[Video] Novinarji bošnjaškega plačanca Avdića, povezanega z zakoncema Slokar-Kos, razglasili za pudlja!

Datum:

Bosanski novinar Avdo Avdić, povezan z obveščevalno službo BIH OSA in vodilno bošnjaško stranko Bakirja Izetbegovića, je na svojem portalu obtožil deset novinarjev, da delujejo proti svoji državi, ko odkrivajo resnico o poslih z respiratorji. Pri tem je naletel na oster odziv novinarskih kolegov, ki so ga označili za “pudlja” direktorja OSE Osmana Mehmedagića.

                   

Avdo Avdić, bošnjaški novinar, povezan z obveščevalno službo BIH in s slovensko globoko državo ter POP TV (zakoncema Kos), je s svojim političnim aktivizmom, zlizanim z vladajočo bošnjaško stranko dodobra razburil nekdanje novinarske kolege, ki so raziskovali nabavo medicinske opreme, konkretno respiratorjev.

Kot je znano, je Avdić urednik portala Istraga, kjer pa piše predvsem po diktatu vodilne politike ter objavlja informacije obveščevalnih služb, ki jih prodaja kot ekskluzivne informacije “raziskovalnega” novinarstva.

Plačanec, ki se izdaja za novinarja
Avdić je na svojem portalu polemiziral z anonimnim pismom anesteziologov glede kitajskih respiratorjev, zaradi katerih so zaznali povečano smrtnost v kliničnem centru v Sarajevu in zaradi katerega je reagiralo tožilstvo sarajevskega kantona. Pri tem je deset novinarjev obtožil protidržavnega elementa in s tem sprožil strahoten odziv nekdanjih novinarskih kolegov.

Ugledni novinar Senad Hadžifejzović mu je v oddaji “Face TV” očital, da je večkrat klical direktorico Kliničnega centra v Sarajevu in soprogo Bakirja Izetbegovića Sebijo Izetbegović, ki je odklonila povabilo v oddajo. Poleg tega ni smel v oddajo nihče izmed doktorjev medicine iz te bolnišnice. Pri tem je priznal, da so v tej oddaji večkrat gostili plačanca Avdića, ki je medijsko odprl več afer in ga razglasil kar za psa “oblajača”, saj so že takrat vedeli, da je oborožen s tajnimi informacijami. “Smo vedeli, da je pes, ki laja? Naj laja, ker laja informacije, ki so tajno-obveščevalnega izvora“, je dejal Hadžofejzović pred televizijskimi zasloni.  Poleg tega v oddaje niso smeli povabiti druge strani za soočenje.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...