Nemška policija in lokalne oblasti obtožene prikrivanja brutalnega posilstva 10-letne deklice s strani migranta ganskega porekla

Foto: iStock

Saj ni res, pa je. Policija in lokalna vlada v nemškem Herfordu sta obtoženi, da že skoraj dva tedna pred javnostjo prikrivata posilstvo otroka v azilnem domu. 

Posilstvo naj bi se zgodilo pred dvema tednoma v nekdanjem britanskem vojaškem poslopju Harewood Barracks, ki so ga pred kratkim preuredili v azilni center. Moški z ganskim državljanstvom, čigar starost ni znana, je obtožen posilstva 10-letne deklice, ki po navedbah lokalnega časnika Westfalen-Blatt prihaja iz nekdanje republike Ruske federacije.

Posilstvo je bilo brutalno
Nesrečna 10-letnica je bila po navedbah Breitbarta posiljena tako brutalno, da je nujno potrebovala zdravniško oskrbo. Višji tožilec Udo Vennewald je povedal, da je krivec z ganskim državljanstvom že za rešetkami, obtožili so ga posilstva mladoletne osebe. Kljub temu, da je njegova prošnja za azil ločena od tega primera, pa obstaja zelo majhna verjetnost, da bo odobrena, glede na to, da statistični podatki kažejo, da le 3,4 odstotka Gancem odobrijo azil.

Policija je v strahu, da bi prišlo do maščevanja, po tem, ko bi se novica o brutalnem posilstvu razširila, predlagala preselitev večine Afričanov v drugi objekt. Lokalna vlada pa je predlog zavrnila.

Foto: epa

Od leta 2015 se vrstijo opozorila glede ranljivosti otrok
Johannes – Wilhelm Rörig, neodvisni komisar za vprašanja spolnih zlorab pri nemški zvezni vladi, že od leta 2015 opozarja na ranljivost otrok v azilnih domovih. Natančni podatki o številu zlorabljenih otrok sicer ne obstajajo, znan pa je podatek, da je bilo lani v zvezni deželi Severno Porenje – Vestfalija 119 tovrstnih primerov.

Foto: iStock

Zlorabe mladoletnikov niso omejene le na Nemčijo
Veliko je primerov, v katerih so prosilci za azil zlorabili mladoletne otroke znotraj štirih sten azilnega doma, ki pa se ne pojavljajo le v Nemčiji, ampak tudi v državah, kot je Švedska. V enem izmed primerov je skupina afganistanskih migrantov fizično in spolno napadla fanta in celotno dogajanje v švedskem mestu Uppsala tudi posnela.

V drugih primerih so migranti spolno napadli mladostnike zunaj azilnega doma, predvsem na bazenih in festivalih na prostem. V začetku meseca so bili številni sirski migranti, stari od 19 do 30 let aretirani po tem, ko so na zunanjem bazenu v Löbau snemali mladoletne deklice in jih spolno nadlegovali. Tarča nasilja odraslih migrantov so tudi mladoletni migranti, kar kaže primer iz Arnschwanga, ko je 41-letni Afganistanec do smrti zabodel 5-letnega otroka, preden ga je policija ustrelila.

Slika je simbolična (Foto: epa)

N. Ž.

 • Olga

  Politike, ki to omogočajo strpati v zapor, jim pobrati vse premoženje in ga porabiti za žrtve! Vse nezakonite migrante izgnati!

 • Morala

  Sramota!!! Fuj in fej!

 • McBobo

  To je pa problem kapitalizma, ki ga sicer še vedno zagovarjam, vendar je tudi ta v EU poleg ostalih “ausglajzal”. Evropejci, ki garamo, ker delamo že dolgo ne več, smo tako izmučeni, da se velikemu delu ne da hodit na volitve in proteste. Tako imajo levičarski lenuhu prednost, ker so spočiti oz. zdolgočaseni in imajo čas hodit na LGBT shode, saj jim je to v bistvu edino delo- večna zabava. Ne zavedajo pa se, da se bo musli bumerang tudi njim vsakemu posebej enkrat zabil v tiste njihove zabite idiotske betice. Samo bo prepozno, ko bodo glave letele od mačet.
  Tako je na nas delavnih ljudeh, da se čim manj sekiramo v službah, da mogoče večkrat vzamemo bolniško zaradi fizične in psihične izčrpanosti in gremo večkrat na shode v obrambo domovine.

  V Sloveniji nam itak skozi grozijo, da bodo pripeljali avtobus romunov in nas zamenjali samo hudič je, ker ko romuni vidijo, kakšna beda je tukaj, peljejo naprej proti severu in zahodu. No, saj počasi bodo naši velekapitalisti spoznali, da nas slabše že več ne morejo plačati.

  Kar se pa teh posilstev tiče po EU sem pa že zadoti napisal v drugih temah.V glavnem prepovedat islam, kdor se mu ne more odpovedati, pa izgon+izgon vseh kriminalcev po prestani kazni za vedno. Seveda jim je potrebno odvzeti vse dnk dokazila, da se nebi še kdaj vrnili. Ampak mislim, da bo prej vojna na svetu, kot da bi prepovedali muslimanizem in to smrdljivo vero vsega obsojanja vredno.

