To je trik, ki bi ga moral poznati vsak dopustnik, preden se odpravi na plažo

Datum:

Čeprav mnogi v vročini na plaži uživajo, pa drugi spet bolj uživajo v senci, ki si jo ustvarijo kar sami. “To bi bilo treba patentirati!” je bil eden od mnogih komentarjev na inovativno idejo moškega, ki je našel svoj način za zavetje pred soncem. 

Obiskovalec plaže je na dan prišel z zanimivo idejo, kako se skriti pred soncem, kar je nasmejalo na tisoče ljudi, ki so na Facebooku pohvalili njegovo inovativnost.

Vse več meteoroloških izračunov kaže na dolgotrajnejši vročinski val, strokovnjaki pa stalno opozarjajo, da se je močnemu soncu in vročini treba izogibati. Če ne veste, kako se soncu izogniti na plaži brez ležalnika, je tukaj domislica moškega, ki se je soncu izognil zelo inovativno. Pred soncem se je zakril kar z ležalnikom in brisačo.

Če se sprašujete, kako se skriti pred soncem na plaži, je tukaj ideja. (Foto: Facebook)

Na tisoče ljudi je bilo navdušenih nad njegovo idejo, v komentarjih na Facebooku pa so pohvalili njegovo inovativnost. “Človek živi v 3022“; “Treba je znati krmariti“; “To bi bilo treba patentirati“; “Genialno“; “Sam svoj dežnik“, so nekateri izmed številnih komentarjev.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub Golobovim zagotovilom promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela znova oglaševati...

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...