
  – ODDAHNILI !.
  l.r. Ex OK knjižničar iz LJ,
  NEKAZNOVAN, NEALKOHOLIK, 67 LET ITD. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  P.S.
  VIDEO INTERVJUJI raziskovalca Momčila JOKIĆA
  TAJNI DOSIJE J.B. TITO,
  SAMO JA ZNAM, KO JE BIO TITO ITD.
  https://www.google.com/sear

  – sedanja vas
  AMBROZFALVA blizu SZEGEDA

  https://www.google.com/sear

 • Vili

  Spoštovani! Upoštevajoč da sem avtor video posnetka in fotografije ,prosim in zahtevam ,da objavite popravek vašega prispevka in sicer z več popravki. Z začetek : Hrvaška policija v Kumrovcu 25.5, 2019 NI ZAPLENILA zastave in je poskus zaplembe ostal res le pri poskusu. Hrvaškim policistom sem namreč dokazal na licu mesta, da nimajo pravne osnove za kaj takega. Celo nasprotno. Zahteval sem opravičilo , da so kaj takega sploh poskušali , saj bo pač drugače sledila prijava na Evropsko sodišče za človekove pravice . Zastava z opravičilom MI JE BILA VRNJENA v celoti (s drogom za zastavo vred , saj so se v postopku namreč sklicevali na to da so problem drogovi za zastavo in NE zastava). Prav je ,da gledalci in bralci vaše TV pravilno informirani zaradi njihove splošne izobrazbe in razgledanosti! Prav tako bi bilo prav, da vaši bralci in gledalci zaradi splošne razglednosti vedo, da to kar je na posnetku NI zastava Sovjetske zveze temveč mednarodna delavska zastava katero še vedno uporabljajo delavci PO CELEM SVETU razen v kaki , po izobrazbi in razgledanosti, zaostali Hrvaški in Sloveniji! Uredništvu predlagam, da avtorja objavljenega prispevka pošljete na kako ustrezno izobraževanje, da ne bo več smešil vašega portala. No in še tretja točka moje zahteve: Prosim oziroma zahtevam, da honorar za objavo MOJEGA video posnetka in fotografijo nakažete na društvo AVNOJ Slovenija! Lep pozdrav!
  Brus Vilko – Vili

  • Janez Kepic-Kern

   Moje osebno mnenje !
   Sem le komentator – ne član redakcije – NOVE24ZV.
   Tista
   zaplenjena zastava je zelo podobna
   ex
   KP, ZK YU TITOISTIČNI PARTIJSKI ZASTAVI
   IN
   ENAKO TUDI
   – ZELO PODOBNA ZASTAVI EX STALINSKE IN POSTALINSKE SZ.
   Zakaj
   sodobni delavci – ne naredijo – nove zastave. ki ne bo podobna.
   URADNO PARTIJSKIM ZASTAVAM – DVEH TOTALITARNIH KOMUNISTIČNIH REŽIMOV,
   KI
   STA NESODNO POLITIČNO
   – TOTALITARISTIČNO K O M U N I S T I Č N O – POMORILA
   VEČ
   LJUDI – KOT FAŠIZEM IN NACIZEM.
   Virov o žrtvah teh treh totallitarizmov – je veliko. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

   • Vili

    Tu s elahko stri njam z vami. Zelo je podobna ni pa to isto. Kot pravi pregovor – Hudič se namreč skriva v detjlih. Če dovolite vam pojasnim, da npr zastava Sovjetske zveze ima nad srpom in kladivom še zvezdo. Moja zastava je nima. Da partijska zastava ima še napis : Proletarci vseh dežel- združite se. Moja tega nima. Drugače pa lahko to zastavo srečate in vidite kjerkoli v Evropi , zlasti pa Italiji (katero res dobro poznam) kot nekaj popolnoma normalnega. Žal ta program ne dopušča (ali pa jaz ne znam) da bi objavil fotografijo take oziroma podobne zastave in bližine centra Benetk ian Riva di partiziani (v prevodu – Obali partizanov) Da! Ne boste verjel, toda v Bentkah je najlepši del obale poinenovan v Oablo partizanov in tam je tudi čudovit spomenik italijansim partizanom. Enkrat letno je tam komemoracija na katerih je vedno prsotnih veliko enakih zastav kot je moja in pa…. italijanskih državnih trobojnic a z rdečo zvezdo. Nikoli še nisme videl, da bi zaradi tega kdorkoli nergal ali protetsitral. Lep pozdrav! Glede pravopisa pa…. pfriznam. Moje tipkarsko znanje je skromno , slovnico in slovenski jezik pa drugače obvladam popolnoma!

