Levičarji pri belem dnevu uničevali plakat Janeza Janše!

Datum:

“To ni svoboda govora, to je navaden vandalizem! In to pri belem dnevu v Črnučah. Smo res postali tako tolerantni do zaničevanja in nestrpnosti? Kul? Niti malo.” je še eden od komentarjev zgrožene očividke na družbenem omrežju Twitter, ki je objavila tudi fotografijo nadaljevanja predvolilnega vandalizma, tokrat v Črnučah. Glede na ta dejanja uničenja pa to morda le nakazuje na ravnanje iz obupa in žalosti.

Predvolilni vandalizem oziroma uničevanje plakatov političnih strank se nadaljuje. Neznani vandali so se tokrat sredi belega dne v Črnučah znesli nad plakat predsednika SDS Janeza Janše, ki je le eden od mnogih. O uničevanju plakatov smo že poročali, očitno pa vandali s svojimi dejanji nadaljujejo. V Sloveniji smo se navadili že na marsikaj, vendar nas dejanja levičarjev vedno znova presenetijo. Njihov ego očitno ne more utrpeti posledic uspehov, ki jih je dosegla aktualna vlada s predsednikom Janezem Janšo na čelu. Uničevanje njegovih plakatov je le izražanje “bolečine”, ki jim jo povzroča zavist do SDS.

“To ni svoboda govora, to je navaden vandalizem! In to pri belem dnevu v Črnučah. Smo res postali tako tolerantni do zaničevanja in nestrpnosti? Kul? Niti malo.”, je pod fotografijo, kjer levičarski vandalisti uničujejo plakat Slovenske demokratske stranke sredi belega dneva v Črnučah.

Enako se dogaja povsod po Sloveniji, ljudje pa se sprašujejo se “ali to pomeni “DRUGAČNA” prihodnost in “NORMALIZACIJA” “SVOBODNE” Slovenije?

Zavist, ki je sicer eden od smrtnih grehov, kar verjetno na levi niti ne vedo, glede na to, da imajo med svojimi vrstami tudi kristjanofobe, je po neki definciiji “občutek nepovezanosti in zamerljivega hlepenja, ki ga povzročijo sreča, značajske lastnosti ali imetje drugega’.  Nekateri jo občutijo, kadar gre nekomu bolje kot njim, kadar nekomu uspeva hitreje, kadar ima nekdo kvalitete, ki bi jih radi imeli tudi sami. Ker si drugače ne znamo predstavljati, zakaj bi zreli ljudje uničevali nekaj sredi belega dneva je verjetno to odraz žalosti, zamerljivosti in jeze, s katero se levi pol nikakor ne more sprijazniti. Zato tudi vsi poskusi metanja polen pod noge, zato aktiviranje raznih kvazi humanitarnih NVO, plačevanje vplivnikom za propagande in navsezadnje uničevanje plakatov Janeza Janše. Nekateri pač težko priznajo poraz.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Putin in Hamas imata enak modus operandi glede načina vojskovanja

Franco Fiumara je doktor pravnih in političnih ved. Je...

[Video] Ne prav bistre Golobove objave

"Izgleda kot osnovnošolec, ki se nekej pifla na pamet....

[Video] “Vsi smo Uroš Jernejc!”

Ljubljanski župan Zoran Janković zastruplja vodo in uničuje vse,...

Klofuta Klakočar Zupančičeve

Za tovarne laži, ker smo pisali, da dodatno dela...