Transpolni aktivisti ob materinskem dnevu: tudi očetje so lahko matere

Datum:

Aktivisti LGBTQ so ob nedeljskem praznovanju materinskega dneva zopet promovirali skrajno leve ideje: zdaj so lahko tudi očetje po novem matere.

                   

V videoposnetku, ki ga je delil Libs iz TikToka, je moški, ki se je predstavil kot ženska, dejal, da bi morala imeti Amerika “dan staršev”.

“Obstajata dva različna dneva v letu, o katerih se sprašujem. Obstajata materinski dan in očetovski dan. Kot trans oseba, kot trans ženska, katero praznujem? Ne počutim se kot oče. Materinski dan je jutri, počutim se kot mama, a kdo me praznuje?” se je retorično vprašal.

“Resnično želim vedeti, ali obstajajo drugi ljudje, za katere ne veš, pod katere spadaš. Ste mama ali oče? Kje je starševski dan? Zakaj ne moremo imeti starševskega dneva?” je dodal. “Kot da si starš, ki ga je vredno proslaviti. Zakaj mora biti eno ali drugo?”

Drugi videoposnetek, ki ga je delila Alpha Fox, prikazuje moškega, ki se identificira kot ženska in se s svojo hčerko pogovarja o tem, da je on njena mama.

“Ti si moja mama,” pravi hči v videu.

Materinski dan je v zadnjih letih vse bolj tarča skrajno levičarskih aktivistov. Kot je lani poročal Breitbart News, je Calvin Klein šel tako daleč, da je kot del svoje kampanje za materinski dan predstavil “nosečega transspolnega moškega”.

“Najnovejša marketinška kampanja Calvina Kleina predstavlja nosečega transspolnega moškega kot modela spodnjega perila, pri čemer modna znamka pravi, da želi osvetliti ‘resničnost novih družin’ v čast – ironično – materinskega dne,” je zapisano v poročilu.

https://twitter.com/JudgyEmoji/status/1657825383775870979?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1657825383775870979%7Ctwgr%5Ee4a99cf72ea85723feeba1e1f5314d0f1d0caf17%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fpolitics%2F2023%2F05%2F14%2Ftrans-women-can-be-moms-too-lgbtq-activists-mothers-day%2F

“Kampanja vključuje fotografije Roberta Beteja, zvezdnika transspolne resničnostne televizije iz Brazilije, brez srajce, ki je bila v času snemanja noseča. Fotografije prikazujejo Bete, kako pozira z razgaljenim trebuhom in brazgotinami po zgornjih operacijah skupaj z zakoncem Eriko Fernandes, ki je tetovatorka,” je dodal.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Rekordna nepriljubljenost nemške vlade

Nemški volivci so izjemno nezadovoljni z delom vlade, kot...

Katere bodo posledice dviga sodniških plač?

Kakšne bodo posledice dviga sodniških plač? Primeri plač in...

Fajonova bo spet donirala s terorizmom povezani UNRWA

Ministrica Tanja Fajon je na včerajšnji donatorski konferenci za...