 • Vili

  Spoštovani! Upoštevajoč da sem avtor video posnetka in fotografije ,prosim in zahtevam ,da objavite popravek vašega prispevka in sicer z več popravki. Z začetek : Hrvaška policija v Kumrovcu 25.5, 2019 NI ZAPLENILA zastave in je poskus zaplembe ostal res le pri poskusu. Hrvaškim policistom sem namreč dokazal na licu mesta, da nimajo pravne osnove za kaj takega. Celo nasprotno. Zahteval sem opravičilo , da so kaj takega sploh poskušali , saj bo pač drugače sledila prijava na Evropsko sodišče za človekove pravice . Zastava z opravičilom MI JE BILA VRNJENA v celoti (s drogom za zastavo vred , saj so se v postopku namreč sklicevali na to da so problem drogovi za zastavo in NE zastava). Prav je ,da gledalci in bralci vaše TV pravilno informirani zaradi njihove splošne izobrazbe in razgledanosti! Prav tako bi bilo prav, da vaši bralci in gledalci zaradi splošne razglednosti vedo, da to kar je na posnetku NI zastava Sovjetske zveze temveč mednarodna delavska zastava katero še vedno uporabljajo delavci PO CELEM SVETU razen v kaki , po izobrazbi in razgledanosti, zaostali Hrvaški in Sloveniji! Uredništvu predlagam, da avtorja objavljenega prispevka pošljete na kako ustrezno izobraževanje, da ne bo več smešil vašega portala. No in še tretja točka moje zahteve: Prosim oziroma zahtevam, da honorar za objavo MOJEGA video posnetka in fotografijo nakažete na društvo AVNOJ Slovenija! Lep pozdrav!
  Brus Vilko – Vili

  P.S. Vkolikor popravek ne bo objavljen na enak način kot ste objavili dezinformacijo bo sledila tožba katera bo portal Nova 24 TV stala vsaj 4000 EUR plus stroški. Zakaj 4000? Oglejte si razsodbo Evropskega sodišča za človekove pravice iz leta 2012 pa boste razumeli zakaj!

  • Vili

   Novi 24 TV predlagam da ne briše ponovno mojega posta saj bi tudi to lahko imelo za njih resne pravne posledice!

 • abc

  Kdaj bodo pa prepovedali mahanja z ustaško zastavo, kar vsako leto redno počno v njihovi lepi.

  • Janez Kepic-Kern

   NO !
   To je notranja stvar države HR.
   Saj
   v naši R. Sloveniji tudi še niso prepovedane
   ex KP, ZK YU ZASTAVE Z RDEČO ZVEZDO.
   Čeprav je
   dr. DEŽMAN
   NEDVOMNO DOKAZAL, DA:
   SO
   T.I. KP “STALINISTIČNI PARTIZANI” IN “JNA-KNOJ” NJIH “PODPORNE ENOTE
   KP VOS, KP OZNA ITD.

   1. POBILE VEČ – SLOVENCEV KOT – NEMCEV ITD.,
   2. DA SO POBILI VEČ NEOBOROŠENIH SLOVENCEV – KOT OBOROŽENIH
   IN
   3. DA SO POBILI , VEČINOMA NESODNO
   – VEČ SLOVENCEV – PO KONCU VOJNE – KOT MED 2. VOJNO.
   Torej?
   VELIKO BODOČEGA DELA ZA RAZNE STROKOVNE BODOČE
   PARLAMENTARNE
   PREISKOVALNE KOMISIJE. Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • abc

  Najprej naj prepovejo Ustaške zbore, pol pa naj bodo glasni o totalitarnih zastavah ipd. Hrvat je tat in hinavec !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=HAS_XUCXgOE

 • Janez Kepic-Kern

  A MI KDO ZAUPA,
  NA
  ČIGAV ROJSTNI KRAJ – SO PRIŠLI TISTI – “RDEČE POBARVANI” ?
  Zdi se,
  vse več sledi je,
  da
  – JOSIP BRIZ – VINARSKI VAJENEC IZ KUMROVCA
  IN
  – T.I. J.B. MARŠAL TITO – BIISTA BILA – “ISTA OSEBA”
  NA
  čigav rojstni kraj – so “rdečebarvno oblečeni” itd. – prišli? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  SLEDI,
  DOMNEVNE SLEDI,
  DA GRE ZA ” DVA JOSIPA BROZA” PODAJAM – SPODAJ.

