[Video] Prijatelj Fajonove Zaev v obupu doživel homofobni izpad: Ne bo pustil, da mu bo “peder” zrušil vlado!

Foto: Facebook

V svojem odzivu na grožnje televizijskega voditelja Bokija 13, ki je v priporu, da bo razkril, kako Zaev s Haradinajem krade milijone, je makedonski premier Zaev doživel pravi homofobni izpad. Socialist in dober prijatelj zloglasne Fajonove in Sorosa je namreč novinarjem med drugim dejal, da ne bo pustil, da mu bo en “peder” zrušil vlado. Oglasil pa se je tudi novinar Gaiser, ki je objavil videoposnetke podkupovanja, ki so sprožili najodmevnejšo afero na Balkanu v zadnjem času. Ocenil je, da je Zaevova politična kariera mrtva, prav tako pa meni, da je po aferi že izgubil vso mednarodno kredibilnost. Od Zaeva se je distanciral tudi predsednik Pendarovski, ki je sicer njegov strankarski kolega.

Že v sredo smo poročali, kako je makedonski televizijski voditelj Bojan Jovanovski, bolj znan kot Boki 13, iz pripora prek odvetnikov in sodelavcev pričel groziti socialističnemu predsedniku vlade Zoranu Zaevu, dobremu prijatelju zloglasne levičarske evropske poslanke Tanje Fajon in milijarderja Georga Sorosa. Boki 13 je že več kot mesec dni v priporu zaradi izsiljevanja tajkuna Jordana Kamčeva, pri čemer ga je ujela tudi kamera, po aretaciji pa je pričakoval, da ga bo Zaev hitro rešil iz zapora, a je afera postala prevelika. Zaev je v svojem odzivu ob robu sprejema ob 18. obletnici podpisa Ohridskega sporazuma doživel pravi homofobni izpad, novinarjem je namreč povedal: “Vsekakor ne bom dovolil, da mi nekateri kriminalci, en nečimrn novinar in, naj mi oprosti LGBT-skupnost, en peder zrušijo vlado!”

Po vsej verjetnosti je bila podkupnina namenjena posebni tožilki Janevi, ta je že odstopila s položaja
Za medije je povedal še: “Zavračam vsako špekulacijo z mojim imenom in trdno stojim za tem. Jaz sem človek, ki je prijavil primer, za vsak slučaj, da se ne pozabi.” Kor poroča Kurir, si Zaev domišlja, da je od leta 2017, odkar je oblikoval vlado, uredil normalno delovanje pravosodja, pričakoval pa naj bi tudi, da bo preiskava pokazala oziroma upoštevala vse dokaze, četudi bi bili ti obremenjevali njega ali pa posebno tožilko Katico Janevo. Slednja je bila imenovana na podlagi političnega kompromisa, da bi se razkrila odgovornost v zvezi s prisluhi, ki so zrušili vlado Nikole Gruevskega. Transkripte zvočnih posnetkov telefonske komunikacije je Zaev pridobil od lokalnega hčerinskega podjetja Deutsche Telekom, domnevno po navodilu Angele Merkel. Vse to je bilo usklajeno s protesti proti vladi VMRO-DPMNE pod vodstvom Gruevskega v tistem času, ko jih je financiral Soros. Denar, ki ga je od Kamčeva pobral Boki 13, je bil najverjetneje namenjen plačilu velike podkupnine tožilki Janevi, ki je po izbruhu afere odstopila s svojega položaja, a bo opravljala posle, dokler Zaev ne najde zamenjave zanjo. V zameno je bila Kamčevu, ki je bil v času izsiljevanja v hišnem priporu, obljubljena svoboda. Kriminalci so od Kamčeva sprva zahtevali 8 milijonov evrov, nato so pristali na 4 milijone evrov, v torbi pa je bilo 1,5 milijona evrov v bankovcih po 50 in 500 evrov.

