[Video] Palestinski terorist umoril tri Jude med večerjo, njegova družina je od oblasti za to prejela denarno nagrado!

Foto: Twitter

Neverjetno. Potem, ko je palestinski muslimanski terorist pred dvema letoma zverinsko pomoril tri Jude med večerjo na njihovem domu, je njegova družina prejela na tisoče dolarjev od Palestinske nacionalne oblasti, ki sicer prejema tujo pomoč iz Kanade, Velike Britanije, Nemčije, Francije itd.

Namesto, da bi Judje v miru preživeli vikend, so bili ti namesto tega zabodeni do smrti iz strani Palestinca, ki je nasilno vdrl v njihov dom.

Teroristovo dejanje predstavlja odraz sovraštva in hujskanja palestinske države. Ker palestinski voditelj niti z besedo ni obsodil krvavega napada, to samo dokazuje, da režim nasilje proti Judom spodbuja in ga pozdravlja. Kljub temu pa zahodni levo usmerjeni mediji podpirajo palestinski boj za neodvisnost in pri tem molčijo, da se ti v svojem boju poslužujejo terorističnih akcij, kjer hočejo ubiti čim več judovskih državljanov Izraela.

Hana Murn

 • Gren

  KJE SI FAJONKA ?

  • Steiermark

   Verjetno , v tem trenutku “nagrajuje” kakšnega palestinskega muslija, ki je prišel, pravkar uresničevati svoje sanje o islamu, v Evropi . – v zameno za vse svinjarije nad krisstjani, bo sprejet v “alahovo kraljestvo” in med 7000 devic -kar pa fafajonka ni…….

   • Joc 52

    sicer je vprašanje, če je še, glede na to s kom se druži

 • KAPIBARA

  Kakor so znani Izraelci, me prav zanima, ali so njegovi bližnji in daljni sorodnike še živi, ter imajo nepremičnine ali je že ves to v “večnih loviščih”, s strani Izraela..

 • šmentanamuha

  Tudi naši predstavniki Mesečeve Levice bi ga nagradili, če bi lahko vzeli iz državne blagajne. Sicer pa, nikoli ne veš …

 • šmentanamuha

  A kdo ve kam je odjahala tista palestinska kamela, ki se je nekaj časa potikala po našem parlamentu?

 • 0 Cool

  Ko IsraHELL uresniči Yinon načrt: https://www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA