Zabava, ki je šla predaleč: Par med spolnim odnosom na okenski polici padel iz 9. nadstropja – ona na mestu mrtva, on pa se je vrnil nazaj na zabavo

Datum:

V Sankt Peterburgu je prišlo do naravnost bizarne in tragične nesreče. Par, ki je imel spolni odnos na okenski polici na zabavi, ki se je odvijala v stanovanju v 9. nadstropju, je padel skozi okno. Ženska, ki je padla na glavo, je na mestu umrla, medtem ko je moški utrpel zgolj lažje poškodbe in se je brez odlašanja vrnil na zabavo.

Par, ki je spolno občeval na okenski policiji, je padel na tla z višine okoli 37 metrov. Padec je bil usoden za 30-letno žensko, medtem ko je njen 29-letni ljubimec padec iz 9. nadstropja preživel. Po pisanju Daily Maila je zaradi grmovja in njenega telesa utrpel zgolj lažje poškodbe, ki pa ga niso ustavile, da se ne bi nemudoma vrnil na divjo zabavo.

Preden sta padla skozi okno ljubimca, je na tla padel tudi televizor. Sprva se je ugibalo, da je ženska umrla, ker ji je na glavo padel televizor, a je policija zavrnila to možnost, ko so začeli s preiskavo in ugotovili, da je pod pasom brez oblačil.

Sledovi krvi umrle 30-letnice v Sankt Peterburgu, ki je padla med spolnim odnosom iz 9. nadstropja. (Vir: Twitter)

Policija je povedala, da je par, ki je 5. julija zgrmel na tla iz 9. nadstropja, skušal imeti spolni odnos na okenski polici. Očividci so povedali, da je delno oblečen moški nato vstal in se odpravil nazaj na zabavo.

Policija dogodek preiskuje kot umor
Nad divjo zabavo so se pritoževali tudi sosedje, ki so poklicali policijo, a so zabavljači v ruske organe pregona najprej vrgli krpo. V preiskavi je policija med drugim ugotovila, da sta bila v času divje zabave v stanovanju še dva moška, ki pa v dogodek nista bila vpletena.

Policija dogodek preiskuje kot umor.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...