 • Vili

  Spoštovani! Upoštevajoč da sem avtor video posnetka
  in fotografije ,prosim in zahtevam ,da objavite popravek vašega
  prispevka in sicer z več popravki. Z začetek : Hrvaška policija v
  Kumrovcu 25.5, 2019 NI ZAPLENILA zastave in je poskus zaplembe ostal res
  le pri poskusu. Hrvaškim policistom sem namreč dokazal na licu mesta,
  da nimajo pravne osnove za kaj takega. Celo nasprotno. Zahteval sem
  opravičilo , da so kaj takega sploh poskušali , saj bo pač drugače
  sledila prijava na Evropsko sodišče za človekove pravice . Zastava z
  opravičilom MI JE BILA VRNJENA v celoti (s drogom za zastavo vred , saj
  so se v postopku namreč sklicevali na to da so problem drogovi za
  zastavo in NE zastava). Prav je ,da gledalci in bralci vaše TV pravilno
  informirani zaradi njihove splošne izobrazbe in razgledanosti! Prav tako
  bi bilo prav, da vaši bralci in gledalci zaradi splošne razglednosti
  vedo, da to kar je na posnetku NI zastava Sovjetske zveze temveč
  mednarodna delavska zastava katero še vedno uporabljajo delavci PO CELEM
  SVETU razen v kaki , po izobrazbi in razgledanosti, zaostali Hrvaški in
  Sloveniji! Uredništvu predlagam, da avtorja objavljenega prispevka
  pošljete na kako ustrezno izobraževanje, da ne bo več smešil vašega
  portala. No in še tretja točka moje zahteve: Prosim oziroma zahtevam, da
  honorar za objavo MOJEGA video posnetka in fotografijo nakažete na
  društvo AVNOJ Slovenija! Lep pozdrav!
  Brus Vilko – Vili

  P.S.
  Vkolikor popravek ne bo objavljen na enak način kot ste objavili
  dezinformacijo bo sledila tožba katera bo portal Nova 24 TV stala vsaj
  4000 EUR plus stroški. Zakaj 4000? Oglejte si razsodbo Evropskega
  sodišča za človekove pravice iz leta 2012 pa boste razumeli zakaj!

 • Vili

  Vilko Brus 10:47 (pred 0 minutami)

  Za generalni

  Brus Vilko- Vili

  30.5. 2019

  Novinarskemu
  častnemu razsodišču Slovenije

  Zadeva: Prijava
  lažne informacije in namernega in načrtnega zavajanja
  uporabnikov spletnega portala Nove 24 TV

  Spoštovani

  Vlagam pritožbo
  zoper spletni portal Nove24 TV in avtorja prispevka
  https://nova24tv.si/svet/video-hrvaska-policija-v-kumrovcu-zaplenila-zastavo-sovjetske-zveze-jugonostalgiki-ogorceni-hrvaski-vojni-veterani-pa-zahtevajo-enako-obravnavo-tudi-za-nosilce-jugoslovanske-zastave/?fbclid=IwAR3jbQA-F-hkz7ZQu_30P3VM5PCTUNDmnpHoJr7PjXXiE_cmSMGLwr6PPjY,
  Ivana Šokića ter odgovorno osebo navedenega portala

  Utemeljitev: Sem
  oseba kateri je dejansko hrvaška policija poskušala odvzeti DROG
  za zastavo z razlago, da je to lahko nevaren predmet. To sem tudi
  posnel in fotografiral in objavil na mojem facebook profilu Brus
  Vili. V članku sem tako zaznal več neresnic:

  1. Hrvaška policija
  NI zaplenila ničesar, temveč mi vse potem ,ko sem zahteval, da mi
  podajo pravno podlago tega poskusa , vse vrnila. (dokaz- priče in
  dejstvo, da je zastava in drog varno spravljena ta hip pri meni doma)

  2. Trditev , da je
  to zastava Sovjetske zveze ni resna. Pri sebi sem imel namreč
  delavsko zastavo, katero se v sosednjih državah (Italija, Francija
  pa tudi druge države ipd ) veliko uporablja

  3. Avtor članka je
  nepooblaščeno uporabil moj avtorski video posnetek in fotografijo

  4. Vsak moj poskus
  z kontaktiranjem z Novo 24 TV je bil takoj izbrisan oziroma
  ignoriran

  Skladno s določili novinarskega kodeksa ocenjujejm da so bili kršeni člnei 1, , 3,4,6,14 in 16

  Razlaga : krišitev 1 člena kodeksa _ novinar NI preveril točnost podatkov

  3 člen . Informacije ni preveril

  4 člen – Novinar je zlonamerno zamolčal pomembne podatke o dogodku in zastavi

  6 člen -Novinar namerno ni navedel vira informacije

  14 člen Novinar je uporabil tuje video posnetke in fotografije brez njihovega soglasja

  16
  . člen Urednik portala Nova24 ur ni umaknil žaljivih in netočnih
  komentarjev na objavljen članek, četudi je bil k temu večkrat pozvan!

  Skladno
  z določbami Kodeksa Društva novinarjev Slovenije izjavljam da o
  navedeni temi ni začet noben sodni spor v R Sloveniji

  Spoštovani!

  Ker menim, da se gre
  za namerno in načrtno dezinformiranje javnosti menim, da bi bilo
  prav ,da to zlorabo z vso resnostjo obravnavate, saj ni v čast
  novinarskemu poklicu!

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TUKAJ,
  JE AKTUALNO !
  CITATNO Z INTERNETA
  IZ
  HR MEDIJEV:

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek