[Video] Borec UFC postavil novinarja z LGBT agendo na svoje mesto

Datum:

Novinar je prvaku srednje kategorije UFC Seanu Stricklandu na tiskovni konferenci lige mešanih borilnih veščin UFC 297 postavil vprašanje o njegovih preteklih – domnevno homofobnih – izjavah. Strickland mu je odgovoril v stilu. 

Novinar je začel s tem, da je omenil Stricklandove komentarje iz leta 2021, ko je rekel, da če bi imel “gejevskega sina, bi mislil, da mi kot moškemu pri vzgoji ni uspelo, saj sem ustvariti takšno šibko osebnost.”

Poročevalec je rekel: “V tem mestu (Torontu) imamo precej naklonjeno gejevsko in lezbično skupnost,” je začel novinar. Nato je izpostavil Stricklandov komentar o domnevno homoseksualnem sinu, vendar ni prišel dlje od tega, preden ga je Strickland prekinil.

https://www.youtube.com/watch?v=O2G_WQgiYZU

Oblečen v majico z napisom “ženska v vsaki kuhinji in pištolo v vsaki roki”, je Strickland odšel.

“Oh, poglej!” je vzdihnil Strickland, “močvirje!” Izvolili ste Justina Trudeauja … vi ste preprosto patetični,” je dejal Strickland. “Dejstvo, da nimaš preklete hrbtenice, in ko je zaprl tvojo prekleto državo in zasegel bančne račune, me sprašuješ nekaj takega prekleto neumnega? Jebi se. Prekleti strahopetec.”

Novinar je še naprej postavljal vprašanja o LGBT

Kanadčan je bil neomajen. Vprašanja o LGBT so bila očitno edina stvar, o kateri je novinar razmišljal med pogovorom s prvakom UFC, nadaljeval pa je s temo transspolnosti.

Natančneje, omenil je Stricklandove pretekle objave na družabnih omrežjih o propadlem partnerstvu Bud Lighta s transaktivistom Dylanom Mulvaneyjem. Vendar kot prej novinar ni prišel daleč.

Pivo Bud Light je zaradi sodelovanja z moškim, ki se pretvarja, da je deklica, izgubil milijarde Foto: Twitter

“To je stvar glede Bud Lighta,” je odvrnil Strickland. “Pred desetimi leti je bilo biti transspolna oseba prava psihična bolezen.”

Strickland je novinarja označil za “bolezen” in “okužbo” in dodal: “Vse, kar je narobe s svetom, je zaradi tebe. In najboljša stvar je, da svet ne naseda tvojim bedarija.”

Strickland je nato dodal, da če kdo želi videti, kako izgleda prekleti sovražnik, mora le pogledati tega kanadskega “novinarja”.

Bud Light po novem sponzor UFC

Prodaja Bud Lighta je leta 2023 precej upadla precej,l. To je bil eden najdražjih in dolgotrajnejših bojkotov v zgodovini ZDA. Vendar pa se je po bizarnem preobratu usode produkcija, za katero se bori Strickland, UFC, oktobra odločila za sodelovanje z Bud Lightom.

Strickland bo branil svoj pas v srednji kategoriji proti Južnoafričanu Dricusu Du Plessisu v torontski Scotiabank Areni.

M. I.

Sorodno

Zadnji prispevki

Gorivo se bo znova podražilo

Ob nespremenjenih trošarinah bodo najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bencina,...

Se levičarska vlada v Kolumbiji maje?

V nedeljo se je na ulicah različnih mest Kolumbije...

Predsednica državnega zbora onemogoča preiskavo Gen-I, Goloba in stranke Gibanje Svoboda

Poslanska skupina Slovenske demokratske stranke je na današnji seji...

DragonHack slavil 10. obletnico

DragonHack, največji slovenski univerzitetni hackathon, letos slavi svojo deseto...