[Video] Nove podrobnosti o bizarnem fetišu arabskih šejkov so še bolj odvratne

Datum:

Nove podrobnosti o bizarnem fetišu bogatih šejkov iz Dubaja, so še bolj nagnusne, kot bi si mislili. Na družabnih omrežjih se pojavlja vse več pričevanj oseb, ki so bile tako ali drugače priča bizarnim praksam “Dubai porta potty”. O tem, da vplivnicam plačajo, da odletijo v prestolnico Združenih arabskih emiratov, tam pa v zameno za gotovino, draga darila in ekstravagantna bivanja v hotelih, sodelujejo v ogabnih praksah oziroma perverzijah šejkov – sem spadata tudi koprofilija in koprofagija – smo že pisali.

Živimo v svetu ekstravagance, kjer je skoraj vse mogoče plačati z denarjem. Tako se različne spolne fantazije, ki na koncu dneva nimajo nobene zveze s seksom, ampak z raznimi diagnozami in duševnimi boleznimi, lahko poplačajo po zaslugi ljudi, ki so pripravljeni svoje telo in dušo prodati bogatim in arogantnim posameznikom, ki jih je rodila čudaška civilizacija. Ker je danes vse na voljo na internetu in oddaljeno le nekaj klikov, se imejte za srečneža, če se še niste srečali z izrazom “Dubai porta potty”, o katerem smo že pisali.

Na TikToku so se namreč že letos spomladi pojavili posnetki o fenomenu, o katerem se že leta sramežljivo šušlja: vplivnežem oziroma vplivnicam plačajo, da odletijo v prestolnico Združenih arabskih emiratov, tam pa v zameno za gotovino, draga darila in ekstravagantna bivanja v hotelih, sodelujejo v ogabnih praksah oziroma perverzijah, v katerih očitno uživajo premožni šejki – sem spadata tudi koprofilija in koprofagija. Ena prvih, ki je razkrila to gnusobo in naredila zgodbo viralno, je bila uporabnica TikToka @chennifar.

@

♬ –

Med komentarji na objavo uporabnice TikToka se je pojavil tudi posnetek, ki prikazuje žensko, ki nervozno bere pogodbo, v kateri se strinja, da jo bodo odpeljali v Dubaj in testirali na spolno prenosljive bolezni, da bi nad svojo stranko, sultanom Alijem, izvajala določena spolna dejanja in dovolila, da se nad njo izvajajo druge spolne perverzije. Ženska tudi pristane na spolne odnose s klientovim mladoletnim bratom. Dodaja, da bo dva tedna pred odhodom prejela 25 tisoč od skupno 50 tisoč dolarjev. Preostanek se plača po opravljenem delu. Po poročanju African Insider so informacije o tem bizarnem fetišu prisotne že od leta 2016, na spletu pa je več izpovedi, ki si jih je mogoče ogledati in prebrati. Poleg tega je mogoče najti posnetke, ki prikazujejo, kako se ženske iztrebljajo, domnevno v vlogi dubajske “porta potty”.

Prakticirali so celo “človeško stonogo”
Ravno pred nekaj dnevi se je pojavil še en nov video posnetek, v katerem se namiguje, da so vplivnice plačane, da se po njih iztrebljajo kamele, nato pa se hranijo z njihovimi iztrebki. Nekdanja trdi, da je bila priča, kako vplivnice in modeli razpravljajo o tej bizarni praksi. Druga uporabnica je potrdila njeno zgodbo in zapisala: “Tu je kratek seznam vsega, kar mi je dekle povedalo, da je naredilo ali pa je bila priča: Ena deklica je doživela, da so vanjo stlačili celotno vsebino vedra. Pojedla je soliden kos iztrebkov. Dekleta so se morala plaziti po tleh po trebuhu – odvijala se je “akcija človeške stonoge”, ko ima ena oseba svoja usta na anusu druge, več pa jih je povezanih tako, da čepijo na vseh štirih.”

Spletno mesto, ki je očitno namenjeno zaposlovanju “človeških stranišč” za dubajske bogataše – kar vključuje lokalno elito in bogate tujce – je dubaiportapotty.top. “Razmislite o tem, da bi danes postali Porta Potty in začnite služiti sedemmestne številke v kratkem času,” piše na domači strani. Ob tem še pojasnjujejo, da razlika med bogatimi in revnimi ni trdo delo, ampak sposobnost biti pameten, proaktiven, obveščen o bistvenih informacijah in na pravem mestu ob pravem času. “Ne pozabite, ko se pripravljenost sreča s priložnostjo, se rodi uspeh in sledi bogastvo. Pri nas imate priložnost, da za vedno spremenite svoje življenje. Zato vam svetujemo, da že danes ustrezno ukrepate in izboljšate svoje življenje,” je še zapisano.

Dubaj je že desetletja znan po uvozu spolnih delavcev in trgovini z ženskami za prostitucijo. Imenovali so ga mednarodno središče za spolni turizem, čeprav je spolno delo v ZAE nezakonito. Američani za demokracijo in človekove pravice v Bahrajnu (ADHRB) so v članku iz leta 2016 širši javnosti poročali, kako to dejansko izgleda v praksi. Bahrajn meji na ZAE in je ena najbolj naseljenih držav v Arabskem zalivu. “Ženske so v prostitucijo prisiljene na dva načina. Tiste, s katerimi se neposredno trguje zaradi prostitucije, zvabijo v ZAE z obljubami o delovnih mestih tajnic, maserk ali gospodinjskih pomočnic. Njihovi rojaki so običajno tisti, ki vodijo trgovino z ženskami, ker jim dajejo varnost. Pogosto delijo pozitivne zgodbe o življenju v Združenih arabskih emiratih, preden ženske zvabijo v prostitucijske kroge. Nekatere ženske, običajno gospodinjske pomočnice, so žrtve trgovine z ljudmi, potem ko pobegnejo od svojih nasilnih delodajalcev.” Medtem ko so nekateri mnenja, naj ljudje počnejo kar jim pač paše, pa nekatere priče trdijo, da so v to zgodbo vpleteni otroci, živali in odrasli, ki v omenjene prakse ne privolijo.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Huligan sredi Ljubljane napadel Ukrajinko!

Na spletnem forumu Reddit se je pojavil videoposnetek incidenta...

[Video] Prizori z ameriških univerz vse bolj spominjajo na nacistično Nemčijo

"Al Qassam nas naredi ponosne, zdaj ubij še enega...