[Video] “Če morilca Georgea Floyda ne obsodijo, se bo sprostil pekel,” svari BLM aktivistka

Datum:

Na podeželju, kjer imamo čist zrak in vodo, ulice pa so varne ter ljudje vseh ras in veroizpovedi živijo v harmoniji, bomo sedeli in opazovali teroristične demokrate, ki terorizirajo demokrate – ob tem pa bomo zmajevali z glavo, zaradi njihove nevednosti in neumnosti vsega tega početja, je zapisal v članku portala Breitbart John Nolte. Pojavile so se namreč grožnje, ki napovedujejo peklenske dogodke, v primeru, če oprostijo Dereka Chauvina, policista, ki mu sodijo zaradi umora Georga Floyda. “Nihče, z IQ-jem nad sobno temperaturo ne bo presenečen nad vašim početjem,” je odgovoril BLM aktivistki Mayi Echols.

                   

Dereku Chauvinu, nekdanjemu policistu iz Minneapolisa, trenutno sodijo zaradi umora Georgea Floyda. “Če morilca Georgea Floyda ne obsodijo, samo vedite, da se bo sprostil ves pekel. Ne bodite presenečeni, ko bodo stavbe gorele. Samo pravim,” je opozorila BLM aktivistka Maya Echols, v video posnetku, ki je bil medtem na Tik Toku že izbrisan. Tovrstne grožnje je treba obravnavati resno, saj so levi domači teroristi v protestih Black Lives Matter in Antifa požgali, napadali in ubijali v mnogih ameriških mestih, kar je trajalo mesece in mesece, poroča portal Breitbart.

Dobra novica je, da če se bo zgodil drugi val domačega terorja, se bo tudi ta, tako kot prvi, zgodil izključno v mestih, ki so polni demokratov in ki jih tudi vodijo demokrati. Samo demokrati vodijo luknje, ki jih pestijo izgredi in sovražni zločini ter nasilje in onesnaženje. Pravzaprav je demokratična luknja tudi Minneapolis, kjer je Chauvin osem minut klečal na vratu Georgea Floyda. “Hej, ali ste opazili, kako se skoraj vsi očitki zoper policiste zaradi pretirane sile in / ali rasizma zgodijo v demokratičnem, usranem mestu? To ni naključje,” je zapisal John Nolte za Breitbait. Dodal je tudi, da če bo Chauvin oproščen, po njegovem mnenju sicer ne bi smel biti oproščen, se bo to oprostilna sodba zgodila v mestu, ki ga vodijo demokrati, v državi, ki jo vodijo demokrati. In potem bodo demokratični teroristi v protestih Black Lives Matter Matter in Antifa razgrajali naokrog in ponovno požigali demokratična mesta, polna demokratov.

https://twitter.com/warriorwoman91/status/1379061061286944773?s=20

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Slovenska nogometna reprezentanca prvič v zgodovini v osmino finala velikih prvenstev

Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila...

[Video] Množična udeležba na tradicionalnem praznovanju dneva državnosti na Polževem

Občina Ivančna Gorica je skupaj s soorganizatorji ob dnevu...

Moskva blokirala dostop do Nova24TV in Demokracije

Rusija je blokirala dostop do 81 medijev držav članic...