[Video] Je zmagovalec Evrovizije kar na prireditvi “snifal” kokain?

Je zmagovalec "snifal" kokain?

Na finalu 65. tekmovanja za pesem Evrovizije v Rotterdamu so slavili italijanski rockerji Maneskin s pesmijo Zitti E Buoni. Med prireditvijo pa so kamere ujele nenavaden trenutek, ko se je glavni pevec sklonil k mizi, mnogi pa so prepričani da je “snifal kokain”. Ali je to res presodite sami.

Po spletu je zaokrožil posnetek glavnega pevca, ki je razburil javnost. Pevec je govorice zanikal in dejal, da se ne drogira. “Tomas je z nogo razbil kozarec,” je dejal in pojasnil, da je le pomagal odstraniti razbitine. “Ne uživam kokaina. Prosim, ne govorite tega.” Nekateri pa so želeli takojšnjo diskvalifikacijo.

Italija si je namreč zmago priborila z glasovi občinstva, saj so nacionalne žirije več glasov namenile švicarskemu pevcu Gjon’s Tearsu. Tako po glasovih žirije kot po končnem izidu je bila druga francoska pevka Barbara Pravi. Slovenska predstavnica Ana Soklič pa je kljub temu, da ni izbrala dovolj točk, da bi se uvrstila v finale je na odru očarala s svojim močnim glasom in samozavestjo.

Sara Kovač