[Video] Število bombnih napadov na Švedskem v lanskem letu poskočilo za 60 odstotkov

Datum:

Število bombnih napadov na Švedskem se je v lanskem letu povečalo za 60 odstotkov. Če so v 2018 na Švedskem zabeležili 162 bombnih napadov, se je v 2019 to število povečalo na 257.

“Ta vlada je izgubila nadzor nad dogajanjem na Švedskem,” je ob še eni novici o eksplozijah bomb v Stockholmu komentiral vodja Zmerne stranke Ulf Kristersson.

Število eksplozij bomb se je v enem letu povečalo za neverjetnih 60 odstotkov. Če so v 2018 v državi zabeležili 162 eksplozij, se je po pisanju Zero Hedge, ta številka v 2019 po podatkih policije povečala na 257 bombnih napadov.

Trgovina z orožjem v razcvetu
To so številke ob katerih bi lahko pomislili, da gre za vojno območje in ne državo, ki naj bi bila ena od najrazvitejših na svetu. Kot so izpostavili pri Spectatorju je nelegalna trgovina z orožjem na Švedskem v polnem razcvetu.

Granate, ki prihajajo v državo s področja nekdanje Jugoslavije se ob nakupu petih kosov avtomatskega orožja s strelivom dajejo brezplačno. Po podatkih stockholmske policije naj bi v eni taki kupčiji, kupec za okoli 1050 evrov, ki jih je odštel za pet kosov avtomatskega orožja s strelivom, dobil še 64 granat.

Integracija spodletela
Razlog za veliko povpraševanje za granatami na Švedskem naj bi bile vojne med tolpami, ki jih pretežno sestavljajo potomci migrantov, kar je samo po sebi dovolj dober pokazatelj, da je integracija spodletela.

A granate niso vse kar te dni poka na Švedskih ulicah. Lansko leto je zaradi strelnih ran umrlo 45 ljudi, prišlo pa je do 306 strelskih obračunov.

Število ubitih se je v primerjavi z letom 2014 po podatkih policije podvojilo. V enakem časovnem obdobju se je število spolnih napadov v državi kar potrojilo.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Furs postavljen na laž; občutljivi podatki “romali” h Golobovim komisijam

Finančna uprava RS zanika namigovanja o pošiljanju podatkov osebam...

[Video] Nov vojaški uspeh ukrajinskih sil – uničena ruska ladja

Ukrajinske sile so ponoči uničile rusko vojaško ladjo Sergej...

Podpišite peticijo proti postavitvi novih azilnih domov!

Vlada Roberta Goloba je prejšnji teden sklenila, da bo...