Emmanuel Macron, uničevalec EU

Bernard Brščič

Francoski predsednik Emmanuel Macron se je v zadnjih letih v Evropi uveljavil kot eden najvidnejših zagovornikov multikulti globalizma. Je up vseh, ki želijo pospešeno federalizacijo EU in vzpostavitev Združenih držav Evrope. V tem smislu je zaveznik in naslednik nemške kanclerke Angele Merkel. Nemško-francoski vlak oziroma trdnost osi Berlin-Pariz naj bila zagotovilo preživetja evropskega projekta. Macron je v luči prihajajočih volitev v Evropski parlament prejšnji teden v več evropskih dnevnikih objavil odprto pismo državljanom EU, v katerem je orisal svojo vizijo prihodnosti EU. Zaradi Macronove politične stature ga dojemam kot predvolilni manifest evropskih federalistov.

Z izhodiščem Macronovega pisanja se strinjam; Evropa je v krizi, EU je v krizi. In res je, Evropejci potrebujemo vnovično rojstvo oziroma reartikuliranje evropske ideje. Če je z Macronovo diagnozo evropske bolezni mogoče soglašati, pa sta tako anamneza bolezni kot predlagana terapija napačni. Kot glavne krivce za zagate EU vidi populiste, nacionaliste in suvereniste, nasprotnike multikulturnosti in uveljavljanja agende LGBT+P. Ti naj bi z nasprotovanjem centralizaciji in prenosu suverenosti z nacionalnih držav na Bruselj pripeljali evropski projekt v slepo ulico. Simbol tega je brexit. Na referendumu izglasovanega izstopa Velike Britanije federalisti niti po treh letih niso preboleli. Macron ni izjema. Ne sprejema legitimne demokratične odločitve Britancev, ki so ocenili, da je evropski projekt onstran popravila.

Za Macrona in njemu podobne davosokrate demokracija obstaja le, če ustvarja njim všečne izbire. Macron, Merklova, Juncker, Tusk & Co. so prepričani, da imajo monopol nad resnico in pravilnim mišljenjem. Za polom, povezan z brexitom, krivijo rusko obveščevalno službo FSB in neinformiranost Britancev. Da bi se izognili ponovitvi vaje v slogu brexita, Macron predlaga vzpostavitev posebne evropske agencije za obrambo demokracije. Njeno poslanstvo bi bilo, domnevam, poskrbeti, da bodo volilni izidi v državah članicah vedno v skladu z interesi bruseljskih elit. Če niso, je treba ponavljati glasovanje tako dolgo, da se uskladijo. Izvolitev populistov, nacionalistov ali suverenistov je po macronovski definiciji nedemokratična. Za Macrona je na primer irelevantno, da so vsi tuji opazovalci lanske volitve na Madžarskem ocenili za svobodne in poštene. Dejstvo, da je s skoraj plebiscitarno podporo zmagal Fidesz Viktorja Orbána, zadostuje za oceno njihove nedemokratičnosti. V Macronovem pojmovnem svetu je demokracija sinonim za zagovorništvo multikulturnosti in oznanila LGBT+P.

Emmanuel Macron (Foto: Twitter/@mercenaire01)

Tako kot je nenavadno Macronovo razumevanje demokracije, je nenavadno njegovo razumevanje svobode. Predstavlja se kot njen veliki zagovornik, a njegov manifest dokazuje nasprotno. Pod pretvezo preganjanja sovražnega govora bi nam, svojim populističnim nasprotnikom, nataknil nagobčnike. Sovražni govor je vse, kar ni všeč njemu in njegovi kliki multikulti globalistov. Nasprotovanje migracijam, multikulturnosti, globalizmu, islamu, agendi LGBT+P je sovražni govor. Iz njegovega predsednikovanja Franciji vemo, da ni samo zagovornik omejevanja svobode govora, ampak tudi svobode političnega združevanja in javnega protestiranja. Več kot tri mesece vsako soboto francoska policija brutalno obračunava z nasprotniki Macronove vladavine. Grozljivi so prizori, ko v maniri socialističnega diktatorja Madura brutalno zatira proteste t. i. rumenih telovnikov. Ob tem vsa Evropa molči. Macronov liberalizem je res poseben − svoboden si samo, če se strinjaš z njim.

