[Video] Moški je poplavo po neurju v Ljubljani izkoristil kar za kopanje

Datum:

Po včerajšnjem silovitem nalivu je bilo poplavljenih več ljubljanskih cest, med drugim tudi Drenikova, kjer je le v nekaj minutah zalilo podvoz. To pa ni vse, mimoidoče je presenetil moški pod podvozom, za katerega še ni jasno, kaj je pod mostom počel.

Nekdo je po včerajšnjem neurju v Ljubljani pod podvozom na Drenikovi posnel video, v katerem neki moški, slečen do pasu, brodi po vodi, pripeljejo se gasilci, moški še nekaj krili z rokami, nato pa se cel vrže v vodo.

Nad Ljubljano se je v torek v večernih urah razvila silovita nevihta z močnim vetrom. Na Dunajski cesti je zaradi vetra na vozišče padlo tudi drevo. Voda je zalila tudi podvoz na Celovški, ki povezuje Šiško in center mesta, poplavljenih in zaprtih pa je bilo še več drugih cest, med drugimi tudi Drenikova, kjer je v nekaj minutah zalilo podvoz, to pa je izkoristil tudi neznani moški, ki je v vodi kar zaplaval.

Iz objavljenega posnetka je razvidno, da neki moški, slečen do pasu, brodi po vodi, vendar je težko razločiti, kaj je tam počel. Vmes se pripeljejo se gasilci, moški je medtem še malo krilil z rokami, se malce polil z vodo, nakar pa se je kar cel vrgel vanjo. Kaj točno je počel, še ni jasno.

Poleg neurja je v določenih predelih prestolnice padala tudi manjša toča. Na Dunajski cesti pri AMZS se je na cesto podrlo večje drevo, ki je oviralo promet. Po približno 40 minutah so ga gasilci razžagali in odstranili. Zaradi močnega deževja so zaprli tudi podvoz pri Pivovarni Union, ki povezuje Šiško s središčem mesta. V vodi, ki je zalila podvoz, je ostal ujet tudi en avtomobil. Voznik je, potem ko je zapeljal v zalit podvoz, varno zapustil vozilo. Poplavljenih in zaprtih je tudi več cest v Ljubljani, med drugim podvoz na Drenikovi cesti.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...