Ko levičarje bolj skrbijo moški napadalci kot pa dekle z naslovnice

Jože Biščak (Foto: osebni arhiv)

Spominjam se − bilo je pred 40 leti, bil sem dijak −, ko smo v najtemnejših kotih sob, običajno po verouku v naši župniji, brali Balantiča, Ahčina ali Ehrlicha. V komunističnem režimu so bili prepovedani, tvegal si glavo, še posebej, če si razpečeval tako ali drugačno literaturo “sovražne emigracije”, kot so takratni oblastniki imenovali cvet predvojne inteligence, ki je morala pred boljševističnim nasiljem pobegniti. Očitno prihaja spet čas, Šarčeva vlada se s politkomisarjem iz Levice že oblikuje v to smer, ko bo svoboda izražanja zatirana, ko se utegne zgoditi, da bo revija Demokracija, prva povojna opozicijska publikacija, prepovedana.

Pretekle dni so se zgodili vsaj trije pogromi zoper svobodo govora. Najprej je bila knjiga Manifest za domovino, ki smo jo izdali in so jo napisali domoljubni mladi iz Generacije identitete, označena za nacistično in rasistično, do nas so prišle celo govorice, da jo utegne oblast prepovedati. Sledil je napad na Tadeja Strehovca, tajnika Slovenske škofovske konference, proti kateremu se bo kmalu začelo sojenje samo zato, ker levičarskim aktivistom ni všeč, da se zavzema za družino in kulturo življenja. Končalo se je z naslovnico Demokracije, ki je ekstremiste z leve povsem spravila iz tira.

Ta naslovnica revije Demokracija ni bila prva (zagotovo tudi ne zadnja), nad katero so se (in se še bodo) v sveti preproščini zgražali dušebrižni apologeti multikulturalizma. Lani jeseni so naslovnico primerjalne upodobitve najbrž najbolj znanega nezakonitega migranta Ahmada Šamija na eni in slovenskega delavca na drugi strani označili za propagando v maniri nacističnega režima v Nemčiji. Tokrat so šli še korak dlje. Naslovnica z žensko, ki jo otipavajo temne roke in z nje trgajo oblačila, s spremljajočim napisom “Z migranti v Slovenijo prihaja kultura posilstev”, je bila označena za nič manj kot rasistično, za ku-klux-klanovsko. Društvo novinarjev Slovenije, ki so ga ustanovili komunisti leta 1944, je pozvalo k ukrepanju inšpektorat za medije, temu inšpektoratu je Demokracijo prijavilo kulturno ministrstvo, tožilstvo in policija sta bila pozvana k pregonu ustvarjalcev revije. Povedano drugače: začel se je nesluten pogrom proti svobodi izražanja samo zato, ker je bil nekdo (ali neka skupina ljudi) zaradi naslovnice zgrožen, užaljen, vznemirjen in šokiran. Grobega manipuliranja z resnico smo pri ideološko motiviranih propagandistih tako ali tako že navajeni.

Naslovnica Demokracije

Bolj jih skrbi za moške napadalce, ki jih simbolizirajo roke, kot pa za dekle z naslovnice
Kot urednik se ne mislim nikomur opravičevati; kot za vsebino (in s tem tudi naslovnico) odgovorna oseba revije bi rad povedal le naslednje – še posebej zato, ker je nacionalna televizija objavila prispevek in skušala s statističnimi podatki o posilstvih v Sloveniji dokazati, da Demokracija zavaja in neupravičeno straši. Naslovnica ne govori o posilstvih, ampak o migrantih, ki prinašajo (tudi v Slovenijo) kulturo posilstev. To je bistvena razlika. Kultura posilstev je namreč uveljavljen sociološki pojem za družbe, v katerih je posilstvo družbeno sprejemljivo in celo ni kaznivo dejanje. V Pakistanu se denimo posilstvo redko šteje za zločin, po podatkih MNZ pa je do konca julija v Slovenijo vstopilo in zaprosilo za azil 475 Pakistancev (vsi moški, prav nobene ženske), kar je več kot četrtina vseh, ki so v tem času zaprosili za mednarodno zaščito. Samo Veliko Britanijo je treba pogledati. Tam se vrstijo procesi proti pakistanskim posiljevalskim tolpam, ki so mladoletne bele in sikhovske deklice dolga leta posiljevale. In naslovnica govori natanko o tem: o kulturi, ki jo ti ljudje prinašajo s seboj.

Pravzaprav je smešno, da so levičarji Demokracijo obtožili rasizma. Saj veste, oni namreč trdijo, da je rasa (podobno kot spol) družbeni oziroma socialni konstrukt. Če je to res, potem tudi rasizem ne obstaja. Če pa koga obtožujejo rasizma, pa sami priznajo, da rase niso konstrukt, ampak dejstvo. Zato, dragi aktivisti, za božjo voljo, dogovorite se že enkrat med sabo. Ta zmedenost v levičarskem umu, ki za zdravorazumskega človeka ostaja velika uganka, bi bila sicer komična, če ne bi bilo sporočilo napada na Demokracijo skrb vzbujajoče. Če ste jih dobro poslušali, jih bolj skrbi za moške napadalce, ki jih simbolizirajo roke, kot pa za dekle z naslovnice. Ali če zadevo poenostavim z njihovo logiko: njihova skrb za dobro počutje je usmerjena k napadalcem, ne pa k žrtvi.

