Za čarobni december mariborski župan Arsenovič izbral agencijo, ki je povezana s stranko SMC?!

Datum:

Tudi pri izvedbi čarobnega decembra ne moremo mimo politike? Sploh ne tiste, ki prihaja iz županove kvote, od volivcev pozabljene SMC.

Čarobni december s predznakom stranke SMC? No, vsaj vidi in čuti se tako. Čeprav na občini nočejo razkriti ne razkriva, kdo bo za 68 tisoč evrov na Trgu Leona Štuklja organiziral program Čarobnega decembra, s pojasnilom, da z zbranim izvajalcem še niso podpisali pogodbe, je Večer že zapisl, kdo bo to! Mariborska Agencija Damn.

Foto: e-maribor

Šlo naj bi za podjetje, ki je registrirano za oglaševanje in videoprodukcijo, po besedah njenega solastnika Andreja Lončariča pa ima tudi izkušnje s področja organiziranja dogodkov. Kdo bo Mariborčane zabaval v veselem decembru, Lončarič še ne želi razkriti, “smo pa zagotovili tri zelo odmevne izvajalce, zlasti za silvestrovo”, je dejal za Večer. Občina je v preteklih dnevih omenjala tudi priznane didžeje, videokoncerte in stand-up komike.

A pozor, agencija ima predznak županove stranke SMC, saj naj bi bila solastnica podjetja Deana Urih, tudi koordinatorica ptujskega odbora SMC. Kot smo se prepričali agencija zelo tesno sodeluje tudi na raznih srečanjih članov, kjer poskrbijo za fotografske storitve. Torej bo tudi čarobni december v Mariboru obarvan po politični plati? Arsenovičeva stranka SMC se očitno počasi vriva v vse pore življenja v Mariboru.

E-maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Britanci pretreseni: Moški zabodel vojaka in iz noža lizal kri

Britanskega vojaka je sredi belega dne, ko se je...

[X odzivi] “Brezsramno je tole; ga ni bilo junaka, ki bi ga poslal domov”

"Hiša, podarjena s strani zasebnega podjetja, hudi birokratski zapleti...

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...