fbpx

[Video] Muslimanski politiki v ZDA v pismu, ki ga je pripravila od Sorosa financirana organizacija, podprli Bidna za predsednika ZDA

Ilhan Omar, Joe Biden in George Soros (foto: EPA)

Okoli 50 ameriških muslimanskih politikov in ostalih funkcionarjev je za ameriškega predsednika podprlo demokratskega kandidata, nekdanjega podpredsednika ZDA Joa Bidna. Podporo Bidnu so omenjeni predstavniki muslimanov v ZDA izrazili v pismu, ki ga je sestavila nevladna organizacija Emgage, ki jo financira judovski milijarder in borzni špekulant George Soros.

Konec julija 2020 je skoraj 50 muslimanskih politikov in funkcionarjev v ZDA izrazilo podporo Joeu Bidnu za ameriškega predsednika. Med podpisniki pisma podpore, ki ga je pripravila organizacija Emgage so tudi posamezniki, ki so se v medijih pojavljali zaradi “resnih antisemitskih in protiizraelskih trditev”.

Prvopodpisana kongresnica iz Minnesote, Somalijka Ilhan Omar je v kongresu predstavila resolucijo, ki je od ZDA zahtevala bojkot Izraela. A njena podpora Bidnu ne preseneča, namreč tudi sama naj bi bila v preteklosti poročena kar s svojim bratom, incest pa je po razkritjih vsebine na prenosniku Hunterja Bidna domač tudi v družini nekdanjega ameriškega podpredsednika. Ne samo da se je vlačil naokoli z vdovo svojega pokojnega brata, temveč je imel spolne odnose z najmanj eno od svojih mladoletnih nečakinj.

Med podpisniki pisma podpore Bidnu po poročanju V4NA najdemo tudi Andreja Carsona, ki se ne želi distancirati od organizacije Nation of Islam in njenega antisemitskega voditelja Louisa Farrakhana. Enako velja tudi za Keitha Ellisona. Biden je v videu že izrazil svojo hvaležnost za podporo podpisnikov pisma, ki so ga pripravili pri od Georga Sorosa sponzoriranem Emgageu.

Organizacijo Emgage financira George Soros (vir: V4NA)

Biden, ki se predstavlja kot “katolik” je v sporočilu za podpisnike Emgagevega pisma povedal, da si želi v ameriških šolah več poučevanja o islamu. “Vsi prihajamo iz iste korenine, kar se tiče naših temeljnih prepričanj,” je trdil Biden. To je seveda laž. Vse tri abrahamske religije imajo morda iste korenine, temeljna prepričanja pa so radikalno drugačna. To se kaže že v tem, da muslimani Jezusa Kristusa razumejo kot preroka, kristjani kot Božjega sina, ki sedi na desni od Očeta, medtem, ko ga judje v najboljšem primeru vidijo kot lažnega preroka. Dovolj pove tudi dejstvo, da pravovernemu judu njegova lastna vera prepoveduje vstop v cerkev, dovoli pa vstop v mošejo.

Še ena od organizacij, ki jih financira Soros

Iz javno dostopnih podatkov je razvidno, da je borzni špekulatant Soros organizaciji Emgage Foundation Inc v letih 2017 in 2018 skupaj namenil 150 tisoč dolarjev. Po trditvah Washington Free Beacon je Soros v letu 2019 za lobiranje skozi Open Society Policy Center zapravil 49 milijonov dolarjev, od tega je Emgage prejel kar milijon dolarjev.

Ivan Šokić