Zoran Zaev in Boki 13 (Foto: posnetek zaslona)

Boki 13 bi lahko posedoval dokaze o vpletenosti Zaeva v tihotapljenje srbskih izdelkov na Kosovo in v trgovino z orožjem
Sporočilo Bokija 13 iz zapora Zaevu je bilo sicer jasno: “Izpusti me iz pripora ali pa bom razkril, kako s Haradinajem kradeš milijone!” Nekateri makedonski mediji špekulirajo, da ima Boki 13 dokaze o tem, da je z Zaevom izsiljeval še nekatere druge tajkune in kosovske Albance. Nekateri trdijo tudi, da naj bi bil Boki 13 skupaj z Zaevom in nekdanjim kosovskim premierjem Ramušem Haradinajom po kosovski vzpostavitvi 100-odstotnih carin na srbske izdelke vpleten v tihotapljenje izdelkov v Srbije, po vsej verjetnosti pa naj bi bila trojica vpletena tudi v trgovino z orožjem.

Zoran Zaev in Ramuš Haradinaj (Foto. Facebook)

Gaiser ocenjuje, da je Zaev politično mrtev, izgubil je tudi vso mednarodno kredibilnost
Za Radio Capodistria pa se je oglasil tudi dr. Laris Gaiser, novinar, ki je pri La Verità prvotno objavil videoposnetek podkupovanja. Kot navaja Kurir, je povedal, da je Zaevova politična kariera po izsiljevalski aferi mrtva, prav tako pa je izgubil tudi vso kredibilnost na mednarodnem političnem parketu. O aferi namreč kljub ignoriranju slovenskih mainstream medijev sicer poročajo vsi večji evropski mediji. Velik udarec za Zaeva je bil tudi odziv makedonskega predsednika Steva Pendarovskega, ki pripada isti politični opciji kot Zaev in se je zdaj distanciral od njega z izjavo, da morajo vsi vpleteni v afero za svoja dejanja odgovarjati, ne glede na to, na kako visoki funkciji so. Gaiser je še dejal: “Nisem mogel spati zaradi strahu, da bodo osebe, katerih glasovi so na zvočnih posnetkih, zanikali svojo vpletenost. Kar bi bilo povsem legitimno. A oni so priznali, da se sliši njih.” Ocenil je še, da so objavljeni posnetki razkrili politično in sodno sistemsko korupcijo v Makedoniji.

Rok Krajnc

 • Amerikanc

  V Sloveniji je drugače.

  • Janez Korenjak

   Pozabil si dodati “sarkazem press”.

 • IZBIRA

  Cvetjen v jeseni?

 • xtc

  Heh,kako hitro socialisti(komunisti) pokažejo svoj pravi obraz in nrav,ko jih dobijo spuščenih hlač in ko morajo z oblasti.He,he,he tale njegov govor mi nekako deluje v stilu “Ubi pedera”-Zelo levičarsko.
  Definitivno upam ,da zrušijo tole socialistično sodrgo z novimi volitvami in ,da Makedonija zopet zapre mejo za ilegalce.

 • Janez Kepic-Kern

  VERJETNO – SE STRINJATE !
  ŠELE,
  KO BOMO TAKO IZ SRCA PELI – NAŠI SLOVENIJI
  KOT
  POJE VSEGA 300.000 LJUDI KORZIKE
  Z VELIKO LJUBEZNIJO IN IZ SRCA
  – SVOJEMU MALEMU, REVNEMU OTOKU – KORZIKI !
  ŠELE
  TAKRAT
  BOMO MI SLOVENCI – ZARES SVOBODNI IN BOMO
  OSEBNO, DRUŽINSKO IN GOSPODARSKO USPEŠNO – RES ZAŽIVELI !
  KORZIKA
  JE DANES, LETA 2019
  MORDA NAJBOLJ ŽIV, TOPEL, TVOREN,
  KULTURNO SAMOSTOJEN – DEL EVROPE IN TUDI
  – GOSPODARSKO USPEŠEN DOM – KORZIČANOV. L.R.Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.