Jože Biščak

 • merim

  Torej ce muslimani prinasajo kulturo posilstev potem lahko sklepamo da kristjani prinasajo kulturo pedofilije?

  • Stane Kosemuševstane

   in satanisti kulturo nekrofilije, to bo zdaj multi kulti :)

   • tarantela

    Mene bojo sežgal, pol naj pa v žaro…

  • zvone gabrijan

   Seveda ne veš, da v islamu poročijo dvanajstletne deklice, kajne bebo bebasti.

   • merim

    To ne spremeni dejstva da je veliko zupnikov pedofilov bebo bebasti

    • Boy

     Ti res meriš z dvojnimi vatli. Zate je hujše, če župnik posili otroka, kot pa če je otrok na milost in nemilost cele dneve prepuščen staremu dedcu, ki ga mora imenovati mož in mu za nameček še streči.

     • merim

      Ce zupnik ali musliman ali clovek posili otroka je to najhujsa stvar kar jo lahko naredi. Ti si pac nasprotnik muslimanov pa podpiralec cerkvenih pedofilov

     • Clemen J.

      Zakaj potem zagovarjas islamiste, ocitno lazes kot prava muslimanka

     • O’Brien

      Kaj pa poroka in dosmrtno posiljevanje s prej opravljeno operacijo genitalij, ki je del “kulture”?

      Nihče ne podpira pedofilov duhovnikov, se pa čudim, da ste slepi za pedofilijo in posilstva v islamu.

     • Boy

      Opa, zdaj je dovolj! Kje sem napisal, da podpiram muslimane? Ne izmišljuj si in ne podikaj mi. Ljudje kot si ti so zaradi svoje neumnosti bolj nevarni kot mesarska muha. Poberi se mi izpred oči, laźnivci zame ne obstajajo.

    • Clemen J.

     Da in tisti ki so in za katere se lahko dokaze obsodijo. V islamu pa obsodijo zensko.

    • Lustrator

     Koliko “veliko”? 6 v 30 letih v celotni Sloveniji. To je zate VELIKO?

  • tarantela

   Teh pa ne bodo šimfali, so njihovi.

   • Soave

    Ko bo Nova napisala še kakšen članek o onih, o katerih pišeta ti in oni zgoraj, bomo še šimfali.

  • O’Brien

   Nisi dojel članka. Kultura posilstva pomeni, da je posilstvo v islamu družbeno sprejemljivo in se po zakonu ne preganja, enako kot poročanje deklic in obrezovanje ženskih spolnih organov.

   V krščanstvu je pedofilija eksces in storilce preganjajo.

   Je bilo dovolj jasno?

   • No to ni res ;) kultura pedofilnih duhovnikov je mocno vsidrana v druzbo. In velik del vernikov nima kj dost proti ;)

    • Clemen J.

     Vecina se jih obtozi in zapre, v islamu pa po posiltvu v vecini primerih okrivijo zensko.

    • pajot

     Pa kultura pedofilnih komunistov tudi. Josip Broz Tito (ime ponosito) je v Rusiji nataknil 13-letno Pelagijo in ji zaplodil otroka. Imenuje se Žarko.

    • Soave

     Si ti vernik ?

  • Clemen J.

   Muslimani so po definiciji pedofili. Ker jim je porocanje z 9 letnicam to nekaj cisto normalnega, pri katolikih pa je to kaznjivo, in edina sramota ke da to zelijo prekrivati zaradi dobrega imena cerkve.

  • koza
 • Domoljub

  Ce jo prinasajo, zakaj se statistika posilstev ni dvignila (v 3 letih bi se pa ze moralo poznati).

  • rabbit

   Koliko jih pa za enkrat ostane v Sloveniji. Od 4200 prijetih ilegalnih migrantov jih je koliko v Sloveniji kje so ti ljudje zakaj se ne vpraša? Če jih pa ženske prijavijo je tudi drugo vprašanje.

  • O’Brien

   Ker za 2017 ni podatkov. Sklicevali so se na stare podatke.

 • večni srb

  Ne bi ravno rekel, da so bile katerekoli knjige v socializmu prepovedane, ni jih bilo nikjer za dobiti, saj nismo brali ničesar drugega razen kar so izposojale vaške knjižnice in se je lahko naročilo preko Sveta knjige.
  Vprašanje, kakšna je vrednost prebranih informacij, če človek ne razume zgodovisnkega okolja, ne ve kaj je bilo prej in kaj pozneje ter nima nobenih primerjalnih izkušenj. Najboljši primer je Mein kampf, dokler bralec ne prebere še par dodatnih knjig obveznih komentarjev, se ne more znebiti občutka, da bere pravljico. Te stvari so butaste in preživete, vsebino lahkoceni edino nekdo, ki razume, da pred oločenimi prelomnimi deli ni obstajalo nič podobnega, ampak danes je filozofija zelo poceni in dostopna vsakomur, da enostavno nimajo več nobene znanstvene vrednosti.

