Ali gre za nov zagrebški trend?

Datum:

Ne le v Kanadi, sprehajanje moških namesto psov očitno postaja priljubljeno tudi pri naših južnih sosedih. V Zagrebu so nedavno v večernih urah namreč zalotili žensko, ki je na povodcu sprehajala “nekaj, podobno moškemu in psu”, sodeč po komentarjih pod fotografijo pa niti ljudje ne vedo, kaj točno je bilo na povodcu.

Trg bana Jelačića v Zagrebu je bil prizorišče zelo bizarnega prizora. Po znanem mestnem trgu se je namreč sprehajala misteriozna ženska s še bolj misterioznim štirinožnim prijateljem.

Slobodna Dalmacija piše, da zna noč na Trgu bana Jelačića izvabiti zanimive like, a vseeno imajo ti liki običajno človeški obraz, vsaj večinoma. Tokrat temu ni bilo tako, po mestu se je sprehodila prav posebna “pasma”, ki je delovala kot človek, vendar je po glavi sodeč bolj šlo za konja. Kaj je točno to bilo, ne ve nihče, so se pa pod fotografijo vsuli komentarji, kot so: “Včeraj sem na trgu opazil neko nenavadno pasmo, ali veš, kaj je to?” je zapisal uporabnik Reddita in priložil videoposnetek, ki prikazuje domino, ki sprehaja moškega s konjsko masko na glavi.

Odgovori, ki jih je prejel, resda niso razkrili “pasme”, vsekakor pa so bili smešni in za situacijo precej primerni in šaljivi: “Imam istega. Super karakter, vendar se slinijo”, “čistokrvni copatar”, “ukročen klečalec”, “ti Pokemoni se v metropoli hitro razvijajo, vsemu temu je težko slediti”. Nekateri uporabniki so komentirali, da gre za film, kaj se je v resnici zgodilo, pa verjetno ne bomo nikoli izvedeli.

Mimogrede, takšen prizor ni bil posnet prvič. Podobno so zabeležili pred nekaj tedni, ko se je po Trgu bana Josipa Jelačića v nasprotnih vlogah sprehajala deklica z moškim na povodcu. Že takrat je posnetek poskrbel za presenečenje, tako pri mimoidočih kot pri uporabnikih omrežja, zdaj pa se vsi spet sprašujejo – ali to postaja nov trend?

Foto: Tiktok

Ana Horvat

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Pred DZ klečala in molila na varovanem območju, policija se ni odzvala

Nenavaden posnetek prihaja iz slovenskega hrama demokracije. Tam sta...

Začetek olimpijskega nogometa je zaznamovalo nasilje maroških navijačev

Tik pred prekinitvijo prvega kroga olimpijskega nogometnega turnirja med...

Revoz: Kaj pomeni včeraj podpisani neobvezujoči dokument?

Predstavniki francoskega proizvajalca vozil Renault, v okviru tega tudi...

“Vrhunski menedžer” bo škodo zavarovalnicam poplačal iz proračunske rezerve

Od "zamrznitve" cene dodatnega zdravstvenega zavarovanja do fantomske "ukinitve"...