[Za modne navdušence] Melania Trump z družino pobegnila iz hladnega Washingtona na toplo Florido

Datum:

Prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump je ta konec tedna skupaj z možem in 12-letnim sinom Barronom pobegnila pred ledenimi temperaturami v Washingtonu in povsem navdušila s svojo podobo. Nosila je namreč eleganten plašč v kamelji barvi, ki ga je skombinirala z ujemajočimi visokimi škornji, videz pa dopolnila z rdečo torbico. 

Melania je ob izstopu iz Bele hiše nosila prečudovit plašč kamelje barve iz kašmirja modne oblikovalke Roksanda za katerega je potrebno odšteti 1.282 ameriških dolarjev. Potrebno je poudariti, da nikakor ne gre za barvno monoton plašč, saj je notranja stran rokavov v rdeči barvi, prav tako pa tudi ozek pas čez hrbet in notranja stran ovratnika.

Svoj videz je Melania dopolnila s parom svojih najljubših italijanskih škornjev v višini kolen znamke Gianvito Rossi za katere je potrebno odšteti 1.625 ameriških dolarjev. Seveda pa prva dama, ki velja za veliko poznavalko mode, ni ostala le pri enobarvni podobi, saj je videz odlično dopolnila z rdečo torbico francoske modne znamke Hermès v vrednosti 23.600 ameriških dolarjev, poroča ameriški Breitbart.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Podoben videz popularen v 80-ih letih
Kombinacija dolgega plača z visokimi škornji do kolen sicer spominja na videz, ki je bil med ženskami še posebej popularen v 80-ih letih. Modni poznavalci poudarjajo, da je Melania vinatge videz odlično dopolnila z luksuznimi detajli, ki so videzu podali pravo piko na i. Ob pristanku v Palm Beachu na Floridi se je Melania pojavila v svetlomodrih hlačah znamke Oscar De La Renta in ujemajočim puloverjem iz kašmirja, kar ni nič nenavadnega, glede na to, da je tam za razliko od Washingtona precej toplo.

Foto: Twitter

Če so bili ob izvolitvi Donalda Trumpa za predsednika države nekateri modni oblikovalci še zelo glasni, kako ne želijo oblačiti Melanie Trump, pa je sedaj slika povsem drugačna. Melania namreč zelo pozorno izbira modne kose modnih oblikovalcev in jih odlično kombinira, zato ni nič čudnega, da se zmeraj znajde v središču pozornosti, kot taka pa je modni vzor za marsikatero žensko.

H. M.

Sorodno

Zadnji prispevki

Če si tranzicijski levičar, lahko dobiš kredit tudi na “lepe oči”?

Kako je mogoče, da novoustanovljena stranka dobi kredit za...

Luka Koper: Je SD zainteresirana za nadzor nad drogami?

Včeraj smo objavili tri dokumente, ki pričajo o rabotah...

Nizozemski aktivistki sodijo, ker je objavila posnetek agresivnih migrantov

Nizozemska aktivistka Raisa Blommestijn bo morala na sodišče, ker...

Republika Slovenija (in njena zemlja) na razprodaji

Najnovejša prodaja kmetijskih zemljišč v Prekmurju tiste, ki nam...