Kaj seks bomba Pamela Anderson obleče pod plašč? Ničesar!

Foto: epa

Pamela Anderson se je v ponedeljek predstavila v St. Tropezu, kjer se je fotografirala, ob tem pa izpostavila skoraj preveč. Vznemirljive slike so zaokrožile po spletu.

Legenda priljubljene serije iz devetdesetih, Obalne straže, je v začetku tega meseca dopolnila 50 let, a je še zmeraj videti neverjetno. V ponedeljek je s fotografijami iz St. Tropeza širši javnosti ponudila sočne fotografije, s katerimi dokazuje, da leta ne pomenijo ničesar.

Na slikah nosi rdeč plašč svoje blagovne znamke in zapeljivo pogleduje v kamero, hkrati pa razkriva, da pod plaščem ne nosi ničesar. Ob pregibu ga je očarljivo potegnila na stran in občinstvu razburkala domišljijo. Bokov in delov, ki jih skriva s postavitvijo nog, je nemogoče spregledati. Z roko v laseh svojo seksualnost še bolj poudari, hkrati pa je s privlačnim telesom videti mlajša.

Rdeč plašč je združila s črnimi škornji, ki segajo nad koleno, čipkastimi rokavicami in zapeljivimi zadimljeno naličenimi vekami.

Javno je objavila tudi izpoved ljubezni do ustanovitelja WikiLeaksa
Zadnje tedne je igralka v središču pozornosti zaradi uradne zveze z ustanoviteljem WikiLeaksa, Julianom Assangeom. Prejšnji mesec mu je napisala in poslala bizarno ljubezensko pismo, v katerem je izpovedala svojo strast in ljubezen do ”seksi” 46-letnika ter ga posredovala javnosti. V njem ga je med drugim prosila, naj zapusti veleposlaništvo v Ekvadorju. Pismo je objavljeno na njeni spletni strani. 

A. L.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!