  • Amerikanc

   Hudo se motiš. Na gimnaziji smo imeli profesorico (disidentko), ki ni bila pod šifro 14000 in nas je oskrbovala s tujo literaturo in literaturo naših zamejcev in izseljencev. Je pa res, da skoraj nismo verjeli, da se je po vojni res počel tak GENOCID nad lastnim narodom.

 • večni srb

  Kultura posilstev ne obstaja, ljudje pač nočejo debatirati o samoumevnih rečeh, ki lahko pri žrtvah teh dejanj povzročijo občutke tesnobe, pa ni za to nobene potrebe. Etični temelji družbe so tako močni, da o posilstvu nihče več sploh ne razmišlja, vendar se različne evropske družbe soočajo s temi fenomeni vsaka nasvoj način. Odtujene zahodne družbe so razvile kulturo spolne promiskuitete, prebivalce se od maliih nog naprej vzpodbuja k spolnim igricam in orgijam, seks se razume sintetično, kot neke vrste ljubiteljska dejavnost, ki z razmnoževanjem vrste nimajo nobene veze. Namen take kulture je ustvariti čim več priložnosti za različne oblike spolnost, če je nekaj poceni in vedno dostopno, pač nima nobene posebne vrednosti. V zavrtih in primitivnih družbah kot je naša, se pa gleda naspolnost še vedno precej romantično in skrajno intimno, ljudje ne zaupajo šamanizirani medicini, seks povezujejo z nosečnostjo in spolnimi boleznimi, zato se raje ne igrajo preveč. Spolnost je pri nas tudi še vedno po katolibansko grešna, verjetno zarukanci po osamosvojitvi niso kar tako prepovedali pornografije, čeprav se je z njo menda okoriščala celo cerkev, ki je bila lastnica porno kanalov. Iz preveč, smo čez noč preskočili na skoraj nič in še tisto zanič, ampak to je druga zgodba. Ker se metropolitanski način življenja ni razvil, inkvizicija pa je perverzije in razvrat označila za greh, je pri nas dejansko precej ljudi, ki svoje spolne identitete sploh nimajo oziroma je reducirana na nivo sicer za silo še obvladljivih živalskih nagonov. Seksa ni skoraj nikjer, ne glede kar ljudje streotipno verjamejo in z izjemo mladih zaljubljenih parov, se seksa bistveno manj kot si mislimo. Velja izpostaviti edino udbaše,ki ne morejo vrez srednješolk in štidentk,čeprav jih seks sploh ne zanima, ga porivajo v tesne luknje že samo zato, ker se trudijo biti podobni razviti tujini. Punce imajo pa tudi kaj od tega, znajdejo se v čudežni deželi, ki sicer za njih ne obstaja, vendar večina ne pozabi mladostnih izkušenj do smrti. Ko se kmetica zave, da je mladost minila, raje sanja, da je bila nekoč nekaj posebnega,za zelo posebne ljudi, naprej do smrti. Slovenci ne razumejo seksa, to se mi zdi bistveno,pri nas enostavno ni v navadi, da se med obiskom pri prijateljicah slečemo in na kratko skočimo v posteljo, če pa se zaradi alkohola ali po naključju le zgodi, tako vez dojemajo kot usodno, večno in lahko dobi za posameznika naravnost vesoljne razsežnosti.
  Te principe omenjam zgolj zato, da bi se lažje zavedli kako se rodijo posljevalci oziroma ljubitelji in družbeni stebri kulture posilstev. Živimo v deželi, kjer o zdravi spolnosti ne debatiramo, medtem ko je posiljevanje priljubljena snov neumnih šal in se nam pravzaprav ne zdi nič takega. Poslistvo se tudi posplošuje in relativizira, delavci so pri nas redno posiljeni, na primer, medtem ko je žuljenje mladih lulčkov neke sorte obšolska dejavnost, pod vodstvom strokovnih, moralnih in korektnih mentorjev.

  Za muslimane pa nisem tako zelo prepričan, da se jim posiljevanje njihovih hčera in sinov zdi ne vem kako posrečeno, jaz na vašem mestu ne bi niti pomislil na kaj takega, če boste slučajno potovali pobližnjem divjem zahodu, ker vam bo oče mladenske potem ročno odrezal glavo. Tudi to je namreč del posiljevalske šarije.

 • tasilo

  Mi vsi smo Charlie Hebdo.

  Mi vsi smo Igor Akrapovič.

  • RATATA

   Jaz sem Igorjev dedič.

   • Amerikanc

    Misliš donator ?! (skeč)

  • merim

   Vi vsi ste teslo.

   • centurion

    muslija čuti!

  • samotoje

   Mi vsi smo zdrava pamet.

 • Lori

  Matr ste vi res radisti.

