Hamasovec priznal: Z očetom in bratrancem smo skupinsko posilili Izraelko, nato pa jo ubili

Datum:

Grozodejstvom, ki jih je 7. oktobra zagrešil nad izraelskimi civilisti, ni videti ne konca ne kraja. Eden izmed zajetih Hamasovih teroristov je preiskovalcem zaupal, kako je skupaj z očetom in bratrancem vdiral v hiše, posiljeval in moril. V enem izmed primerov je ženska jokala in vpila. Zatem jo je najprej posilil oče terorist, nato njegov sin, potem pa še bratranec slednjega. Na koncu jo je njegov oče ubil. 

                   

V javnost prihajajo podrobnosti zločinov, ki so jih Hamasovi teroristi zagrešili nad izraelskim civilnim prebivalstvom 7. oktobra lani. Gre za napad, ki je za seboj pustil preko 1200 mrtvih. Dva terorista – oče in sin – sta izraelskim preiskovalcem razkrila, kako sta ubila civiliste in posilila izraelske civilistke ter tako sodelovala v Hamasovi invaziji na Izrael, poroča Daily Mail.

Brezsramni Jamal Hussein Ahmad Radi, star 47 let, je bil skupaj s sinom Abdallahom, starim 18 let, zajet v Gazi s strani izraelskih oboroženih sil. Izraelskim organom pregona sta med zaslišanjem zaupala podrobnosti o grozodejstvih, ki sta jih izvedla nad civilistkami, v kibucu blizu meje z Gazo. Moški je opisal, kako je hladnokrvno moril civiliste po njihovih domovih, kako je nekatere ugrabil in kako je brutalno posiljeval ženske, ki so jih na koncu umorili. Eno izmed njih je s pištolo prisilil, da se je slekla.

Sin, pripadnik Hamasa, ki je posiljeval Izraelke. (Foto: Daily Mail)

Podrobnosti šokantnih spolnih napadov so prišle na dan v tednih po napadu, ko je življenje izgubilo preko 1200 oseb in kar je privedlo do odločnih povračilnih ukrepov izraelske strani. V posnetku moška, vklenjena v lisice in oblečena v sivi trenirki, sedita pred izraelsko zastavo, v arabščini prejemata vprašanja, ki jima jih zastavljajo varnostne službe Shin Bet. Najhuje je to, da oče in sin za svoja dejanja nista kazala nobenih znakov obžalovanja. Oba moška v priporu čakata na sojenje.

Zajete izraelske talke (Foto: Daily Mail)
Zajete talke, Izrael (Foto: Daily Mail)
Talke v rokah Hamasa (Foto: Daily Mail)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Vlada se hvali z obnovljivimi viri, v resnici smo odvisni od ruskega plina, ki ga uvozimo iz Avstrije

Slovenija je lani prvič dosegla cilj 25-odstotnega deleža obnovljivih...

Golobova pokojninska reforma: manjše pokojnine in delali bomo dlje

Danes bo potekalo prvo srečanje, kjer bodo socialni partnerji...

Na zdravnike se vrši pritisk, da pri tem morajo sodelovati…

Novomeški škof Andrej Saje se je kot predsednik slovenske...

Dve tretjini Američanov nezadovoljnih z gospodarskim stanjem države

Po anketi, ki jo je naročila medijska hiša CBS,...