  “TEBI KORZIKA”,
  A TE – CORSICA,

  Skupina I MUVRINI
  ZELO VELIKO PRIZNANOST IN SODELOVANJE
  VEČINE KORZIČANOV – v KORZKO, KORZIČANE oživljajočem
  delovanju
  bratov BERNARDINI in njune EU pomembne skupine – “I MUVRINI”
  kaže
  tudi spodnja izvedba pesmi “A TE – CORSICA”= TEBI KORZIKA.
  Pri
  petju te prelepe pesmi je SODELOVALO – KOT PEVSKI ZBOR – 2.000 KORZIČANOV

  https://www.youtube.com/wat

  BESEDILO PESMI JE TAKO:

  TEBI – KORZKA

  “KER JE ŽIVLJENJE KRUTO,
  POLNO SKRBI ZA PREŽIVETJE HODIMO,
  ODIDEMO – PO SVETU,
  S STRAHOM, TUDI OBUPOM.

  PREKO MORJA,
  A VEDNO S TEBOJ V SRCU – KORZIKA.
  KAKO PONOSNI
  IN RADI SE VRAČAMO K TEBI – KORZIKA
  SLAVA SLAVA, BLAGOSLOV TEBI – KORZIKA.

  KO UTRUJENI OD ČAKANJA NAPOLNIMO ULICE,
  KO GOVORIMO O SVOBODI
  JE NESKONČNO
  ZMAGOVITE VOLJE V NAŠIH KLICIH
  KORZIKA, KORZIKA.

  KO GOVORIMO ZDRUŽENI V POGUMU
  – O TEM, KAR JE ŠE TREBA ZGRADITI,
  NAM TI – KORZIKA – POMAGAŠ.
  KORZIKA, KORZIKA
  SLAVA, SLAVA, BLAGOSLOV TEBI,
  KORZIKA, KORZIKA.

  Približen pevod, prosto Janez Kepic-Kern.

  Te korziške pesmi je teđko dobro prevesti, ker korzijski
  jezik je precej poseben, ni zelo blizu francoščini.

  ” A TE – CORSICA”
  TEBI, ZATE – KORZIKA.
  I MUVRINI

  ://www.youtube.com/watch?v=xmbh4gTJ4Ag

 • Basileus

  Politični nasprotniki naj Bokija pederigota včlanijo v svoje vrste.

 • PLavi-mil

  Saj za levičarje vemo, da se samo na zunaj delajo lepe, drugače so pa največji homofobi, sovražijo vse, kar ni po njihovem kopitu, če bi si upali, bi spet pobijali, tako kot po vojni.

 • Morala

  Kako hitro se pokaže pravi obraz…tako bi bilo tudi vsepovsod, da bi jih žalili, če jih gejevski lobi ne bi podpiral…

 • Jan Kovalski

  Posnetki kako Zaev podkupuje so prišli v javnost še preden je bil izvoljen za PV.
  Vendar, kot je to značilno za Balkan, to ni vplivalo na volitve.

  https://www.youtube.com/watch?v=s1GYSX1jhHk

 • Olga101

  Zaev je lepo pokazal, kaj so levičarji! Vse tisto, kar pripisujejo nasprotni strani, so sami! Uvažajo muslimane, da bodo namesto njih opravili z geji, ko jih ne bodo več potrebovali! Dol s komunisti, socialisti in ostalo “levičarsko” svojatjo (po Trčku)!

 • Dragan Krstič

  Zakaj se politična mafija izdaja za komuniste, socialiste, anarholiberalce, liberalce? Zato da lažje in manj opazno kradejo denar ker bedasti volivci nasedajo na to levakastvo in menijo da jim bodo le levakarji zagotovili socialo, službe, plače in pokojnine.Slovenija ni nikaršna izjema.

 • Dragan Krstič

  Saj fotografija s puščico kaže na psa. Ne najdem pa desno od tega napis psica.

