Levica ustvarja razmere za terorizem v Sloveniji

Datum:

Fašizem in nacizem sta v EU in Sloveniji zakonsko prepovedana. Nimata organizacij, gibanj. Zahodne vlade, policija, varnostne službe, mediji, zakonodaja, politični sistem so osredotočeni na njuno preganjanje. Posebej v Nemčiji. Tako so demonstracije desnih gibanj redke, prav tako tudi desni terorizem.

                   

Že vsaki organizaciji, ki je za domoljubje, nacionalno državo, narodno kulturo, nacionalne vrednote, liberalci in levica, liberalni in levi mediji pripisujejo fašizem, nacizem, rasizem, islamofobijo. Pa četudi je islamofobija največkrat samo logična posledica islamskega džihadizma, terorizma, islamofašizma in srednjeveškega nasilja po EU.

V EU so glavni dobavitelji, razpečevalci drog prav muslimani, saj v Koranu uživanje opija, hašiša, marihuane ni izrecno prepovedano. Maroko je glavni preskrbovalec EU s kanabisom, glavni uvozniki in razpečevalci vseh oblik drog pa maroške, alžirske, turške, čečenske, albanske mafije, ki tudi financirajo ilegalne islamske migracije v EU, getoizacijo Evrope, graditev mošej, islamizacijo, terorizem. Islamske države, islamsko in narkopodzemlje financirajo tudi mnoge liberalne in leve stranke po EU. Ali tudi v Sloveniji?

Jutri bo vsa Afrika tu
Pravkar se je končal ramadan, mesec posta in osredotočenja na vero, ki v telesni izčrpanosti in versko-ideološkem bombardiranju vernikov prebudi muslimanski fundamentalizem, džihadizem, radikalizem, terorizem. Tokrat je to udarilo ven v palestinskih nemirih v Jeruzalemu in Hamasovih raketnih napadih na Tel Aviv ter druga judovska mesta. Bo tako nekoč v Parizu, Londonu, Marseillu, Bruslju, Amsterdamu, Rotterdamu, Berlinu, Kölnu, v Malmöju? Rakete iz islamskih getov na druge dele mesta? Če terorizma v EU letos (še) ni, to ne pomeni, da so se muslimani integrirali, asimilirali, evropeizirali, temveč da milijarde evrov za policijo, protiteroristične enote, varnostne službe, opazovanje mošej in islamskih skrajnežev vsaj začasno delujejo. Dokler ne izumijo nove oblike terorizma. Morda biološkega. Pandemija z novim koronavirusom zagotovo daje komu zamisli za biološko orožje.

Na Lampeduso je pred dnevi sredi pandemije v samo 24 urah prispelo dva tisoč ilegalnih migrantov. Švedinja Ylva Johansson in Belgijec Guy Verhofstadt že govorita o novi solidarnosti, kvotah, razdelitvah po državah EU. Jutri bo vsa Afrika tu. Pričakujte tudi stampedo na slovensko južno mejo. Tistih nekaj policistov za pomoč iz EU je samo še več birokracije in neučinkovitih mešanih enot ali kaosa. Težava se ne rešuje z več policisti, ne z luknjasto ograjo, temveč radikalno: z odpravo marakeške deklaracije, z ničelno toleranco do tihotapljenja ljudi in drog, z rigorozno zakonodajo, z odpravo azila nasploh, ker je povsem zlorabljen institut. Azil so zlorabili milijoni, kot takšen torej nima nobenega smisla.

Slovenska levica ustvarja razmere za terorizem
V vsej osredotočenosti na nevarnost desnega ekstremizma v EU cvetijo neokomunizem, levi anarhizem, islam in islamizem. Levi anarhisti, neokomunisti, mladi iz islamskih getov, prazna zadrogirana mladina z množičnih neprijavljenih zabav in demonstracij razgrajajo po EU, se pretepajo s policijo, zažigajo avtomobile. Imeti za nevarno knjigo Mein Kampf in ne videti podobne nevarnosti v Koranu ter v levem anarhizmu je dolgoročno izredno nevarno. Če islama v Evropi ne bi bilo, tu ne bi bilo niti večine getov, njihove revščine in kriminala, islamskega terorizma. S prepovedjo komunizma izgine tudi vsa levičarska in anarhodestrukcija. Kot nasilje in sovraštvo Korana ter islama naplavita iztirjence med muslimani, najrazličnejše neuravnovešence po Sloveniji spodbuja nasilno, propagandno, ideološko delovanje Antife, SD, Levice, Kula, RTV Slovenija in drugih nekdanjih socialističnih medijev! Kako daleč smo do slovenskih Baader Meinhof oziroma Rdečih brigad?

Ali lahko plakatne, mazaške, pogromaške, zažigalne aktivnosti in grožnje s smrtjo novinarjem Demokracije in premierju, ko tega nihče ne sankcionira, pripeljejo v Sloveniji do ponovitve scenarija “Ivan Kramberger” in do slovenskega “Charlieja Hebdoja”? Je to cilj? Kdaj bo EU dovolj zrela, da poleg fašizma in nacizma prepove tudi komunizem in islam?

Gregor Preac

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...