 • Amerikanc

  Šarc je šel v Kamniku celo tako daleč, da je knjižnico poimenovano po velikem Kamničanu Balantiču, na vsak način želel preimenovati v pravo “naše” ime – po kakem Dražgošanu. Podmuklo preimenovanje so mu preprečili šele kleni Komenčani, ki so solastniki knjižnice !

  • tarantela

   Nič ni on želel, odločitev o tem je prepustil občanom.

   • Amerikanc

    Njegova lista in on osebno so inscinirali občinske seje in zasmehovali Balantičeve potomce. To so prava komunistična drhal in golazen, kar so morali zvedeti od Komenčanov.

    • O’Brien

     Res je. Sramotno, koga so volili.

    • tohuvabohu

     Oglasila se je celo še živeča Balantičeva sestra Tilka Jesenik, pa je niso šmirglali.
     Ta zgodba je “dobra” napoved za vlado Kamnikazeja. Namreč, šlo je za PREKLIC preimenovanja knjižnice po Balantiču na zahtevo hostarjev in njihovih podpornikov, ki ga je ta šleva od župana dal na dnevni red, potem ko je nekaj mesecev pred tem sam predlagal preimenovanje.

  • zokispoki

   V nedeljo pa k masi, nas Mr. Bean !

   • tohuvabohu

    Šarec ni iz kamniške fare.

  • samotoje

   Končni rezultat je pravi, pred tem pa se je dogajalo marsikaj. Na kratko- Občinski svet je sprejel poimenovanje, potem pa je Šarec pokleknil pred raznimi levičarsko- borčevskimi pritiski ( maškare za Šarčevim hrbtom v članku http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/l-marjan-sarec-je-sam-sebe-razglasil-za-krsitelja-javnega-reda-poglejte-ga-v-postroju-ob-oborozenih-partizanih/ so iz Kamnika in okolice), prednjačila pa sta Iztok Čebašek in Brajer ml. ( maškara z umetno kito je mati Brajerja ml.). Ti ljudje še vedno verjamejo v pravljice in mite, s katerimi so jim doma in v šoli prali borne možgane. Zato je Šarec še enkrat sklical občinski svet, kjer so ugotovili, da pravzaprav niso vedeli, kakšen “hud zločinec je bil Balantič” in razveljavili svoj lastni sklep. Potem je na srečo odločila Komenda. In prav je tako.

 • domovina mili dom

  Komunisti ne prenesejo, da temnopolta roka sega po belopolti koži. Zato takšna panika.

  • Soave

   Hm ? Dodatek. . . . . po belopolti koži ta pravih !

 • tarantela

  Takoj po drugi vojni so ameriški vojaki posilili okoli 800.000 Nemk…

  • Amerikanc

   Zato pa Nemčija tako prosperira. 800.000 Trumpov in Trumpet.

  • Boy

   Pri nas so jih brezjajčniki raje pribliźno toliko pobili vključno z otroci.

  • O’Brien

   Vse si pomešal. Po posilstvih je slovela sovjetska vojska. Vprašaj Prekmurke.

  • Soave

   No ja. . . . . . je pa Amerikanc dobro odgovoril!

 • Boy

  Naslovnico Demokracije razumem drugače: po nedolžni beli Sloveniji grabijo zlovešče črne roke kapitalizma, a Slovenija mirno stoji in čaka, kaj se bo zgodilo. In zgodila se je demokracija.

  • merim

   Kako ti razumes je nepomembno

   • Boy

    Tudi ti si nepomembno niće.

    • merim

     Gey boy?

     • O’Brien

      Ker spol ne obstaja, niti istospolni ne obstajajo.

  • Soave

   Samo dodatek. . . . . . . rdeče roke rdečega kapitalizma.

   • Boy

    To je ta prava resnica, ki je rdeči nočejo niti videti. Zato jih je ta naslovnica tako zelo prizadela.

    • Soave

     Seveda. Le zakaj bi pljunili v lastno skledo ??

 • Slovenka

  5+.

 • centurion

  Če pomeni braniti ženske pred to tolpo prepečencev
  biti rasist, potem sem
  s ponosom RASIST!!!

  • Grog

   Ne , mal si se zmotil v definiciji besede rasist ;)

  • Felikss_AH

   Sva že dva.. jaz na primer sem ob prihodu na ta svet bil vsega 10% prirojeni Rasist… namreč črna barva mi enostavno ni bila všeč… potem sem naslednjih 20% pridobil ko sem v stripih videl Črne like z ogromnimi žnabli kako kuhajo v loncih svoje ujetnike… naslednjih 30% sem pridobil ko sem ih videval v živo in so mi enostavno šli na jetra s svojim majmunskim stilom… potem je njihov idiotski RAP dodal še 10%… manjkajočih 30% pa je prinesel MultiFukultKulturalizem. Pri temu se nič bolje niso odrezali Arabci in oni iz Centralne Azije… (današnji MultiKult “inženirji, doktorji in znastveniki”)… torej bi se matematično dalo zaključiti da sem 200% Rasist… 100% Anti-Črni in 100% Anti-“znanstveni”

 • Desnak

  Wow kok ste vi desnicarji kull ;) Res vas um je genijalen. Sam res nevem zakaj vas Zlovenci nemarajo.

