V Eco Resortu pripravili prenos polnočnice in koncerta skupine Muze preko spleta

Datum:

Potem ko so slovenski škofje najavili, da letos ne bo tradicionalnih polnočnic ob polnoči, temveč se morajo predbožične maše končati najkasneje do 20. ure, so pri Slovenia Eco Resort v sodelovanju z župnikom Pavlom Juhantom in pevsko skupino Muze pripravili prenos polnočnice iz kapele Sv. Krištofa, ki ga bo mogoče spremljati preko Facebooka.

“Letos bomo tradicionalno polnočnico s koncertom izvedli na poseben način. Ne bo stiska rok, tople besede, in čarobnega vzdušja v Eco Resortu, temveč si bomo to pričarali sami doma z župnikom Pavletom Juhantom in pevsko skupino Muze,” so preko Facebooka sporočili iz Slovenia Eco Resort.

Zaradi izrednih okoliščin bodo polnočnico in koncert skupine Muze izvedli preko spleta v kapeli Sv. Krištofa, celoten dogodek pa bi moč spremljati preko Facebook dogodka objavljenega na profilu Slovenia Eco Resort na božično noč. Dogodek se bo začel ob 18. uri, 24. decembra 2020.

Predstavnik Slovenia Eco Resort Matjaž Zorman je ob tem sporočil, da je napovedan ogled dogodka do sedaj potrdilo preko 500 ljudi. Pri tem pa bodo predstavili tudi posebne jaslice, ki jih je postavil sosed Anton Podjed in na kar 100 kvadratnih metrih prikazujejo vse značilnosti Kamniške kotline in Velike planine.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...

Fico ni več v smrtni nevarnosti

Slovaški premier Robert Fico ni več v smrtni nevarnosti,...

[Ekskluzivno] Brutalne čistke Svobodnjakov: Doktorja kemijskih znanosti vrgli na cesto

Jutri bi se moral Zvone Čadež, odstavljeni direktor URI...