Tudi kokoši imajo lahko svojo vilo

Datum:

Podjetje Run Tiger je pod blagovno znamko Run Chicken ustvarilo avtomatska vrata za odpiranje in zapiranje kokoši, ki so dostopne vsem, hranilnik in valilnico zanje. Sedaj na trg prihajajo z revolucionarno idejo – elegantno vilo za kokoši, ki izboljšuje standard njihovega življenja. Vila je odraz 3500 ur trdega dela, intenzivne raziskave in razvoja, ki je trajal kar dve leti in pol.

Pot je bila zaznamovana s temeljitimi testiranji v neomajnem iskanju odličnosti. Kokoši so tako lahko neprestano v naravnem okolju in ga je enostavno premikati,” je dejal direktor podjetja Jure Markič.

Inspiracija za vilo izvira iz praktičnega znanja in naravnega okolja, kjer se skrb za kokoši in funkcionalnost dizajna združita. Eleganten dom za kokoši je zgrajen po principu, da zadovolji specifične potrebe domače perutnine, omogoča varno in udobno zavetje ter je estetski na pogled.

Vila izstopa med konkurenti s svojim prepoznavnim dizajnom. Maksimizira prostor in izboljšuje dostopnost tako za kokoši kot za njihove skrbnike. »Navdihovala nas je strast do inovacij in trajnostnega pristopa k dvigu standarda življenja kokoši, hkrati pa smo si želeli olajšati njihovo oskrbo.«

Napredni materiali, kot so trpežen aluminij in izolacijske panele iz valjanega EPS-a zagotavljajo izjemno odpornost pred vremenskimi vplivi in enostavno vzdrževanje. V primeru, da si želite povečati vilo, je ta zasnovana tako, da se enostavno prilagaja na morebitne izboljšave in dopolnitve v prihodnosti.

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Soteska Vintgar v petek odpira svoja vrata

Soteska Vintgar, ena najbolj prepoznavnih in obiskanih naravnih vrednot...

Krvav obračun v javnih sanitarijah v Celju

Celjski policisti so v nedeljo v enem izmed javnih...

Prihaja izrazita hladna fronta in sneg do 700 metrov nadmorske višine

V torek nas bo prešla izrazita hladna fronta. Dež...

Judovski rabin šokiran nad grožnjami s smrtjo, ki jih dobiva od Slovencev

Judovski rabin David Belman, ki deluje v Sloveniji, je...