  • centurion

   Ker ne fukamo psov, kot TI….

  • zokispoki

   Kreten !

  • piko8

   Tebe še pes ne povoha, a ti je to kul??

  • ZatonMesecnikov

   Zakaj pa ne marajo? Saj je desnica zmagala volitve.

  • Soave

   Trot !

   • anzek

    No, no…… uporabili ste malo preblago besedo.

    • Soave

     Hja. . . . . .zmerjam bolj težko. Samo grdo pogledam.
     Ampak tega se tukaj ne vidi .
     No, ker imam že priliko. Tudi po vašem nasvetu imam kar nekaj ” perl ” blokiranih. Je kakšna omejitev, koliko jih lahko ?
     Takole mi napiše

     Something went wrong while trying to block this user. Please try again

     • anzek

      Ni omejitve. Jaz sicer nisem štel ampak teh provokatorjev imam blokiranih že za en bataljon.

      Teh, ki imajo avatar napisan bolj bledo, pa se ne da blokirati. In oni to s pridom izkoriščajo.

     • Soave

      Hvala. Presneti tički. . . . . ampak Nova bi pa vsaj to lahko uredila.

  • xtc

   Ne marajo?
   Ne marajo nas butli,lenuhi in komunisti,ki poosebljsajo vse kar je naslabšega na svetu.

  • if

   Zlovenci ne marajo demokacije!
   Slovenstvo mara demokracijo, ki je valenčno vezana na SDS.

 • mona lisa

  Ne vem zakaj zgražanje nad resnico. V kulturi te golazni ni kaznivo posilstvo in ženska ni zanje vredna nič je samo stroj za razmnoževanje in zadovoljevanje potreb. In to trumoma prihaja k nam.

 • Clemen J.

  Resnica boli, predvsem pedofile musimane in njihove podpornike komuniste.

 • bubamara

  Mislim, da je revija malce zgrešila naslovnico. Namesto ženske bi morali postaviti kakšnega fantka do 10 let. Takšni gredo bolj v promet pri kozejebcih.

  • merim

   Taksno sliko uporabljajo pri zupnikih

   • bubamara

    Tudi tam so iskana roba.

    • Lustrator

     Ja? Osebno poznaš na stotine takih primerov, da takole preko rame za ta zločin obsodiš še tiste redke ljudi na svetu, ki posvetijo svoje življenje duhovni rasti družbe? Pa ne mislim iz medijev, ampak takole osebno, saj vemo kdo obvladuje medije in pravosodje (vsaj naše).

  • pesjanar

   Pa tudi blondika z nasmehom do uh bi črnim odgovarjala…..

 • ZatonMesecnikov

  Levičarja moti bela koža. Ker koža večine njih vleče na temnejše odtenke. Konec koncev je vsa komunistična Juga našla končno zatočišče v Sloveniji.

 • Miro Jereb

  Ne berem DELA ali podobnega ker se NE strinjam z njihovo uredniško politiko. Ne sodelujem pri debatah oz. pri komentarjih ker jih cenzurirajo. Na tem portalu sem opazil, da NE cenzurirajo. In sedaj, ko to vedo levaki to izkoriščajo in drekajo pa tem portalu. BUBAMARA naprimer. Koj te queac tera da bereš tisto kar te spravlja ob živce ??? To je vrsta mazohizma v kateri uživa ker je ANONIMNA…nima jajc da objavlja z svojim imenom in priimkom. Bubamara bi lahko bila simbol komunistov in črnosrajčnikov SS…rdeča in črna barva pikapolonice. In to BUBAMARA očitno je. To velja za vse njej / njemu podobnim.

  • Felikss_AH

   Glej na to iz drugega zornega kota… prisotnost teh Levuharskih kretenov nam pove zakaj je pri nas in po EU tako kot je… pomeni da ti manijaki dejansko obstajajo in da volitve le niso povsem ali vsaj delno zrežirane s strani Leve Polit-sodrge. Vedeti kdo je kdo in kaj, je bolj pomembno kot pa se slepiti z idiličnim paravanom. Tako vsaj postane jasno zakaj so oni ultra-norci kot Mesec, Kordiš in ona Tompička sploh se lahko nasrali v Parlament in nato še v KoKaKaLicijsko “super” vlado.

 • Miro Jereb

  Članek odličen.

 • Common Sense

  Kolikor se meni zdi, migrantom prav “dol visi” kaj pišejo naši mediji, še posebno Demokracija:) Se pravi, da so zadnji izpadi levičarjev topogledno bolj namenjeni notranji politki.

  • pesjanar

   Mislim da so vshičeni nad fotografijo misleč kakšen raj jih čaka v SL,edino kar jih bo verjetno motilo je število rok na samo dva joška…..