Skupni imenovalec Macronove vizije EU sta centralizacija in nadaljevanje institucionalnega onesnaževanja, tj. ustvarjanje vedno novih agencij, svetov in direktoratov. Zanj pomeni več Evrope več Bruslja. Centralizacijo in poenotenje predlaga tudi na področju najbolj občutljive evropske teme, nezakonitih migracij. Zavzema se za poenotenje azilnega sistema in vsiljevanje migrantskih kontingentov državam članicam. Sanja o nekakšnem paktu prihodnosti z Afriko, s katero naj bi nas povezovala skupna usoda. Sam svoje usode prav nič ne vidim povezane z Afriko. No, ker večina Evropejcev ne deli Macronovega zanosa ob otipavanju kot oglje črnih ganimedov, je Macronova vizija vzpostavitve Evrafrike ništrc.

Šestindvajsetega maja 2019 se obeta epski spopad med federalisti, zagovorniki Združenih držav Evrope, najrazličnejšimi macroni, merklovimi, tuski, webri in populističnimi suverenisti pod vodstvom Mattea Salvinija, ki zagovarjajo EU kot Evropo domovin in svobode. Zame dileme ni. Macron & Co. so na napačni strani zgodovine.

Bernard Brščič

 • Igor Kavalar

  Upam, da Bernard Brščič kandidira za EU parlament. Čakam na soočna soočenja z globalisti v stilu Nigela Faraga. (naglas in da se sliši v 9 vas), ker mi je dolgčas od 4 letnega mrmranja o nepomembnih temah kot je povišanje proračuna za Erasmus.

 • Frank Novak

  Ko gledan Macrona med crncema, imam obcutek kot bi gledal sebe med mojima dvema sinovoma pred kakimi 15 leti… Tudi moja sinova sta temnejse polti, pa kaj?

  • Dizma

   Ampak ta dva fanta nista ravno Macronova sinova, da bi se moral tako ljubeče stiskati z njima.

   • Frank Novak

    Moja dva sta moja sinova… v Marconu vidim sebe…
    Mesanje ras ni nic slabega… dokler kak idiot v sekularno Evropo ne zacne vabiti vernih muslijev.
    In takih idiotov imamo danes ogromno: Macron, Merkla, Fajonka, Mesecnik itd…

    • Matt von Glanz

     Le to, da bi njemu bila ta dva bolj mlajša brata. Tule ni očetovstva … Macron je v njunih očeh nič več kot … baba.In ne SaiBaba

    • Franc Šink

     Mešanje ras res ni problem.Kultura je pa druga pesem.

     • Frank Novak

      Mesanje v nekem racionalnem proporcu. Dokler v SLO hodijo kristjani ali ateisti vecjih problemov ne bo.

 • Aron

  Ne Macron, ne Salvini nista na pravi strani zgodovine. Eden je bankirski nastavljenec, drugi fasisticno govno.

  • šmentanamuha

   Fašistična govna so predvsem levičarski aktivisti. Salvini se samo obnaša odgovorno do svoje države in ljudi.

   • Aron

    Salvini je picka.ki jaha na ksenofobiji Lahov.

    • šmentanamuha

     A, picka, da je?

     • Aron

      Da. Ampak dokler pusti Slovence pri miru lahko ppcne kar hoce, Lahi ga morajo prenasati.

 • RATATA

  Populističnimi suverenisti!

