[Video] Hunter Biden zaradi utaje davkov in pranja denarja v preiskavi! Njegov stric James pa zaradi umazanih poslov, ki so privedli do bankrota bolnišnice!

Datum:

Potem, ko je v sredo, 9. decembra 2020 v javnost prišla informacija, da Hunterja Bidna, sina Joeja Bidna, preiskujejo zaradi utaje davkov, se je v preiskavi znašel tudi Bidnov brat, James Biden. 

Po poročanju Politico je zvezna preiskava povezana s sinom nekdanjega ameriškega podpredsednika Hunterjem Bidnom veliko večja, kot pa bi bilo možno razbrati iz Bidnovih izjav.

Poleg tožilstva v Delawaru naj bi se s preiskovanjem davkov Hunterja Bidna ukvarjali tudi v Južnem okrožju New Yorka. Preiskovalci v Washingtonu in Delawaru naj bi se vse od lanskega leta ukvarjali z iskanje povezav potencialnega pranja denarja in Bidnovimi vezmi v tujini. V tem kontekstu je potrebno še posebej izpostaviti Bidnove kitajske vezi, o katerih smo na Nova24TV v preteklih mesecih podrobno poročali.

Poleg preiskave o pranju denarja in davčni utaji Hunterja Bidna, naj bi zvezne oblasti v Pensilvaniji sprožile kriminalno preiskavo glede bolnišničnih poslov v katere je vpleten tudi brat nekdanjega podpredsednika ZDA, James Biden. Za zdaj po trditvah Politico z omenjenima preiskavama naj ne bi bil povezan le nekdanji podpredsednik Joe Biden.

Agenti FBI so namreč 30. januarja 2020 izvedli racijo na Ellwood City Medica Center v Pensilvaniji in zasegli vso dokumentacijo. Izvršni direktor Americore Holdings Grant White naj bi namreč odvajal denar bolnišnice v lastne žepe, James Biden pa je bil v preteklosti naveden kot “ravnatelj” Americore, kar zdaj vehementno zanika, navkljub dokazom, ki kažejo nasprotno.

Modum operandi klana Biden

Po trditvah The Gateway Pundit  je na podlagi izjav Bidnovega brata Jamesa v preteklem letu težko verjeti, da ne bi bil tudi sam nekdanji podpredsednik vpleten v še en od vrste škandalov klana Biden. Dobro znano je namreč, da je Biden skozi svojo celotno politično kariero skrbel za sprejetje zakonov, ki so njegovim najbližjim omogočili, da so si napolnili žepe.

To se je dogajalo še preden je Biden postal podpredsednik in zlorabil svoj položaj za vršenje pritiska na Ukrajino, da zamenja tožilca, ki se je spravil na energetskega giganta Burismo, kjer je v nadzornem odboru navkljub manku kakršnihkoli izkušenj sedel Hunter Biden.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...