[Video] Šokantno priznanje državnih organov! Ilegalni migrant umoril slovenskega policista z mačeto!

Datum:

Na našem spletnem portalu že ves čas opozarjamo o nevarnosti, ki prihaja z ilegalnimi migranti. To je dobro vidno tudi preko številnih terorističnih napadov, ki so jih v evropskih prestolnicah zagrešili tudi tisti migranti, ki jih je skozi Slovenijo spustila (in celo pospremila!) slovenska policija. Sedaj pa je razkrita šokantna resnica: migrant je ubil slovenskega policista z mačeto.

                   

“Podpira te postopke v tej smeri, da ne bi prišlo do incidentov, kakršen se je nenazadnje zgodil dve leti nazaj, ko je bil eden izmed policistov umorjen z mačeto s strani enega ilegalnega migranta,” smo slišali na nacionalni televiziji.

Spletni portal Nova24TV je leta 2016 razkril, da je umor policista Damirja Golobiča storil neuravnovešeni 22-letni nemški državljan, a njegova prava identiteta je ostajala neznana. Nato smo poročali, da je morilec nemški državljan pakistanskega rodu. “Kdo natanko je bil 22-letnik, ki je zahrbtno ubil slovenskega policista na dolžnosti, še vedno ni znano, saj policija te podatke skriva pred javnostjo. V podobnih primerih brutalnih napadov na policijo je bila namreč vedno znana tudi identiteta morilca, a tokrat to ni mogoče,” smo zapisali ob krvavem dogodku. Takrat se je sicer ugibalo, ali policija ne želi razkriti identitete morilca, ker skriva njegovo islamsko poreklo.

Večina medijev je pisala o napadu z nožem
Do tragičnega dogodka je prišlo 29.6.2016: “Nekaj pred 11. uro je 22- letni nemški državljan v okolici Brežic z nožem zabodel policista v predel prsi. Hudo poškodovanega 30- letnega policista so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer je podlegel poškodbam. Moški je po napadu zbežal ter si v bližini prvotnega dogodka z nožem sodil tudi sam in prav tako umrl,” smo pisali na Nova24TV.

Da je morilec moril z mačeto, ni bilo znano vse do sedaj. Vsi mediji so namreč pisali, da je bil policist zaboden z nožem.

Škandal24

Sorodno

Zadnji prispevki

Varnostna grožnja v EU: Vlada v “vojno” celo z lastno policijo in vojsko!

"Vojaški in policijski sindikati so ogorčeni nad ravnanjem vlade....

[Video] Stara padala za Gazo? “Kdo je glasoval za te bedake?”

Vlada bo za Palestince porabila 2,5 milijona evrov. To...

Mahnič o nezakonitih ravnanjih Svobode, Lah ostal brez argumentov

"Če je lahko elektro tajkun, ki je trenutno v...

Slovenski gostinec prevzel upravljanje 4-zvezdičnega hotela in gradu v lasti svetovno znane družine

Družina Riedl, ustanoviteljica in lastnica svetovno znanega podjetja za...