[Video] Noro: Islamski pridigar obtožil evropske moške, da ne znajo delati otrok – nadomestili jih bodo muslimani?!

Datum:

Po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, ki je razburil številne. Na njem je prikazan islamski pridigar, ki je dejal, da je Evropa izgubila rodnost, evropske moške pa naj bi nadomestili muslimanski!

                   

Islamski pridigar je tako v vzhodnojeruzalemski mošeji Al Aksa muslimane k zavzetju Evrope pozival takole: “Po vsej Evropi so srca prepojena s sovraštvom proti muslimanom. Želijo si, da bi bili mrtvi. A oni so tisti, ki so izgubili rodnost, zato jo iščejo med nami. Mi jim bomo dali rodnost! Mi bomo vzgojili otroke z njimi, zavzeli bomo vse njihove države – če hočete ali ne! Nemci, Američani, Francozi, Italijani in vsi takšni kot vi! Sprejmite begunce!” Tako je precej eksplicitno evropske moške označil za krive za upad rodnosti, nadomestili pa naj bi jih muslimani, ki bi imeli otroke skupaj z belimi ženskami.

https://twitter.com/JZahav1/status/1080728506483572737

Odkrito napoveduje vzpostavitev kalifata
Kar odkrito pa Evropejcem v nadaljevanju videoposnetka zagrozi z vzpostavitvijo kalifata: “Zavzeli jih bomo v imenu nastajajočega kalifata. Povedali vam bomo, da so to naši sinovi. Pošljite jih, ali pa bomo k vam poslali vojsko!” Število muslimanov v Evropi eksplozivno raste – glede na študijo ameriškega inštituta Pew. Medtem ko naj bi jih bilo leta 2010 19,5 milijona, so v šestih letih zabeležili kar 32-odstotno rast, kar predstavlja novih 6,3 milijona muslimanov. Kot smo na Nova24TV že poročali, naj bi do leta 2050 muslimani v določenih evropskih državah predstavljali skoraj eno tretjino prebivalstva. Tudi v Sloveniji, kjer islamska skupnost predstavlja 3,8 odstotka prebivalstva, naj bi se ta odstotek do leta 2050 povečal na 4,3 do 5,2 odstotka.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Nemška vlada se je spravila na svobodo tiska

Nemška notranja ministrica Nancy Faeser je prepovedala revijo Compact,...

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

KLS Ljubno se pobira kljub 100-milijonski škodi po poplavah

Podjetje KLS Ljubno, ki je specializirano za proizvodnjo zobatih...

Zelenski: “Mirovnega vrha bi se morala udeležiti tudi Rusija”

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v okviru priprave drugega...