Transspolni zvezdnik poziva homoseksualne oboževalce, da imajo med njegovimi nastopi spolne odnose

Datum:

Kim Petras je nemški transspolni pop zvezdnik, ki trenutno živi v Los Angelesu. Spol je “spremenil” pri šestnajstih letih in se danes smatra za žensko. Kot tak je seveda močno priljubljen med istospolno usmerjenimi. Pred kratkim je v nekem intervjuju izjavil, da bi rad, da imajo njegovi homoseksualni oboževalci spolne odnose kar na njegovih nastopih.

Na svoji trenutni turneji bi Kim Petras rad videl spolne odnose med občinstvom, obenem pa se lahko njegovih koncertov udeležujejo otroci, stari osem let. V nedavnem pogovoru je pevec, ki se smatra za žensko, spregovoril o tem, da se danes prostaško in perverzno obnašanje kot tudi pornografska dejanja dogajajo pred očmi javnosti.

Vsekakor prihaja do seksa, kar je super,” je dejal in poudaril, da govori o dejanjih, ki se dogajajo v množici na njegovih nastopih. “To je tudi cilj,” je še povedal.

Osemletniki na istospolnih orgijah?
V luči teh izjav so na novičarskem portalu Breitbart preverili pri kalifornijskem podjetju za prodajo in distribucijo vstopnic Ticketmaster, kdo bi se lahko udeleževal teh koncertov, na katerih glavni izvajalec poziva k homoseksualnim orgijam. Izkazalo se je, da se lahko nastopov v sklopu turneje, ki bo potekala v Združenem kraljestvu, Evropi in ZDA, udeležijo otroci, stari le osem let, oziroma se lahko mlajši od štirinajstih let v spremstvu staršev udeležijo nastopa, na katerem bo očitno prihajalo do istospolnih odnosov.

Koncertov transseksualca se udeležujejo tudi otroci. (Foto: epa)

A. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...

Fico ni več v smrtni nevarnosti

Slovaški premier Robert Fico ni več v smrtni nevarnosti,...

[Ekskluzivno] Brutalne čistke Svobodnjakov: Doktorja kemijskih znanosti vrgli na cesto

Jutri bi se moral Zvone Čadež, odstavljeni direktor URI...

Prekršek za izmaličen obraz, obsodba za nekaj besed proti prvorazredni

"Zanimivo, da je fizični napad na nekoga lahko tudi...