T-2 ni zagotavljal tehnične ustreznosti pouka na daljavo, ker je prišlo do nenapovedane prekinitve, a težavo že odpravljajo!

Datum:

Tisti, ki imajo operaterja T-2, danes opažajo, da imajo težave s poukom na daljavo. Kot navajajo ugotavljajo, da “tisti, ki imajo T-2 operaterja, ne morejo dostopati do Teamsov.” Zaradi nastalih tehničnih težav naj bi se posluževali elektronske pošte. 

                   

Nekateri, ki se poslužujejo pouka na daljavo s pomočjo operaterja T-2, danes opažajo določene težave z dostopanjem do Teamsov, zato težavo rešujejo s pomočjo elektronske pošte. Za pojasnitev zadeve smo se obrnili na samega operaterja, kjer so za naš medij sporočili: “Tehnične težave so nastale s strežniki, ki povzročajo težave z dostopanjem do določene spletne strani in to sedaj že urejamo. Višji dežurni tehniki urejajo nastalo težavo, za katero so zadolženi, da jo rešijo. To se je pripetilo danes zjutraj.”

“Težave niso vezane na območje, ampak je na splošno težava v vseh regijah. Možno je sicer, da nekaterim stvar deluje, nekaterim pa ne, je pa več uporabnikov, ki ima s tem težave,” je še pojasnil svetovalec podjetja. Obenem je še dejal, da ne more zagotoviti, da bodo tehnične težave danes odpravljene, ker tega ne more vedeti, vendar pa je bilo zjutraj sporočeno, da bo težava v kratkem odpravljena. Zagata sicer že traja nekaj časa, vendar pa so tovrstne zagate običajno urejene v enem dnevu ali celo prej, ker so nujne.

Pri operaterju T-2 so težave pri opravljanju pouka na daljavo. (Foto: posnetek zaslona)

Težava se odpravlja pospešeno, kar je bilo za javnost sporočeno tudi  na spletni strani, kjer so napisali, kaj naj bi bila težava, je še navedeno, da naj bi bila odpravljena do približno 15 ure, kar pa vsekakor ni gotovo. Obenem so na operaterju še sporočili, da naj bi bila težava delno že odpravljena.

T-2 sporoča, da je prišlo do nenapovedane prekinitve, ki jo odpravlja. (Foto: T-2)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...