[Ekskluzivno] Razkrivamo povezave med svetovalko največje vladne stranke, palestinskim ekstremistom in levo kulturniško smetano

Datum:

Razkrivamo afero, ki bi zahtevala vsaj sklic Sveta za nacionalno varnost in kjer ugotavljamo povezavo med svetovalko Gibanja Svoboda Failo Pašić Bišić, palestinskim ekstremistom Hamjo Ahsamom ter preostankom slovenske leve smetane – med katerimi sta tudi Dušan Smodej in Roman Uranjek. Če se ena izmed pomembnih članic največje vladne stranke druži z islamskimi ekstremisti, je to znak za organe pregona, da opravijo svojo nalogo in začno enkrat končno preiskovati povezave med slovensko radikalno levico in islamskim ekstremizmom.

Da je v hidžab oblečena Faila Pašić Bišić del radikalnega dela slovenske levice, se je vedelo, že preden jo je rekrutiralo Gibanje Svoboda. Vsi se je spomnimo.

Pašić Bišićeva je bila ena od organizatork t. i. “protirasističnega shoda v podporo solidarnosti z begunci” leta 2015 z močnimi panarabskimi, panislamskimi konotacijami – takrat je protiprotestnikoma Klemnu Zbačniku in njegovemu soudeležencu iztrgala transparenta z napisom “Evropa je krščanski kontinent” in “Stop islamizaciji Evrope”, slednja sta bila pri tem deležna zmerljivk in napadov ostalih. Zaradi nje so štirje policisti posredovali in ju odstranili skupaj s transparenti. Pri tem je šlo za grob napad na svobodo govora in mnenj, saj sta “protiudeleženca” shoda svojo voljo izražala mirno in dostojanstveno. Zgolj s transparenti in to pred krščanskim sakralnim objektom.

Integracija neuspešna, državni denar zagotovljen
Sicer po svoje ni zelo čudno, da se prazne kvaziliberalne stranke lepijo nanje kot muhe. Falila Pašić Bašić ima namreč vse “prave” reference , je predsednica Človekoljubnega dobrodelnega društva Up Jesenice. Gre za nevladno in neprofitno organizacijo, ki obsega izobraževalno, socialno-varstveno in humanitarno področje na lokalnem, državnem in mednarodnem področju. Društvo naj bi temeljilo na načelu promoviranja humanih medčloveških odnosov, človekovih vrednot ter spodbujanju prostovoljstva predvsem na področju državljanskega aktivizma. Tako piše v njihovem uvodu. Zakaj pa gre v resnici?

Javno dostopni podatki aplikacije Erar kažejo, da je Človekoljubno dobrodelno društvo Up Jesenice od Urada vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov v štirih letih prejelo vrtoglavih 226.529,39 evra. Marsikdo je kritičen, da društvu namenimo toliko davkoplačevalskega denarja. Menijo, da predsednica društva ni ravno najuspešnejši zgled integracije v družbo, saj vztraja pri nošenju burke. Integracija naj bi se namreč morala približevati evropskim vrednotam, kjer ženske niso zakrite.

Ravno ta “neprilagojenost” bo zdaj Gibanju Svoboda očitno eksplodiralo v obraz. Videli so smer Faile Pašić Bišić, ti naši liberalci. Pa jim ni bilo mar. Najprej je izbruhila afera z (bivšim?) partnerjem Mustafo Alnajjarjem, ki ni bil samo sokoruznik promotorke konservativnih muslimanskih vrednot, temveč tudi petkov (kolesarski) politični aktivist, ki se je skupaj z Niko Kovač, Jašo Jenullom, Teo Jarc, spolnima deviantoma Smodejem in Uranjkom ter drugimi “zvezdami” levičarske apokalipse na ulici boril proti legitimno izvoljeni vladi Janeza Janše. O tem pričajo fotografije na spletu, ki ga prikazujejo, kako z dvignjeno levico protestira v centru Ljubljane – na enem od petkovih kolesarjenj, na katera so pozivali Tanja Fajon in njeni politični sopotniki, veliki podporniki priznanja Palestine.

Očitno je vedela in bila tiho
Že v tej aferi se je Bišićeva izpostavila kot potencialna zaščitnica posiljevalca –  “Poskušala sem mu pomagati, usmerjala sem ga v skupine za samopomoč in psihoterapijo, da bi ugotovil, da so te stvari pri nas nesprejemljive,” je povedala za Odlazkov Reporter. To pomeni, da je Pašić Bišićeva vedela za njegovo spolno prestopništvo, a o tem ni obvestila policije?! Spomnimo, gre za članico Gibanja Svobodo, eno od aktivnih promotorjev in ambasadorjev največje stranke v Sloveniji, ki je bila v intimnem razmerju s skrajnežem, ki mu je očitno treba “dopovedati”, da se v EU ne posiljuje, ko pa to vseeno počne, pa ga Faila zaščiti.

Image

Zdaj pa so na plan izbruhnile nove “palestinske povezave” dekleta s hidžabom na glavi in davkoplačevalskim denarjem v torbici. Slike dokazujejo, da se je Faila družila tudi s palestinskim skrajnežem in antisemitom, ki se ima za umetnika, Hamjo Ahsanom. Radikalec, ki bi moral biti pod nadzorom varnostnih služb, saj je zaradi svojih skrajnih islamskih in antisemitskih sentimentov nevaren.

Dušan Smodej (levo) in Hamja Ahsan v sredini. (Foto: FB)

Ahsan sicer trdi, da Pašićeve ne pozna, čeprav redno objavlja komentarje pod njenimi objavami na socialnih omrežjih, večkrat pa je bil tudi v Sloveniji, kjer se je družil s kom drugim kot z zloglasnima Smodejem in Uranjekom.

Image

Kdo je Ahsan? Samo nek povprečen “Evropejec”, ki pravi EU in Nemčiji (kjer naj bi živel), naj se obe j*ebeta, pri tem pa nemškega premiera Olafa Scholza označi za fašističnega prašiča, Izrael pa za apartheid.

Glede na to, da tak ekstremist pošilja prijateljska sporočila Faili Pašić Bišić, ki je – tako pravi sam – sploh ne pozna, čeprav je že bil tako v Ljubljani kot Jesenicah in se je srečal z njenimi petkovimi politkolesarskimi prijatelji, gre za afero, ki bi zahtevala vsaj sklic Sveta za nacionalno varnost. Če se ena izmed pomembnih članic največje vladne stranke druži z islamskimi ekstremisti, je to znak za organe pregona, da opravijo svojo nalogo in začno enkrat končno preiskovati povezave med slovensko radikalno levico in islamskim ekstremizmom.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Jenull nevarno situacijo z migranti izkoristil za norčevanje iz mladih deklet

Čeprav je celo policija potrdila novico o tem, da...

Humanitarec, ki je kolesaril proti Janševi vladi, danes vidno razočaran …

Da je vedno več tistih, ki so razočarani nad...

Ko se zakulisna politična moč seli iz Murgel na ljubljanski Magistrat in …

Sobotni maratonski kongres Socialnih demokratov (beri nekdanjih komunistov) v...