[Video] V Arizoni vsem kandidatom demokratov že na začetku za prazen nič prišteli 35 tisoč glasov!

Datum:

Po trditvah pravnice Sidney Powell, so v Arizoni pri preštevanju glasov na volitvah 2020, vsakemu od kandidatov demokratov že ob samem začetku štetja prišteli 35 tisoč glasov iz nič. Powellova je prepričana, da se je to dogajalo tudi v drugih zveznih državah.

v intervjuju v soboto, 21. novembra 2020, je ameriška pravnica Sidney Powell za Newsmax razkrila informacije, da obstajajo dokazi, ki potrjujejo, da so kandidatom demokratov takoj na začetku preštevanja glasov na volitvah 2020 prišteli kar 35 tisoč glasov. Powellova je prepričana, da se je enako dogajalo tudi drugod, ne samo v Arizoni.

“Imamo pričo, ki pravi da je bilo vsaj v Arizoni 35 tisoč glasov dodanih vsakemu kandidatu demokratov takoj na začetku preštevanja glasov,” je v torkovem intervjuju z Loujem Dobbsom za Fox Business 24. novembra 2020 potrdila Powellova.

“Statistični dokazi so nepremostljivi, matematični dokazi gredo do matematične nemožnosti. Kaj drugega kot zelo razširjena volilna prevara to ne more biti,” je bila jasna Powellova. O njenem križarskem pohodu proti volilni prevari smo na Nova24TV že poročali.

Nekaj hudo smrdelo v Arizoni že leta 2018

Če Powellovi uspe dokazati volilno prevaro v Arizoni, bi to po pisanju Gateway Pundita zadostovalo, da republikanci v kongresu dobijo vsaj eno mesto več, elektorski glasovi pa bi pripadli ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu. Ob tem je potrebno izpostaviti, da je Trump v Arizoni leta 2016 premagal Hillary Clinton s skoraj petimi odstotki prednosti. Tokrat, pa naj bi nekdanji podpredsednik Joe Biden dobil 49,4 odstotka, medtem, ko naj bi Trump osvojil 49,1 odstotka glasov. Po trenutnih rezultatih naj bi imel Biden v Arizoni 10.457 več glasov od Trumpa.

Demokratska senatorka iz Arizone Kyrsten Sinema (foto: EPA)

A to ni prvič, da bi v Arizoni prišlo do hudih nepravilnosti. Vse namreč kaže na to, da so bile tudi vmesne volitve leta 2018 v Arizoni ukradene. Če je na noč volitev 6. novembra 2018 bila v prednosti za mesto v senatu republikanka Martha McSally, pa so še teden dni po volitvah čudežno prihajale glasovnice za demokratko Kyrsten Sinema. McSallyjeva je 12. novembra 2018 klonila pod pritiski in priznala poraz.

Trump po drugi strani ne popušča. Kot je za Gateway Pundit večkrat ponovil eden od tesnih sodelavcev ameriškega predsednika: “Trump bo zmagal.”

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub Golobovim zagotovilom promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela znova oglaševati...