 • Franc Šink

  Evidentno je, da imajo vsi, ki imajo težave z spolno identiteto težave v komuniciranju z ostalimi ljudmi.

 • Antonius

  Ja, prima!
  Tudi kriminalno politikantsko dogajanje v Makedoniji nam pripoveduje, kakšnih podlosti so zmožni makedonski, slovenski, balkanski in evropski socialisti.
  Soros in Merklova sta se potrudila, da so pot v Evropo iz Grčije za šerijatarje odprli v Makedoniji.

 • sodnikisozločinci

  Izjava pedra Zaeva po neuslišani ljubezni.

 • antimur

  Da ni večjega gnoja kot Fajonka, priča dejstvo, da se druži s samo golazmijo. Če ni Timmermans, je dober makedonski kriminalec Zaev, oziroma vsak Šiptar in balkanec, do katerega se lahko prikopa. Nadvse ljubi so ji pa kučanisti, ki ji držijo štango.

  • Marija

   Od kučanistov lepo živi in bogati.Seveda je to denar u bogih ljudi.Ampak to nje ne zanima.

 • Garbage man

  Pedri, šiptarji, in ostali degeneriki pridejo prav pred volitvami

 • luka globus

  Sej Fajonova je tud peder.

  • trumpet2018

   ko se je preselila na frišno v Bruselj, je po mesecu dni odslovila svojega takrat pravkar poročenega moža in si našla nekega premožnega švicarja, ne vem , će je peder, je pa brez dvoma psihično nestabilna in multikulti retardirana

 • tramal

  To je edino kar znajo levaki,krast in izsiljevati.Verjetno so jim bili mentorji Slovenski komunajzerji.

 • freedomfighter

  Ja se en dokaz kako so politiki en in isti drek pa se lahko se tako delajo da so levi ali desni

  • Imperial Commando

   Spet ta vaša leva fora, vsi kao isti. Nau šlo.

   • freedomfighter

    To ni fora to je cista resnica…a ti res vrjames da politiki mislijo vse neumnosti ki jih prodajajo mnozicam…ti res mislis da poslance v parlamentu brigajo pravice gejev hahaha tisti ki so za in tisti ki so proti so to predvsem zaradi javnosti…kaj mislis da se politiki doma sekirajo ce se geji porocajo ali ce se ne…to so demagosko ideoloske teme za ovcke…oni se ukvarjajo z denarjem

    • Imperial Commando

     Ne nakladaj.

     • freedomfighter

      Kaj po tem res mislis da se politiki res ubadajo z ljudmi in podobno…jojojoj kako vas je socializem res opral…edini ljudje ki bodo kaj naredili za tvoje dobro so ti in tvoji bliznji vse ostalo je bull shit…kaj sele mit o dobrih politikih.. eden takih mitov so ustvarili o kennedyu pa je bil clovek egomaniak z zeno ki je sanjala o dozivljenskem mandatu svojega moza…politiki delajo kar je dobro za njih in njihovo “dediscino” ovce pa sledijo in mahajo z zastavico

 • trumpet2018

  jaz sem pa stalno mislil, da skrajni levičarji podpirajo in obožujejo LGBT skupnost :)))) res nimam pojma

 • tretjerazredni

  Krivosodje je vedno očitno, ampak ga ne zna nihče točno opisati in razložiti kaj je pravzaprav nezakonito. Običajno obstaja nsčelni politični interes, ni pa jasne volje, da bi se odpravilo korupcijo in saniralo sistemske zločine. Priljubljen razlog so vedno izredne razmere, seveda, v državi, kjer se pravosofje obnaša kot fašistična mafija, je vedno kaj narobe in je mogoče vse skriti za golo potrebo po ohranitvi naroda in države.

