[Video] Šerif s Floride izgrednike opozoril naj se držijo stran: V njegovem okrožju lahko ljudje na kriminalce prosto streljajo!

Datum:

Potem, ko so na družabnih omrežjih zaokrožila obvestila o tem, da se bodo nasilni izgredniki, ki v zadnjih mesecih lomastijo marsikje po ZDA, spravili nad okrožje Polk County v ameriški zvezni državi Florida, se je šerif Grady Judd odločil oglasiti in posvariti prebivalce okrožja, naj se brez zadržkov branijo pred vsiljivci.

Šerif Grady Judd s Floride je prebivalcem svojega okrožja svetoval, naj se z orožjem branijo pred vsiljivci, ki si bodo drznili na nasilen način vstopiti v njihovo hišo. Vsem morebitnim nasilnežem je v poduk zatrdil: “Če cenite svoje življenje, tega verjetno ne bi smeli početi v okrožju Polk County.”

Mnogi so oboroženi
Svoje svarilo je podkrepil z navedbo, da imajo prebivalci okrožja pozitiven odnos do orožja. “Ljudje v okrožju Polk County imajo radi pištole in jih tudi imajo v lasti.” Šerif je razkril, da ljudi spodbuja, da se oborožijo z namenom obrambe imetja in življenja. Izgrednikom v poduk je namreč zatrdil, naj se zavedajo, da so ljudje doma oboroženi.

“Če boste vlomili z namenom, da kaj ukradete oziroma koga ustrelite, sem ljudem priporočil, naj vas z orožjem preženejo iz svojih domov,” je povedal in ob tem še enkrat jasno in glasno pozval vse morebitne vsiljivce, naj skupnost pustijo pri miru.

Tovrstno opozorilo ne čudi glede na to, da je šerif, 17. januarja 2016, po poročanju Breitbarta zatrdil, da je bolj pomembno, da ima človek pištolo v roki, kot pa policista na telefonu. Pri tem pa je dodal, da če je kdo tako neumen, da se v okrožju Polk County odloči za vlom v hišo ali stanovanje, je povsem realno pričakovati, da bo na račun tega tudi ustreljen.

Nina Žoher

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...