[Video] Porast kirurških sprememb spola otrok je posledica agende radikalne levice

Datum:

Nekdanja demokratska kongresnica Tulsi Gabbard ne skopari s kritikami na račun nekdanjih strankarskih kolegov in administracije Joeja Bidna. Ob radikalnem povečanju kirurških sprememb spola, ki jih je moč zabeležiti v Združenih državah, je prepričana, da gre za namerni in spodbujan proces. “Ko vidiš te statistike, moraš ugotoviti, da to ni nesreča. To se ni kar zgodilo. To je zelo načrtno,” je povedala Gabbard v svoji spletni oddaji The Gabbard show. 

Tulsi Gabbard o temi ne govori “iz glave”. Svoje prepričanje je utemeljila s konkretnimi statističnimi podatki, in sicer z najnovejšo študijo v Zdravniškem pediatričnem zborniku, ki je zabeležila 389-kratno povečanje t. i. otroških mastektomij od 2016 do 2019. To je kirurški poseg, v katerem zdravnik s skalpelom odreže dojke povsem zdravi deklici. Spomnila je tudi na študijo pravnega inštituta, ki deluje v okviru univerze UCLA, ki je ugotovila, da se je število transspolnih otrok v zadnjih petih letih podvojilo.

“Zavračajo obstoj objektivne resničnost, tako da zavračajo najbolj fundamentalno resnico o razlikah med biološkim moškim in žensko,” je povedala Gabbardova v svoji spletni oddaji in dodala, da ti, ki so na oblasti, vključno z zdravstvenim osebjem, še naprej aktivno spodbujajo izjemno sporne postopke in “zdravljenja”, kot so na primer zaviralci pubertete, poroča V4NA. Gre za kemične spojine, ki jih predpišejo mladoletnim otrokom, zato da bi zavrli razvoj pubertete, otroci pa bi imeli tako več časa za “raziskovanje” tega, ali se strinjajo s spolom, s katerim so se rodili. Če se ne strinjajo, jim lahko nato zdravniki odrežejo dojke, v ekstremnih primerih pa tudi iznakazijo spolovila, ki nato spominjajo na nasprotni spol.

Joe Biden: Transspolni otroci so podoba boga
Mnenje senatorke je ravno nasprotno od trenutnega ameriškega predsednika, ki je pred kratkim podal izjavo, da bi morale agencije s področja socialnega in zdravstvenega skrbstva razširiti dostop do postopkov “potrditve” spola. Ne samo to, izjavil je še, da so trans otroci podoba boga: “Transpolni otroci prinašajo izpolnitev svojim staršem, veselje svojim prijateljem in so ustvarjeni po božji podobi. Potrjevanje identitete transspolnega otroka je ena najboljših stvari, ki jih lahko naredijo starši, učitelji ali zdravniki …” Kako je videti “potrditev spola”, lahko preberete v članku: Zdravnica iz pekla: spolno zmedenemu dekletu amputirala obe dojki

Kirurginja je mlademu dekletu odstranila dojke. (Vir: zajem zaslona, Instagram)

Hude zdravstvene posledice zaviralcev pubertete
Zaviralci pubertete imajo tudi sami po sebi negativne stranske učinke, številni od teh lahko otroku uničijo življenje. Ameriško združenje pediatrov, ki samo sebe opiše kot “nacionalna organizacija pediatrov in drugih strokovnjakov za zdravstveno varstvo”, svari, da lahko zaviralci pubertete povzročijo osteoporozo, nihanje razpoloženja, nazadovanje kognitivnih sposobnosti in kadar se kombinirajo z nasprotnimi spolnimi hormoni, sterilnost. Hormoni nasprotnega spola (npr. testosteron za ženske in estrogen za moške) lahko povzročijo povečano tveganje za srčni infarkt, sladkorno bolezen, krvne strdke in raka skozi celotno življenjsko obdobje.

G. K.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Kavarna Hayek] Zala Klopčič: Nevladniki mladim zastrupljajo možgane

V zadnji oddaji Hayek se je voditelj Jože Biščak...

Kako kraljica aneksov deli milijone gradbenim baronom

Imena gradbenih baronov se v Sloveniji postopoma spreminjajo, za...

Slovenske družine so na drugem mestu najbolj obdavčenih v Evropi

V mnogih državah OECD je srednji razred opazil upad...