 • Franjo Trojner

  Slovenska leva salonska politična smetana, mali žvepleni in krog okoli njega: Cerar, Šarec, Mesec, Židan, Fajonca, Rjavec itd. in raznorazni tranzicijski tajkuni, so sestavni del Evropske in svetovne elite globalistov. Trn v peti globalistov je bil Nikolas Sarkozy francoski predsednik, ki se je na srečanju G8 upr globalistom z znamenitim stavkom:” Francosko politiko bo oblikovalo francosko ljudstvo in ne finančne multinacionalke”! Ta stavek je Sarkozyu popolnoma zapr politično pot, izgubil je volitve od globalistov nastavljene močno finančno in medijsko podprte marionete Macrona. Macron pa je danes med francoskim ljudstvom najbolj osovražen politik, njegova vlada pa z najnižjo podporo v vsej zgodovini Francije. Rumeni jopiči z neprekinjenimi protesti zahtevajo Macronov odstop iz oblasti, njegova policija pa strelja na njih.
  Tudi z finančnimi aferami močno obremenjen zapit Juncker je na čelo institucij EU nastavljen z pomočjo globalistov/multinacijonalk.
  Druga zgodba je Orban, ki se enako, kot nekoč Sarkozy ne dovoli izsiljevati globalistom. Tudi Orban pravi, Madžarsko politiko bo oblikovalo madžarsko ljudstvo in ne finančne multinacionalke”! To Orbanovo nasprotovanje globalistom je Orbana drago stalo, saj globalisti preko institucij EU močno pritiskajo in neposlušnemu Orbanu grozijo s sankcijami, njegovo stranko pa na vsak način želijo izriniti iz EU parlamenta.
  Popolnoma enaka zgodba se dogaja v naši državi Sloveniji! Evropski in svetovni globalisti so zlizani z našo vladajočo salonsko levo elito, ki je preko Sorosovih silnih miljard premoženja dobro financirana, politično in medijsko dobro podprta.
  Sedaj upam, da vam je vsem jasno, zakaj se pokončno in domoljubno politično desnico ustavlja z vsemi legalnimi in nelegalnimi sredstvi. Upam, da vam je tudi jasno zakaj vsako nasprotno mnenje agresivni levičarji takoj označijo, za fašistično. Globalistom zvesta politična levica v Sloveniji gre celo tako daleč, da želi z zakonodajo omejiti svobodo govora in mišlenja in tako z represijo utišati svoje kritike. V Sloveniji je prularizem, pravna država in demokracija samo mrtva črka na papirju. Kar je neizpodbiten dokaz,
  ZAKAJ se ne razpiše referendum na temo nezokonitih migracij, kar je v vsaki demokraciji nekaj samoumevnega ??? A se levičarji na oblasti bojite rezultata referenduma v katerem vam bi državljani sporočili:
  – da nasprotujemo Globalnemu sporazumu o migracijah
  – da nasprotujemo Združenim državam Evrope
  – da vidimo Macrona, Merklovo, Junckerja, Webra, Cerarja, Šarca, Mesca, Židana, Fajonco , Rjavca & Co. kot uničevalce EU.
  Nezadovoljna Velika Britanija nam je z brexitom pokazala pot, za kar danes plačuje ogromen ceh, katerega so ji zaradi neposlušnosti izstavili svetovni in evropski globalisti. Ja, Veliko Britanijo globalisti zaradi brexita kaznujejo nam vsem ostalim za primer, da si ji slučajno katera še od preostalih 27 držav unije ne bi upala slediti!
  Potencialni kandidati za izhod iz EU so vsi nezadovoljni nasprotniki EU globalizma, v prvi vrsti naši sosedje Avstrjici, Italijani, Madžari in nato še Poljaki, Čehi, Slovaki in vedno bolj tudi Nizozemci, Norvežani in Belgijci!

  • lili pili

   Cena razbijanja eu bo ogromna spomnimo se samo koliko so izgubile bivse republike in koliko kredita imajo danes in v kaksnem stanju so….

   • Franjo Trojner

    Sladko se meni hebe za bivše republike!
    EU federalna ne bo NIKOLI! Slovenci smo komaj pobegnili iz gnile balkanske federacije, zato nas nič ne vleče na francosko/nemški vlak, v federacijo v kateri bodo tujci politiko v naši državi vodili!

    • lili pili

     Mogoce res nekatere vec ne vlece, ja zakaj pa smo pol sli v eu….

     • Franjo Trojner

      18.04.1951 na podlagi Schumanovega načrta je 6 držav podpisalo pogodbo o skupnem upravljanju težke industrije, premoga in jekla.Teh ustanovnih 6 držav je bilo: Nemčija, Francija, Italija, Nizozemska, Belgija in Luksemburg. Teh ustanovnih 6 držav je bilo protiutež Rusiji in garantiralo mir v Evropi.
      25.03. 1957 Rimska pogodba.
      Zaradi uspešnosti pogodbe o premogu in jeklu, je 6 ustanovnih držav razširilo sodelovanje še na druge gospodarske panoge. Z rimsko pogodbo so ustanovili Evropsko gospodarsko skupnost ( EGS). Osnovno načelo skupnega trga je bil prost pretok blaga, ljudi in storitev!
      EU je GOSPODARSKA skupnost in nikoli federacija, o kateri sanja pajac Macron in zapiti Juncker, na zahtevo globalistov iz ozadja!
      EU in zveza NATO sta protiutež, vplivu in morebitni agresiji Rusije na staro Evropo in drugo največje gospodarstvo na svetu, kar bi naj doprineslo k blaginji narodom stare Evrope.

