[Video] V Georgiji prvič v zgodovini odredili ponovno preštevanje vseh glasovnic – na roke!

Datum:

Državni sekretar zvezne države Georgia Brad Raffensperger je najavil, da bodo v Georgiji v celoti na roke ponovno prešteli vse oddane glasovnice na predsedniških volitvah. V državi, kjer je bil na noč volitev za več deset tisoč glasov v prednosti Donald Trump, trenutno vodi Joe Biden. 

Da nekaj hudo smrdi v povezavi s štetjem glasovnic za ameriške predsedniške volitve tudi v zvezni državi Georgia je ugotovil tudi državni sekretar Brad Raffensperger, ki je ukazal ponovno štetje glasovnic na roke v vseh volilnih okrajih.

Trenutno ima nekdanji ameriški podpredsednik Joe Biden okoli 14 tisoč glasov prednosti pred ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom. Oddanih je bilo 4.929.801 glasovnic. Biden ima trenutno 2.471.945 glasov, Trump 2.457.856. “S tako majhno razliko, je potrebno v celoti na roke ponovno prešteti vse v vseh okrožjih,” je pojasnil Raffensberger na novinarski konferenci v sredo, 11. novembra 2020.

Edino na tak način se lahko zagotovi legitimnost zmagovalca volitev v Georgiji, ki bo osvojil 16 elektorskih glasov, poroča RT. Ponovno štetje na roke je v torek zahtevala Trumpova predsedniška kampanja.

Glede na vrsto zabeleženih anomalij pri rezultatih volitev v Georgiji, in napakah pri strojnem štetju glasov o katerem smo na Nova24TV že poročali, je ponovno štetje na roke nujnost, ne izbira. Namreč podatki kažejo, da je v Georgiji, kjer so volivci poleg predsednika volili še dva senatorja, več kot 96 tisoč volivcev glasovalo samo za predsednika.

To je sila nenavadno iz dveh razlogov. Prvič, če bi ti volivci glasovali za senatorja, bi lahko odločili o zmagovalcu volitev. Drugič, od nekaj čez 96 tisoč glasov jih je 95.801 glasovalo za Bidna in samo 818 za Trumpa.

Če te glasovnice odštejemo in pogledamo volilne rezultate glede na glasovnice katerih volivci so glasovali vsaj za predsedniške volitve in še katerekoli druge volitve v Georgiji, so rezultati naslednji. Za Trumpa je glasovalo 2.456.915 volivcev, za Bidna 2.376.081.

Res, nenavadne številke. Kot da bi nekdo ustavil štetje glasovnic na dan volitev in nato sredi noči hitel izpolnjevati glasovnice, dokler ne bi zagotovili potrebnega vodstva Bidnu. Vsak dan postaja bolj očitno, da so se demokrati pred celim svetom odločili izvesti najbolj očitno volilno prevaro v ameriški zgodovini. Razlog za kaj takega je preprost. Če bi bila Trumpova zmaga manjša, bi bila goljufija manj očitna, a ker je Trump pometel z Bidnom, so morali demokrati, da bi poraz spremenili v zmago, toliko bolj goljufati.

So pa medtem vsaj uradno razglasili rezultate predsedniških volitev na Aljaski in Severni Karolini. Obe zvezni državi je osvojil Trump.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Iranski režim v lanskem letu usmrtil kar 834 nedolžnih ljudi

V Iranu so lani usmrtili 834 ljudi, kar je...

Znanstveno konferenco Alma Mater Europaea bo odprla komisarka Šuica

Alma Mater Europaea med 18. in 13. marcem prireja...

Predstavitev nove knjige o komunističnih zaporih in taboriščih med leti 1945 in 1954

Študijski center za narodno spravo vabi na predstavitev znanstvene...