  • RealRevolution

   In kje tu vidis kapitalizem?
   V pristnem kapitalizmu bi delal vsak ,ki bi rad delal.
   Za posteno in trdno delo,fino placilo in napredovanje.
   Na taksnih protestih tak nic konkretnega ne dosezes,na volitve pa marsikdo ne gre zaradi nevednosti…

   V kapitalizmu je prvo osnovno pravilo”toliko kot pridelas ,toliko dobis ven” ali pa “toliko kot si si prisluzil, toliko dobis izplacanega”.
   In lahko hitro pricnes z delom brez tisoce papirjev.
   Zato je tako vse otezeno.
   V principu je tako.
   Kapitalizem je se kar mocna zadeva v svetu kjer ga imajo kot primarni sistem.
   A ima ogromno sovraznikov in drugih birokratskih ovir,ki ga otezujejo.
   Pojavlja se nova oblika(“korporatizm”) korporacij in njihov monopol .
   In monetarno centralno planiranje,ki med drugim dela financne krize.
   Temu se lahko potem rece ;”da so ljudje ujetniki majhnih interesnih skupin” .

  • sevenx

   Kapitalizem = lastništvo. Tu ni nič narobe.

 • Bastian

  V Koranu piše menda dobesedno takole : če se kateremu koli živemu bitju zadeja bolečino ki izhaja iz nebrzdane spolnosti se organ, okončina ki je to zadejala odseka in vrže psom.
  € bo preplavljena z debelimi kužki

  • razmislek

   koran tudi pravi, da se deklico lahko vzame za ženo, mohamed je imel ženo Aišo, ki je imela 9 let, še danes se prisilno poroča deklice v arabskih in afriških islamističnih predelih. Zato ne nakladaj. https://i2.wp.com/www.loonwatch.com/wp-content/uploads/2012/04/Yemen-child-marriages1.jpg?w=431

   • Steiermark

    smrdljivi kozjejebec mohamed je si je vzel “za ženo” 5 letno Aisho, “jo počakal” do 9 leta, vmes, pa, na svojih pohodih, pred starši posiljeval 5 letne in manjše deklice! Glede na dejstva, je to pedofilska vera!

  • Domenico Puntari

   “Menda” ja ..ko boš navedel KJE to piše, potem se oglasi! Grem z veseljem pobrskat. Morda si pa pomešal in piše kateremu koli verniku. Namreč sam sem ga prebral, zato sem 99%, da v tem smislu to za nevernike ne velja.

 • RealRevolution

  Leva ideologija je strup za moralo!
  Lahko jih sredi Evrope posilijo v enem dnevu tisoc, pa se vecina pristnih levih bedakov ne bo spremenila svojih mnenj.

  Slabo je to ,da te zadeve levi mediji prakticno namerno spregledajo !.

 • tramal

  Kastrirat najprej spodnjo glavo čez eno uro pa še zgornjo.

  • Pezde

   A misliš, da sploh ima kaj notri v zgornji?

 • razmislek

  migrantsko ZLO ne smemo sprejemati. Pika. Amen,.

 • Hun

  faks news

 • lauraas

  Opičja posla.

 • Adolf Hitler

  ta dreks neger si lako napiše testament!

  • Steiermark

   ce pa nezna pisati…

 • Borut Vrscaj

  EVROPE NI VEČ ! ! !

 • garfi

  NOVA24TV NAZAJ NA ZAČETEK 9-11 NWO SATANISTI !!!
  9/11 Truth from the Pulpit
  https://www.youtube.com/watch?v=YAoWxPwuyKw

 • cosmosjasnovidec

  Levaški zahojenci prikrivajo take delikte in z tem še bolj spravljajo državljane v nevarnost.
  Kake aretacije in zapiranja neki?
  Vsakemu takemu kateri naredi kriminalno delo na licu mesta poslati šus v čelo ali pa v spolovilo za primer drugim,ker bo z takimi dejanji tako ali tako pozneje nadaljeval.
  Vem milijon procentno,če bi kamelotrajbarska gnusoba to naredila moji hčerki ali komu v sorodstvu bi jih brez usmiljenja pobil vse kolikor bi jih našel in teh ne bi bilo malo,ker me policija kar tako na hitro in enostavno ne bi našla,da bi mi skušala preprečiti.
  Že samo ob čitanju takih člankov me grabi adrenalinska jeza.

 • Rafaelus

  Hvala Angela in Slovenski levaki za take uvuze sprijenih beguncev. Vsa čast Madžarskemu predsedniku, pa če ga 100 imenujejo za diktatorja. Prvo njegovi ljudje in potem ostali, ne pa obratno !!!

 • TistoPravo

  Evropske podivjanke bodo pač teli “ta crni” poštimal definitivno. Ti ne čakajo tolk doug časa, da “ženska jezik v roke vzame” in hlače na rit navleče. To je bla največja napaka sodobnega moškega, ko je ženski prepustil ta čas…da si ga vzame samo zase in da se oddalji od naravnega poslanstva tako zelo…da nekatere sploh nikol ne pridejo do bistva.

  • Pezde

   Vsi smo daleč od poslanstva… Ampak take primere bi bilo treba kastrirat.

 • Steiermark

  Svinje posiljevalske, alahovske, kastrirat, vse – potem pa deportirat…..med opice!

 • Vrhovni sodnik

  Kar PUTINU PODATKE POSLAT, BO HITRO UREDIL

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!