     • lili pili

      Hvala, vse ze vem, zakaj to sedaj razbijati..

  • Igor Kavalar

   Brexit vodi ženska, ki je bila proti Brexitu. 3 leta pogajanj in bad dealov pa ji ni butnilo v glavo da bi odstopila. Zadnjič navrže, da če ne sprejmejo tega bad deala da Brexita tudi ne bo. Potem zavržejo možnost no deala in s tem ošibijo svojo pogajalsko pozicijo ter odhoda brez slabega deala, nato pa izglasujejo še podaljšanje prek roka, čeprav mora 27 članic reči temu da in da boljšega deala ne bo.

   The only neat solution: We leave on March 29th! – Nigel Farage MEP
   https://youtu.be/mC2SyTkMx00

   Kar kaže, da bodo globalisti na otoku in v Evropi zavlačevali in zavlačevali in zahtevali ponovna glasovanja kot že do sedaj, da se glasuje toliko časa dokler razvajeni otročički v EU in VB ne dobijo tistega kar v prvem glasovanju niso!

   Tam se sedaj dobro vidi, za kakšno demokracijo gre, da glas ljudi sploh noče biti upoštevan! Ljudje niso glasovali za deal ali no deal, ampak za Brexit in 3 leta jih že nategujejo.

   • Franjo Trojner

    Res, je! Glas ljudi v EU in v VB ne pomeni nič!
    V Bruslju oni pajac nažgani Juncker, po diktatu globalistov komisijo.EU vodi.
    Juncker nikoli ne bi smel postati predsednik Evropske komisije,
    zaradi zadeve LuxLeaks. V času ko je bil Juncker predsednik vlade v Luksemburgu, se je veselo pralo denar, več, kot 300 podetij je opralo na stotine milijad. Pod Junckerjem je bil Luksembug davčna oaza, pol pa se ta isti Juncker na čelu EU komisije z figo v žepu bori proti pranju denarja in davčnim oazam! Svinjarija na kvadrat. Junckerja so na mesto predsednika Evropske komisije postavili globalisti!

 • lili pili

  Nic ni povedal kaj je s stranko za Dom….. kam pase kdo so zavezniki, kaksno evropo a po madzarskem zgledu….

  • xtc

   Še vseeno boljše kot po anarholiberalnosocialistično multikultarsko.

 • Poserjemsenavse

  spet tale pametnjaković…ob njegovih kolumnah te lahko samo srat prtisne

  • Imersion

   Sej si ves posran

  • Artur

   Daj nam tvoje protiargumente njegovi kolumni in nas razvetli, da nam “uredi prebavo”, če ne bolje da sam nehaš srat.

  • AlojzZ

   Neprimeren komentar. Kam, kako ga naj prijavim uredništvu?

   • Poserjemsenavse

    Prijave sprejemam do osmih…lp vaš Admin

  • xtc

   Torej Mladino brat-in to takoj.

   • šmentanamuha

    Za njega je bolj primeren Ciciban.

 • Matt von Glanz

  Če je macron na napačni strani zgodovine, se bo pokazalo šele, ko jo bodo zmagovalci pisali .