  Tudi perverti ločijo homoseksuslce in pedre, na balkanu določeni izrazi ne pomenijo nič konkretnega, posran peder se ne nanaša nujno na spolno usmerjenost.
  Kdo je Bokija spravil v zapor in kako njegov odvetnik nadzira komunikacijo z javnostjo, to je zanimivo, če ne skriva kakšnih konkretnih dokazov, potem gre itak samo za show in je to pač njegov način privajanja na življenje v zaporu. Verjetno bi dosegel več, če bi nil diskreten, kazen se da tudi zmanjšati ali oprostiti, vsekakor ne kontrolira več ničesar dokler je zaprt.

 • šrauf

  Jaz pa zelooooo pogrešam Dadice in njeno ogledalce. Dadice,daj prezrcali ,magari tisto od kozjejebca tuneka zlajnano štorijo o JJ in njegovem očetu. Pliz, Dadice.

 • me

  Vecinoma levicarji niso pedri……vendar bi lahko njihov karakter 100% opisali z omenjeno besedo.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Meni se smili FOGLA Tunek,SLIŠIM, DA SE ŠE VEDNO PREHRANJUJE
  Z
  “LUKNJAMI V SIRU”
  Sira mu,
  kot se sliši – njegovi, verjetno ex KP, ZK “DELODAJALCI – BAJE
  NIČ
  NE DAJO – LE OBLJUBE O SIRU =DENARJU. Obljube denarja so
  seveda – prazne
  KOT LUKNJE V SIRU.
  Navadil se je jesti – “luknje v siru”.
  Ker hoče jesti – vsaj — LUKNJE V SIRU
  JE
  BAJE TRENUTNO – NA POPRAVILU “PODSTREŠJA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  TAKO SE SLIŠI, KAJ JE RES
  JAZ NE VEM.

  KONEC ŠALE

 • Kju

  Ne bo mu “en peder” zrušil vlade, pač pa tisti, za katere ta ekscentrični mladenič dela. Če ne bi imel močnega ozadja, še naglas prdniti ne bi upal v zaporu…

  Je pa zanimivo, da bo Zaeva zrušilo tisto, s čemer se je zavihtel na prestol – posnetki. Instant Karma pač.

  Samo z razliko, da so bili tisti posnetki s katerimi se je Zaev zavihtel na prestol nelegalni, saj telefonski operater nima nobenih zakonskih pravic prisluškovati uporabnikom, pa če tudi je kasetofon za snemanje od same mutti. Posnetki predaje in odvoza denarja pa so bili iz dovoljenega videonadzora privatne hiše.

 • Janez Kepic-Kern
 • Fogl Veliki

  “zloglasne levičarske evropske poslanke Tanje Fajon” ???

  Pič** ti materina tistemu ki je tote besede zapisal. Gnoj desničarski !!!

  • ZatonMesecnikov

   Bolj osovraženih in zloglasnih oseb, kot Fajonka in fajonisti, Slovenija ta hip nima….

   • Fogl Veliki

    Oja…ima ima…to ste JANŠISTI !!!

    • ZatonMesecnikov

     Fajonka in Fajonisti na volitvah dobijo manj kot 10% glasov. predvsem javne uprave in prisklednikov. Za Ivana janeza pa je 50% Slovenije. Odkrito, ali pa v strahu za službe pač intimno.

     • Fogl Veliki

      Smo vladali…vladamo…in bomo vladali kar naprej. Ti si totih 50% ftakni v tvojo smrdljivo desničarsko rit. GOTOVI STE !!!

     • ZatonMesecnikov

      Denarja vam zmanjkuje, za vzdrževanje “našizma” in kupovanje glasov. 3 milijarde minusa letos haložan….

  • Janez Kepic-Kern

   I MUVRINI

   S KORZIKE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   https://www.youtube.com/watch?v=0eEnBmHzEng

  • šmentanamuha

   Ja, a je kej narobe napisu? Sej je zloglasna, pa še bolj se grebe za Šiptarijo kot za Slovenijo. Kaj ni tukaj prav?