 • centurion

  “….Ko levičarje bolj skrbijo moški napadalci kot pa dekle z naslovnice…”

  Ko je bila na naslovnici Požareporta fotka zglodanega
  jebača psov Baričevića, je levake skrbela krutost posiljenih
  psov, ne pa sprevrženost levih
  zoofilnih političnih provenienc v garaži na Oražnovi.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Mislim, da nima smisla, da plačam 3,10$ za revijo, katera je polna propagande. :)

  PS: Ni denarja za take neumnosti. :)

  • xtc

   Scialnarji res ne smete do tega vam je treba dat kramp lopato in batine in delat-lenuhi.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Mi reče oseba, katera je dežurna 24UR na tem portalu. :)

    PS: E bedniče. :)

    • xtc

     Samo batine in delo je dovolj dobra zadeva za vas komuniste.

     • tohuvabohu

      Če bi bili za kakšno rabo, ne bi bili komunisti.

    • Felikss_AH

     Pravi Loj ki se sam ne odlepi od tu niti za kakšno uro, kaj šele za en dan

  • Hermann

   Ti kar kupi komsomolsko Mladino in uživaj.

 • Soave

  Pa še malo branja. Je zanimivo.
  Predvsem njihova razlaga, zakaj se po EU to dogaja
  https://islam.si/kako-islam-gleda-na-posilstvo/

 • Soave

  Tudi tole marsikaj razloži.
  https://islam.si/rjuharice-ali-svobodne-zenske/
  Zato je meni nerazumljivo, kako bomo ” shajali ” s to vero. Integracija ?
  Pa ja de !! MI bomo morali popustiti, ali pa še bolje – ponosno dvigniti glavo – tukaj smo mi gospodar !!

  • Mojca pokraculja

   Iz tega članka je jasno razvidno, da islam in komunizem uporabljata enako logiko. Imajo tudi enako podstat ter eksekucijo.
   Svoboda ženske in svoboda drugače mislečih seže točno do tam, kot vam jo mi/ verniki v islam in komunizem, zapovedujemo. Zapoved in omejitev je namenjena ustvarjanju svobode. Mi (vera in ideologija) odločamo o tem kaj je za vas svoboda. Zato jo je treba braniti z grožnjo. To je za njih svoboda. Svoboda je Grožnja !
   Pokrite ženske, vihranje z zastavami z rdečo zvezdo je svoboda. Če temu ni tako, če bi radi bili brez svobode in bili “zasužnjeni”s svobodo ki vam jo dajejo drugje, potem vas čaka pogubljenje, smrt. Kamenjanje ženske oziroma likvidacija v breznih in rovih.

   • Soave

    + + + + + Dobro, kot po navadi, Mojca !

   • dob

    Tole je krasno povedano, Mojca pokrajculja!

  • Felikss_AH

   Integracija je utopična blodnja Kultur Marxistične Levuharije ki je dodatno še “oplemenitena” z LGBTQP “nadljudmi” in njihovimi “vizijami”. V realnosti se pa dogaja prav nasprotno – SEGREGACIJA… in jo prakticirajo ENOTNO VSI… celo promotorji “integracije” sami, pripadniki vladajočih struktur pa sploh. Najlepši primer v Evropi je Britanski… kjer so se naselili Musliji in Črni so domačini odselili kot bi mignil. V Ameriki je pa to po WW2 znano kot White Flight. Če na to ukažeš Levuharju, zamahne s taco in revoltirano odgovori da se na “takem nivoju” ne bo pogovarjal

 • Slovenec 33

  Če vladajo IDOTI potem so take podlosti, kot si jih privoščijo logična posledica nihovega mentalnega nivoja

  Kaj so IDOTI so pa že stari Grki definirali pred nekaj tisoč leti.

  Če kdo ne ve je razlaga v nadaljevanju (poenostavljena, da bo tudi kakšen idiot razumel).

  IDIOT -razlaga

  V času nastajanja grške demokracije pred davnimi leti, so se grški filozofi
  ubadali z lastnostmi Grkov, ki so hoteli živeti v demokraciji.

  Zelo znani grški filozofi so po opazovanju “demokratov” prišli do
  naslednjega zaključka – “demokrate” so razdelili na dva pola – Prvim
  so rekli PATRIOTI – zanje so bili patrioti tisti, ki so imeli radi svojo
  domovino, so bili ponosni na kulturo svoje domovine in so spoštovali svoje
  starše in njihove vrednote. Te so označili s PATRIOTI (slovenski prevod –
  domoljubi).

  Druge, ki pa so kazali popolnoma drugačen pogled na demokracijo so označili z
  IDIOTI.

  Torej, prva stvar je, da je pojem IDIOT kontra pojmu PATRIOT.

  Kdo so bili ti IDIOTI? to so pa bili “demokrati” ki so gledali samo na svojo rit,
  za vrednote svojih staršev jim je bilo malo mar, pljuvali so po svoji domovini
  in na splošno sovražili vse kar je bilo domoljubno.

  Vse to se je preneslo tudi recimo na današnji čas – ko se delimo na
  “leve” in “desne”.

  Torej, kdo mislite je po vaše domoljub oz. PATRIOT – Vam jaz povem – DESNIČAR.

