Če mislite, da so tangice provokativne, potem bi morali videti to …

Datum:

Če ste mislili, da so tangice na plaži vrhunec izzivalnosti, se motite. Z leti bikiniji res pokrivajo vse manjše dele telesa, toda nihče ni pričakoval, da se bodo spremenili, tako rekoč v vrvico. 

Priljubljena modna blagovna znamka Shein je letos izdala novo serijo zelo drznih kopalk, vendar pa en model izstopa od vseh ostalih. Govora je o enodelnem kostumu, pri katerem skorajda manjka spodnji, zlasti zadnji del. Kostum je mogoče dobiti v dveh različnih barvah: bleščeče zeleni in kovinsko črni, poroča Blic.

Ima tanke naramnice in pokriva prsi, zato pa razkriva pas, trebuh in mednožje. En napačen ali nenaden gib v tem kostumu je dovolj, da razkrije najglobljo žensko intimo. Ni jasno, koliko žensk ga je dejansko pripravljenih kupiti, navkljub nizki ceni (stane deset evrov). Je pa jasno, da interes obstaja, ker so zaloge skorajda pošle.

Provokativne tangice, ki vznemirjajo uporabnike družbenih omrežij. (Foto: Instagram)

Ta linija kopalk je na družbenih omrežjih sprožila plaz odzivov. Nekateri trdijo, da bi takšen model kopalk z veseljem videli na plažah po svetu, medtem ko so se drugi zgražali rekoč, da je nagnusen in vulgaren. Prepričani so, da so šle zadeve predaleč, da je šla zadeva čez vse meje dobrega okusa.

Škandalozno je, da se nekdo pojavi v takšnem kostumu
Nekateri menijo, da bi bilo škandalozno, da se nekdo pojavi na plaži v takšnem kostumu. Spet drugi pravijo, da so obstali odprtih ust, ko so videli ta kostum, da jih boli glava in da jih je sram.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Skrivnostno izginotje in brutalni umor pretresata Slovenijo

Slovenijo je pretresel brutalni umor 33-letne Sabine Arklinič, matere...

Škocjan: V Dobruški vasi bodo postavili nov vrtec

V romskem naselju v Dobruški vasi, v občini Škocjan,...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...