[Video] Palestinska mati se smeji in snema sinove, ki z igračami pištolami streljajo na mimoidoče Izralece pod Tempeljskim gričem

(Posnetek zaslona: @LizaRosen101)

Vedno znova se porajala vprašanje, ali je možno med Izraelci in Palestinci doseči mir. Novi videoposnetki, ki kažejo palestinske matere kako spodbujajo svoje otroke naj s plastičnim orožjem napadajo Izraelce, kažejo, da je mir in sožitje med dvema narodoma le utopija.

“Palestinska mater se smeji, medtem ko njeni sinovi s svojimi plastičnimi puškami merijo v Izraelce na templejskem griču (kjer judje in kristjani ne smejo moliti zato da ne bi užalili muslimanov). To je razlog zakaj ni miru na Bližnjem vzhodu,” objavljeni videoposnetek komentirala Twitter uporabnica Liza Rosen.

Rosenova je ob tem dodala, da palestinsko vodstvo, ki vključuje teroristično organizacijo Hamas, islamistične džihadiste in predstavnike Palestinske osvobodilne organizacije promoviro kulturo terorizma celo v vrtcih in televiziji.

Že dolgo ni nobena skrivnost, da Palestinska narodna samouprava zagotavlja mesečno rento palestincem, ki končajo v zaporu zaradi napadov na Izraelce.

Palestinske matere, ki spodbujajo svoje otroke naj napadajo jude s plastičnim orožjem na tempeljskem griču pa niso izjema, temveč pravilo.

Ivan Šokić

 • ZatonMesecnikov

  Potem pa imaš socializacijo….Po takšni vzgoji Levičar pripravi tukaj brošurico z kaj se sme in kaj se ne sme. Pa je Palestinec potem Europejec.

 • mona lisa

  Zdaj z igračami jutri s pravim orožjem.

  • Simon Rožič

   …pri nas v vrtcih pa imajo samo “politično” vzgojo !?

   • KAPIBARA

    .. softič vzgoja, pa mavrične barve..

 • murgl

  sem bil pred kratkim v Sveti deželi. Dežela je sveta, zadeve pa tako zapletene, da boli glava. Po moji oceni Palestinci nimajo niti najmanjših pogojev za svojo državo, ker pravzaprav nič nimajo. V najboljšem primeru bi bila možna neka konfederacija z Izraelom. Zakaj? Na ozemlju, ki naj bi bilo palestinsko je vsa infrastruktura izraelska (ceste, železnice, elektrifikacija, vodovod, …). Izraelci na palestinski zemlji gradijo svoja naselja, kar zelo razburja Palestince in svetovno javnost, a dejstvo je, da jim zemljo prodajajo Palestinci sami. Skratka, Izraelci obvladujejo sceno 100%, Palestinci niso niti statisti.

  • KAPIBARA

   …Palestinci niso niti statisti…. so sralci..

 • xtc

  Upam,da bodo to “mamo” in zalego Judje kmalu spravili tja kamor tudi sodijo.

 • Domoljub

  Smrtno sovraštvo med židi in Arabci bo večno. Kot prezirljivo zaničevanje s strani nadrase (židje) in kot temu ustrezno frustrirano sovraštvo lene podrase (Arabci); kjer pa so Palestinci zanesljivo daleč najbolj delovni, sposobni, bistri in jih kot take naftno bogati Arabci (Kuvajt, Saudija…) izkoriščajo za intelektualno poceni delovno silo. Palestina je časovna bomba.

 • Anton

  Tudi pri nas je režimska vzgoja mladine v tej smeri . Edina prava pot je uporaba orožja, kot lahko vidimo v dražgošah, osankarici itd.

 • 0 Cool

  Ko ti uspe postaviti zasebno banko v Iranu: https://www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA

  Ko Ivan Kramberger umre pod streli neznanega storilca: https://www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA

  Ko kdorkoli zmaga na slovenskih parlamentarnih volitvah: https://www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA

  Kako izgleda zasebna zabava v FED-u: https://www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA

  Iz komentarjev pod tem videom se več naučiš o pravi zgodovini kot iz šole. :D

 • 0 Cool
 • macon

  Bedasta baba se bo malo manj smejala, ko ji bodo ubili sinova. Avša.

  • Vana

   Pri njihovi miselnosti bo to . . . . častno. Umreti za Alaha .

   • macon

    To je teorija, praksa je pa potem drugačna, ko ti pade na tvojo glavo.

    Izraelskim vojakom bo en takle smrkavec primahal s plastično kopijo pravega orožja in ga bo vojak refleksno samo ustrelil, ker itak ne bo vedel, kaj ima točno pred sabo. Oziroma bo smrkavec zrasel in ga bo spet počil izurjen vojak, ko bo pomolil pravo puško. Ti bedaki so samo kanon futer, da se vrti začarani krog maščevanja in sovraštva.

    Zlorabljajo jih tako Izraelci kot palestinski avtokratski velelopovi. Tam doli so vsi zmešani.

 • DOMOVINSKA LIGA

  Ni ga muslimana na tem svetu da ni terorist že komaj spočet.

 • KAPIBARA

  A se je pol kaj za čudit, da jih Izraelci tamanijo, ko zajce na polju..
  Lahko bi bil hujši odziv, na te provokacije..

 • Truth

  Če prav razumem, je večina komentatorjev, hvala bogu, proti takemu izkazovanju sovraštva proti Judom, pa tudi če s plastično puško…Si sploh ne morem predstavljati kako se jim šele gnusi general Rupnik, ki je podpiral precej konkretnejši in krvav dokončni obračun z Judi…