[Video] Dr. Anže Logar prejel najvišjo podporo iz tujine do sedaj – za župana Ljubljane ga podpira tudi kandidat za predsednika Evropske komisije Manfred Weber!

Datum:

Podpora kandidatu za župana Ljubljane Logarju raste iz dneva v dan, danes ga je podprl tudi vodja Evropske ljudske stranke v Evropskem parlamentu in kandidat za predsednika Evropske komisije Manfred Weber, ki se veseli obiska prestolnice, ko nas bo z vrha ljubljanskega gradu pozdravljala slovenska zastava. 

Kandidata za župana Mestne občine Ljubljana dr. Anžeta Logarja je danes javno podprl vodja politične skupine EPP v Evropskem parlamentu in kandidat te stranke za predsednika Evropske komisije Manfred Weber, ki je ob tej priložnosti povedal sledeče: “Čeprav nisem iz Ljubljane, sledim razvojnim priložnostim, ki se odpirajo v prestolnicah EU. Anže Logar je prava razvojna priložnost Ljubljane. Anže ima pravo kombinacijo lokalnih, narodnih in evropskih izkušenj, široko mrežo mednarodnih stikov ter sposobnosti, da razvije Ljubljano v sodobno evropsko pametno metropolo. Veselim se obiska vaše prestolnice, ko nas bo na vrhu ljubljanskega gradu pozdravljala slovenska zastava, mesto pa bo vodil Anže Logar. Če bi 18. novembra lahko volil, bi zagotovo podprl vizijo, razvoj ter energijo, ki jo predstavlja Anže Logar!”

Anže Logar se je “spitzenkandidatu” Evropske ljudske stranke za bodočega predsednika evropske komisije že zahvalil za izkazano podporo. “Veselim se tvojega obiska v Ljubljani,” mu je še Logar preko Twitterja odgovoril v zahvali.

Logarja sicer že podpirajo v političnih strankah SDS – Slovenska demokratska stranka, NSi – Nova Slovenija – krščanski demokrati, SLS – Slovenska ljudska stranka, Lista novinarja Bojana Požarja, SNS – Slovenska nacionalna stranka ter Aleš Primc in Glas za otroke in družine, podporo ima 16-ih civilnih iniciativ iz Ljubljane. Nedavno se je pod pismo podpore podpisalo tudi 63 uglednih intelektualcev.

Jankovića podpirajo samo privilegiranci globoke države in tisti, katerih podporo je kupil z denarjem davkoplačevalcev
Jankovićevi vidnejši podporniki so pred nedeljskimi volitvami presenetljivo tiho, saj se ne upajo izpostaviti poleg osebe, obremenjene s številnimi sodnimi postopki. Podpirajo ga namreč predvsem tisti, ki so v času njegovega županovanja prejeli kaj v zameno, kot na primer Robert Pešut Magnifico, in sicer na račun nepremičninskih poslov, ali pa feministka Barbara Rajgelj, katere “podjetniške” aktivnosti z namenom podpore homoseksualnega življenjskega sloga izdatno financiramo davkoplačevalci prek proračuna MOL. Podpirajo ga tudi vodilna imena globoke države, kot je na primer Milan Kučan, ali pa Svetlana Makarovič, ki na račun MOL, skupaj z Janezom Stanovnikom, živita v luksuznem domu za starostnike v Trnovem. Podprla ga je tudi Anita Ogulin iz Zveze prijateljev mladine Slovenije – v času županovanja ji je Janković s tem, ko je v stečaj spravil premnoge gradbince, gotovo priskrbel veliko “posla”. Kot pravi, so v ZPMS “še posebej hvaležni za aktivno sodelovanje, ko je treba družine rešiti pred izgubo strehe nad glavo ter stati ob strani v najtežjih trenutkih življenja”. Da je v zameno za službo od mamice, ki ji je grozila izguba strehe nad glavo, Janković zahteval spolne odnose, je znano, gotovo pa motna nepremičninska politika MOL, ki se odraža v visokih cenah, ne prispeva k stanovanjski varnosti meščanov Ljubljane.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Poslanec sovražne “Svobode” poslanske kolege označil za sodrgo

Poslanec Gibanja Svoboda Aleksander Prosen Kralj zase pravi, da...

Grims: Nobenega migracijskega pakta ne potrebujemo, potrebujemo drastično spremembo v Bruslju

Evropski parlament je v tem tednu sprejel migracijski pakt,...

[Video] Izraelski zunanji minister: EU naj takoj sankcionira Iran!

Iranska revolucionarna garda je pred obalo Združenih arabskih emiratov...

Šestim novinarjem odpoved pogodb, Martić nadaljuje Golobove čistke

Še šestim izkušenim novinarjem in urednikom RTV Slovenija –...