  Kdo pa misilite je antidomoljub, deluje protinarodno, zanemarja vrednote naroda, ki mu
  pripada – uganili ste LEVIČAR ali IDIOT. Beseda IDIOT se v strokovni literaturi
  in še iz časov grške demokracije uporablja za označitev “levičarja”
  torej antidomoljuba.

  Če ste študirali na FDV, se oproščam, ker tam namensko tega NE UČIJO, saj bi bili
  kontradiktiorni svoji ideji – učijo levičarstvo in ne morejo takoj žaliti sebe
  z IDIOTOM.

  OSTRO PROTESTIRAM, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, ker to ni. IDIOTI SO V
  RESNICI LEVIČARJI.

  IDIOT je kontra PATRIOTU in obratno.

  Da pa beseda IDIOT danes dobi neko negativno konotacijo, pa jaz nisem
  kriv…..Če označuje pripadnika naroda, ki hoče narodu škoditi, potem je pa res
  pravi IDIOT….. torej logično, da beseda IDIOT pomeni slabšalno akonotacijo in
  pravilno označi levičarje, torej antidomoljube

  • pesjanar

   Dopovejti vi to trčenemu Trčku da je samo levičar ne pa idiot,ampak slovenski levičar tipa Trček ni idijot ampak kreten,izvora te besede ne poznam vem samo to da ne pomeni da je imenovani pameten…

 • xtc

  Komunisti so ena najhujših drhali na svetu,za njih ni zakona ni ničesar le oni,za svojo nadvlado zlorabljajo vse družbene strukture in organe. Dokler se Slovenija in EU ne bo tega zla znebila z islamisti vred,bo groza.

 • Olga2345

  Mi vsi smo Demokracija!
  Ne dovolimo si, da nam KDORKOLI vzame SVOBODO govora in mišljenja, ki nam ju jamči ustava!!
  Posilstva s strani nezakonitih migrantov so dejstva in ne izmišljotina!
  Policija ne ščiti meja in s tem ne ščiti državljanov Slovenije, ampak nezakonite prestopnike!
  Kdo je dal policiji taka navodila?!! So to tajna policijsja navodila, ki jih pristojni ne želijo predati parlamentarni preiskovalni komisiji, ker sta jih napisala Soros in Kučan?!!!
  To naj raje preiskujejo policisti! Sami sebe, saj kršijo zakone in ustavno ureditev Slovenije!!!
  Slovenci želimo ziveti v miru in varno, zato se bomo branili pred vsakim nasiljem in tudi nasiljem divjakov, ki NEZAKONITO vdirajo v Slovenijo!

 • Felikss_AH

  Tale članek se lahko nanaša tudi na Švedsko, Nemčijo, Britanijo, Francijo… skratka vse povsod kjer Homo-Lezbo Levičarjenje kraljuje. En lep primer je tale – “German citizens bust the lying press” – https://www.youtube.com/watch?v=RHUL4yaEELA&w=620&h=349 – ABSOLUTNO VREDNO OGLEDA! Odurni Levi Lezbični kvazi-novinarki skupina Nemških protestnikov dopoveduje kaj so… a kot da bi zidu razlagal kakšen je. Odurna Lezbača se samo cinično reži

  • samotoje

   Bedasto se režijo, ko jim zmanjka pametnih argumentov in si potem nadenejo aroganten izraz- češ, ne zdi se mi vredno odgovoriti. V resnici je vse spakovanje in zmerjanje poštenih, delovnih ljudi z nacisti, ksenofobi in podobnim en sam velik blef, prazna škatla brez vsake vsebine. Zavračajo krščanske vrednote in so raje nič. Same nule.

 • Čestitam za novo naslovnico Demokracije.

  Fotografija, ki mora razjeziti vsakega zakrknjenega levičarja. Čudovita slovenska pokrajna s cerkvico na hribčku v ozadju. Središčni motiv pa je srečna mlada družina – oče, mati in dva otroka (fantek ter punčka). Tako klišejsko (v pozitivnem smislu). Na fotografiji manjka le še družinski pes in bi bila popolna podoba, kakor si marsikatera Slovenka (seveda tista, ki jo levičarske blodnje niso pokvarile) predstavlja svoj ideal.

  • pesjanar

   Psa ni so ga ukradli musliči ker je bila psička……..

 • dob

  RTV bo v polurni pogovorni oddaji predstavila tipično miroljubno islamsko družinico: Ata Džiho (skrajšano od Džihad), hčerka Dina, sin Mitko.
  Mama je doma pere juho, kuha rjuho!

 • Felikss_AH

  Zahvaljujoč Soave ki je spodaj postregla z linkom na islam.si sem si malce več ogledal zadevo… in po že dobro znanem vzorcu… tipično Muslimanarsko – SPREOBRAČALNO, SPRENEVEDAVO, LAŽNIVO in HINAVSKO

  Na primer – Oblačila Naših Redovnic primerjajo z njihovimi burkačami… kar pa eno z drugim nima nobene zveze. Burkačarija je integralni del Muslimanskega Srednje-Veškega vsakdana ki ga zdaj IHTAVO demonstrirajo nam… Časne Sestre z svojimi oblačili pa niso naš vsakdan… celo redko se ih sploh vidi, kot sneg v Sahari.

