Muhasta Meghan z ničemer, kar dobi, ni zadovoljna: Tokrat gre za vrt!

Datum:

V času, ko je odjeknila novica, da Meghan Markle in princ Harry ne bosta živela v Kensingtonski palači tako kot princ William in Kate Middleton, ampak v udobni hiši Nottingham Cottage na posestvu Kensingtonske palače, je marsikdo pričel verjeti v resničnost spora med bratoma, do katerega naj bi prišlo, ko se je princ Harry odločil, da se bo poročil z ameriško igralko, za katero pa se zdi, da z ničemer, kar dobi, ni zadovoljna. Tokrat gre za vrt.

Iz strahu za nacionalno varnost sicer same podrobnosti o prenovi njunega doma niso znane, po poročanju britanskega Daily Maila pa naj bi si par želel spremeniti načrt glede vrta, saj želita poseben organski vrt.

Kar Meghan želi, to Meghan očitno dobi!
Ker bo obnova doma kraljevega para britanske davkoplačevalce stala okrog 3 milijone britanskih funtov, ne čudi, da so se zaradi stroškov mnogi začeli razburjati. Ob tem kritiki dodajajo, da očitno veljajo besede, ki naj bi jih Harry izrekel pred poroko, in sicer: kar Meghan želi, to Meghan dobi. Mnogi nikakor ne morejo razumeti, zakaj življenje v Kensingtonski palači ni dovolj dobro za Meghan, a očitno ji bolj ustreza življenje na samem, da bo lahko živela po svojih pravilih.

Foto: Twitter

Ker se Meghan rada oblači v draga oblačila, kaže, da uživa v življenju na visoki nogi. S tem se močno razlikuje od priljubljene modne ikone Kate Middleton, ki se mnogokrat oblači v cenovno dostopna oblačila, poleg tega pa se v javnosti pogosto pojavi v istih oblačilih. Morda bi se Meghan morala zgledovati po Kate, pa bi bila manjkrat tarča kritik. Konec koncev je le javna oseba, ki živi na račun davkoplačevalcev.

Foto: Twitter

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

Zala Klopčič: Ljudje, ki spreminjajo spol, ne bi smeli biti zaposleni v šolstvu

S spletno komentatorko Zalo Klopčič smo se pogovarjali o...

Matjaž Han je novi predsednik SD

Matjaž Han je novi predsednik Socialnih demokratov. V drugem...

Vili Kovačič želi odpraviti neustavnosti referendumskega zakona

Vili Kovačič je na Ustavno sodišče RS vložil pobudo...

Tretjina azilantov v Avstriji je povsem nepismenih

Kar dve tretjini migrantov, ki so jim lani v...