 • xtc

  Dejstva so kruta za multikultarje in socialiste.
  kriza prihaja,ljudje pa vse manj naklonjeni strankam multikultarjenja in socializma zato divja panika in EU projekcije volitev itd.
  Dejstvo je,da sta v Nemčiji SPD in CDU v upadanju,čeprav naj bi liberalci ALDE rasli je to laž vse več Nemcev podpira AFD in njene rasti ni moč ustaviti,a Nemci fD preprosto ne podpirajo vse bolj ,ker bi bili “nacionalsocialisti” pač pa preprosto ,ker nočejo več sedanje norosti Merckelce in CDU enako se dogaja Macronu,narod bo pretepal le do krize,ko bo zmanjkalo denarja bo narod njega in njegov klan enako kot so Lidvika in Antoaneto.
  Nov EU parlamen(sestava) bo verjetno zavedno pokopala norosti multikultija .
  Zeo verjetno pa je ,da bo EU zaradi krize razpadla in potonila v vojni,ki bo pač odpravila anomalije in vpeljala red nazaj.
  To kar nateguje narod Mecron-NE PALI niti v Franciji kaj šele po drugih državah kjer so ljudje siti pritepencev in hočejo red.
  Macronov manihest je tipično multikultarskofašistična agenda,s katero kaže kako bi utišal neposlušne “neke agencije za demokracijo” torej SS geheimpolizei za tiste,ki se z njim ne strinjajo zelo verjetno po sistemu Gestapa in SS, proti Judom zasežba premoženja,zaprtje v lager in likvidacija.
  Nato še bi nadzirali medije,ki jim niso všeč bi jih prepovedali novinarje le teh pa v lagre in likvidirali na vsa zasežena premoženja pa vlačili Arabce(muslimane) in Afrose,ki bi nakoncu začeli pobijati domačine in se širiti čudoviti multi kulti pa jih ščitil,nato bi prišli zakoni ,da se morajo Evropejke poročati le še z pritepenci itd,EU vojska pa bi bila namenjena rušenju demokratičnih izvoljenih politikov ne po njegovi agendi in njih likvidacijo,kot privržencev in ustvarjanja prostora za naselitev islamain afrosov.
  Kot prvi bi se na tej tapeti znašel Orban nato poljak itd.
  Seveda hvala bogu bo kriza in vojna preje pokpala to norost in jo z macronom,Merckelco in še kom poslala na odpad zgodovine.
  Britanci pa naj s svojimi izdajalci kot sta Blair in Mayeya ter še kdo obračunajo kot se z narodnimi izdajalci mora. -sojenje in izrek kazni.

 • augustin hadelich

  Zadnjič so pred neko Mercatorjevo trgovino tipi v avtu nabijali srbjanske narodnjake. Ko sem šel ven in speljal s kolesom, sem pljunil proti njim. Golazen je čisto ponorela in me poskušala ujeti, a sem bil hitrejši in jim ušel.

  Takole izgleda Evropa Macrona, Merklove, Webra in seveda papeža Frančiška. Banda prekleta. Še posebej pri zadnjem se mi obrača v želodcu. Podrepniki slovenske RKC, ki ga poveličujejo v katoliških trobilih, kamor so jih nastavili njegovi pedri in socialisti, so najbolj zavržen odpad.

  • abc

   Je prepovedano navijati muzko v avtu?

 • Get Smart

  Makronči je transić, je rojena deklica, vzgajana kot kao fantek in kao glumi fantka.
  .
  Transićezem je temeljna agenda kaviaržido KOMINTERNE.
  .
  Makronćija je torej v kaviarŽIDO garaži naredila KOMINTERNA,
  DELA ZA svoje kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE gazde.
  Tako kot BARBIE Poharka, Marjanka ŠARAC i tako dalje do tokija.
  Ja, niso ljudje, ampak so celo samoimenovani “smrtni neprijatelji ljudi”
  in so od oka v 50 % dobesedno spački, saj jih gazde kastrirajo in nato vzgajajo v kao nasprotni spol.
  Transićizem je eden od stebrov satanizma, saj velja, da je ČLOVEK Božje stvarjenje, oni pa
  “ne morejo smisliti” ČLOVEŠKIH (Božjih) stvarjenj,
  zato delajo vedno in povsod “narobe svet”:
  LAŽ namesto RESNICE,
  ROP namesto POŠTENEGA DELA,
  UMOR … skratka uničevanje vsega, kar je ČLOVEŠKO.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
    kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    =
    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
    hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in
    do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
     =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • pajac debeli

  Ti globalisti bi radi EU spojili z Arabijo in Afriko. In ker evropejci ne bomo nikoli za to pac uvazajo nove ‘evropejce’.

 • igor

  Brscic uničevalec Slovenije. Moje mnenje, ce smem. Brez zamere.