  Tisti njihov patetično-komičen portal pa je sploh korajžen v svojem “poslanstvu”… za razliko od Nova24tv nimajo komentatorske scene, (“Alah že ve zakaj”)… medtem pa sikajo o “medijskem imperiju Nova24Tv” in priložnostno pozabljajo kako potuhnjeno so ne tako daleč nazaj GROZILI da NE BODO POZABILI tiste ki nasprotujejo njihovi džamijski beznici.

  Kaj so Muslimani na splošno pa je lepo obrazložil nekdo ki jih je dodobra spoznal iz prve roke – “Retired Marine’s message about travel ban goes viral” – https://www.youtube.com/watch?v=f0KMz_AUBFM – in tu – “Marine Steven Gern In Iraq Tells Bleeding Heart Libs EXACTLY Why Should Support The Muslim Ban” – https://www.youtube.com/watch?v=0TPMD2k9FUg

  Komu je torej za verjeti… kdo je manipulativno-lažnivi kljukec… islam.si ali tale Marinec

 • rrrrr

  Ko sta rasistična Demokracijo in domoljubni Šiško v medijskem ospredju, je znak, da se kuha nova svinjarija v ozadju.

  Skrijte gelt tošelne!

  • Felikss_AH
 • dob
 • mali49

  Na sliki ne vidim nič spornega. Tako, da jaz gospoda Biščaka popolno a podpiram. Tudi sam se bojim za svoje otroke in vnuke, zato ilegalnih migracij ne podpiram.

 • Get Smart

  Levići, desnići bla bla bla …
  Ljudje Božji!
  Če ne boste odprli učk in spregledali, vas bo kaviarŽIDO KOMINTERNA, tu zanjo seveda MURGL
  KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA, “tepihovala” in “sfukovala” do konca in naprej.
  .
  Pa JEBALI vas levićiji in desnićiji.
  .
  Ali je MESSI “španski levići”? = ali je LEVO krilo ŠPANIJE???
  Ali je RONALDO “španski desnići”? = ali je DESNO krilo ŠPANIJE???
  .
  Sledimo? JEBALI vas levićiji nje = sfukuju vas MURGL JUGOKOMI levićiji
  in sfukuju (JEBAJU nje) vas MURGL JUGOKOMI “žlahtni” desnićiji =
  oddelki MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki drkajo sa desankom šakić.
  .
  VOJNA je. Lahko ji rečete tudi REVOLUCIJA, kot kaviarŽIDO KOMINTERN kreature pravijo
  svojemu “spreOBRAČANJU” (reVOLUTIO) sveta v “narobe svet”.
  .
  Tukaj torej VOJNA med
  LJUDMI (SLOVENIJA = svobodoljubna Slovenija)
  in
  kaviarŽIDO KOMINTERN MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI psi (watchdogi si ti SERBUSI kaviarŽIDO KOMINTERNE sami pravijo).
  .
  Razumete? Zmorete?

  JEBALE vas drkancije LEVANKOM šakić i DESANKOM rukić.

  VOJNA je. Tekma med REALOM in BARCO,
  med ARGENTINO in PORTUGALSKO,
  ne med
  ŠPANSKIM levim KRILOM (levićijem) in ŠPANSKIM desnim KRILOM (desnićijem).
  .
  Ali OPRANOGLAVI zmorete razumeti DEJSTVA, ali zmorete začeti govoriti o DEJSTVIH, ali
  zmorete NEHATI DRKATI o levićijih in desnićijih?
  .
  Če že govorite o MURGL JUGOKOMI levićijih in desnićijih,
  pač pokažete, kateri psi (WATCHDOGI si sami pravijo)
  IGRAJO VLOGO kao LEVIćIJEV in kateri
  IGRAJO VLOGO kao DESNIćIJEV (ludamile, pogorelići i tako dalje do tokija,
  v soseščini ustašići, malo dalje četnićiji i tako dalje do tokija nje).
  .
  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje
    kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Mimoidoči

  Ta članek me je spomnil na en video. Podobnost med Konanom Barbarom in Islamom:

  What Is Best in Life?
  https://www.youtube.com/watch?v=oj2SKGFa9-8

 • Endri Susilo

  Tale članek pa ima po odkritju, da je SDS vpletena med tiste gozdne škrate, čisto drugačno sporočilo…

 • Get Smart

  Vsi izmi so proizvod kaviaržido KOMINTERNE, vsi.

  SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
  FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
  so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
  ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

  =SUŽNJELASTNIŠTVO.

  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21
  =
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
  predsednik je pa MILAN KUćAN,
  ki je tudi predsednik
  PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
  =
  ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
  = uradno preimenovan v LDS =
  DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
  i tako dalje do tokija,
  pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
  MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

   in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

   kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

   = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!