 • ZatonMesecnikov

  #Socialist in dober prijatelj zloglasne Fajonove in Sorosa je
  namreč novinarjem med drugim dejal, da ne bo pustil, da mu bo en “peder”
  zrušil vlado.#

  “Če Levičar izreče besedo “peder”, to misli metaforično in ne kot homofobijo” Luka Polmesec, Prispevki k marksistični misli, Ljubljana, 2018.

 • WISKY 1000

  kdaj bo te rdeče zalege konec?

  • Fogl Veliki

   NIKOLI !!!… Vladali bomo kar naprej !!!… Desničarji ste GOTOVI !!!

 • Janez Kepic-Kern

  SPODNJI “LEVIČAR” F. TUNEK
  ZADNJE ČASE BAJE JE LE – LUKNJE V SIRU.
  Pa
  je bolj slabe volje. Saj razumemo. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  TOLE GA BO OHLADILIO
  “AGNUS DEI”
  S KORZIKE
  https://www.youtube.com/watch?v=0eEnBmHzEng

 • Spletni Opismenjevalec

  Medsebojno pedranje in pedranje z migranti je sorošoidarjem sveto opravilo.

 • Dr. E.K.

  Murgelska zloglasna levičarska lajna je povsod zraven kjer se drek meša …

 • macon

  Kdaj že je bil vic, da bodo v EU vstopili Balkanci, hkrati pa odšli ven Nemci, Francozi, Italijani… na koncu bo EU ena balkanska lopovska zveza.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Oh, kaj pa išče ta “zloglasna” SD Tanja F. v Makedoniji.
  Ja?
  Doma ima – verjetno – prazen dom, stanovanje.
  Le za stanovanja običani mikrobi, glivice, pršice, kaka VEŠČA
  živi
  v njenem stanovanju.
  Pravijo.
  “SAMOŽIVKA” je pač.
  Ker ima prazen dom – nič domačih obvez —
  PA LETA – PO SVETU.
  V
  SLOVENIJI – JE NIHČE NE POGREŠA, KAJ ŠELE,
  DA BI KDO JOKAL, ČE JE NI V SLOVENIJI.
  SAJ VESTO TISTO:
  “PREMLADA ZA NA BRITOF, PRESTARA – ZA PRSTAN ZLAT.”l.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.

  KONEC ŠALE

  MENI JE TALE
  LEPOGLASNA
  “DAMICELLA”=GOSPODIČNA – BATTISTA ACQUAVIVA
  KI POJE KOT PTICA

  https://www.youtube.com/watch?v=1uWMFLngAZ4

  VELIKO BOLJ VŠEČ – KOT – SD “ZLOGLASNA” Tanja F.

 • Kju

  To, da novinar napiše kako je šla podkupnina v žep tožilki je dokaz, da res nima pojma kdo kaj kasira in kako poteka igra.

  Tak nivo mite pobran od najbogatejšega državljana gre vedno direkt v kaso šefov in se deli po njihovem ključu, sužnji srednjega nivoja ala tožilka in Boki pa lahko samo pridno poslušajo ukaze…dokler se vse odvija pod kontrolo.

  Ko pa se vmeša Sorosovi nasprotna, vendar enako močna sila tako kot se je v tem primeru, pa se žrtvuje višji nivo sužnjev ala Zaev in srednji nivoja tožilka in Boki ter zamenja glavne igralce na odru, pravih šefov pa ne boste spoznali nikoli čeprav povsem mirno in sproščeno hodijo med vami kot častivredni državljani.

  fujonka pa je tu samo kanon futer, ki ustvarja dimno zaveso, da operacije lepo tečejo, zato ji ne pripisujte previsoke vrednosti, sicer si bo preveč domišljala…

 • John Kovacs

  Zaev je prav tak homofob kot SDS.
  IN MANJSI HOMOFOB KOT FRANCI DANKO IN BERNARD BRSCIC.
  Kaj se sprenevedate?,,