fbpx

[Video] Palestinska mati se smeji in snema sinove, ki z igračami pištolami streljajo na mimoidoče Izralece pod Tempeljskim gričem

(Posnetek zaslona: @LizaRosen101)

Vedno znova se porajala vprašanje, ali je možno med Izraelci in Palestinci doseči mir. Novi videoposnetki, ki kažejo palestinske matere kako spodbujajo svoje otroke naj s plastičnim orožjem napadajo Izraelce, kažejo, da je mir in sožitje med dvema narodoma le utopija.

“Palestinska mater se smeji, medtem ko njeni sinovi s svojimi plastičnimi puškami merijo v Izraelce na templejskem griču (kjer judje in kristjani ne smejo moliti zato da ne bi užalili muslimanov). To je razlog zakaj ni miru na Bližnjem vzhodu,” objavljeni videoposnetek komentirala Twitter uporabnica Liza Rosen.

Rosenova je ob tem dodala, da palestinsko vodstvo, ki vključuje teroristično organizacijo Hamas, islamistične džihadiste in predstavnike Palestinske osvobodilne organizacije promoviro kulturo terorizma celo v vrtcih in televiziji.

Že dolgo ni nobena skrivnost, da Palestinska narodna samouprava zagotavlja mesečno rento palestincem, ki končajo v zaporu zaradi napadov na Izraelce.

Palestinske matere, ki spodbujajo svoje otroke naj napadajo jude s plastičnim orožjem na tempeljskem griču pa niso izjema, temveč pravilo.

Ivan Šokić