[Video] Pokvarjena Hillary izbruhnila v smeh ob vprašanju, kako je ubila pedofila Epsteina

Hillary Clinton (Foto: posnetek zaslona)

Mnogi dvomijo, da je zloglasni pedofilski milijarder Jeffrey Epstein v priporu resnično storil samomor. Bila je namreč eno osrednjih imen ameriške globoke države, med drugim je bil dober prijatelj Billa Clintona, v tej luči pa je zanimiva reakcija njegove žene, pokvarjene Hillary, na vprašanje, kako se je znebila Epsteina. Bruhnila je v smeh, povsem neokusno pa se je že pred leti odzvala na smrt libijskega samodržca Moamerja Gadafija, ki je pripomogla k razvoju evropske migrantske krize.

Pokvarjena Hillary Clinton se je nedavno pojavila v Daily Showu, kjer jo je po poročanju RT voditelj Trevor Noah med drugim šaljivo vprašali, na kakšen način se je znebila zloglasnega pedofilskega milijarderja Jeffreyja Epsteina, med drugim velikega podpornika demokratske stranke in dobrega prijatelja njenega moža Billa Clintona: “Moram vam zastaviti vprašanje, ki me že dolgo muči: kako ste ubili Jeffreyja Epsteina?” No, pokvarjena Hillary se ob vprašanju ni počutila prav nič neprijetno, nasprotno, naravnost izbruhnila je v smeh.

Se je Espteina res znebila ameriška globoka država?
Takšna reakcija pokvarjene Hillary je le še pripomogla k domnevam mnogih, da Epstein v zaporu pravzaprav ni storil samomora, pač pa je bil žrtev zarote ameriške globoke države, o kateri je imel veliko informacij. Poleg tega, da je bil dober Clintonov prijatelj, je Epstein s svojim zasebnim letalom Lolita Express prevažal številne vplivne posameznike, ki so spolno zlorabljali mladoletna dekleta. To so na primer znani ateist in zagovornik “mehke pedofilije” Richard Dawkins, filozof Daniel Dennet, takratni direktor Disneyja Richard Cook, profesor psihologije na Harvardu Steven Pinker ter ustanovitelja televizijskega programa za otroke Nickelodeon Gerry in Kit Laybourne.

Pedofilski judovski milijarder Jeffrey Epstein in nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton (Vir: Twitter)

Tako navdušena je bila pokvarjena Hillary ob Gadafijevi smrti: “Prišli smo, videli smo, umrl je!”
Pokvarjena Hillary pa se ni tokrat prvič neokusno odzvala na smrt, vsi se še dobro spomnimo, kako se je odzvala na smrt libijskega samodržca Moamerja Gadafija leta 2011, ko je bila državna sekretarka: “Prišli smo, videli smo, umrl je!” Nespametno ravnanje takratne ameriške administracije pod vodstvom Baracka Obame je v veliki meri pripomoglo k evropski migrantski krizi.

Rok Krajnc

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kdaj bo ta baba sedela???

 • Andrej

  Gadafi je imel red. Zakaj ga je bilo treba ubiti? Morda so že takrat planirali zlo, ki sedaj dere k nam.

  • joza joza13

   Če se prav spomnim, je nameraval tržiti nafto v valuti €, pa se je amerom odpeljalo…

  • šmentanamuha

   Seveda.

 • Olga101

  Tudi ponjo bo prišla Matilda! Bomo videli, kako se bo takrat smejala!

 • xtc

  Baje naj bi bil Epistein umorjen,tako je rekel patolog ,ki ga je najel njegov brat.
  Veliko sledi pa vodi v bližino Clintonov.

  • šmentanamuha

   Kako baje, pa to je bilo jasno takoj, ki je novica o njegovi smrti prišla na dan.

 • bojan

  Hilary bi primerjal s kraljico Elizabeto ki ji očitajo veliko izginulih otrok . Episteina so ubili da nebi povedal preveč, pa ne rabi povedat sej vemo kaj elite delajo. Enrat bodo ti morilci dobili svoje.