Pedofil v pomurskih termah se je dotikal otrok in masturbiral pred šestletno deklico, njen oče zgrožen: “To ti zaledeni kri …”

Fotografija je simbolična (Foto: STA)

Pomursko javnost pretresa nov pedofilski škandal. Med vikendom naj bi odrasli moški zalezoval šestletno deklico v enih izmed pomurskih term. Ob tem pa naj bi v vodi masturbiral, je v pismu sporočil oče Robert Lavtar.

Po poročanju Sobotainfo in drugih pomurskih medijih naj bi se incident zgodil v eni izmed pomurskih term. Spolni iztirjenec je hotel punčko zgrabiti, a mu na srečo šestletnice ni uspelo. “Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok, ter se nato zadenjsko približal, tako, da so se ga morali otroci dotikati, ko so hodili iz bazena,” je sporočil avtor anonimnega pisma.

V teh dneh pa se je oglasil v svojem pismu oče šestletne deklice, Robert Lavtar. “To ti zaledeni kri. To ko gledaš, je grozljivo. Krožil je kot predator, kot morski pes okoli žrtve. Ritensko se je začel približevati, tam kjer so otroci hodili ven po stopnicah, se pravi, in so se ga dotikali. To je kot grozljiv film,” z grozo razlaga Lavtar.

Robert Lavtar, oče

Robert Lavtar, oče 6-letne deklice. (Foto: Sobotainfo)

Policija potrebovala do kraja zločina 35 minut in to kljub temu, da je bil ta oddaljen le 20 minut vožnje z avtomobilom
V pomurski javnosti pa se je problematiziral prihod policije. Prvo je oče šestletne deklice obvestil reševalce. Vendar so reševalci, ker niso videli dogodka, svetovali očetu, naj sam pokliče policijo. Policija je potrebovala na prihod zločina 35 minut, čeprav so bili oddaljeni le dobrih 20 minut vožnje z avtomobilom. V tem času pa je spolni iztirjenec že pobegnil s kraja zločina. Vendar naj bi domnevnega pedofila posnele varnostne kamere, zatrjujejo iz murskosoboške policijske uprave. Novo razočaranje je oče šestletne deklice doživel, ko so mu policisti povedali, da bodo domnevno pedofilsko dejanje raziskovali le kot prekršek.

Foto: STA

Pedofil izgledal kot urejen moški
V pomurskih medijih so med drugim opisali spolnega iztirjenca kot starejšega moškega, priče so zatrdile, da je bil Slovenec. Pedofil je izgledal kot urejen moški, vendar Robert Lavtar zatrjuje, da domnevni ta ni imel brisače – vse svoje stvari je imel po besedah očeta spravljene v garderobni omarici. Ker se je zavedal svojih zločinskih dejanj, je imel stvari spravljene tako, da je lahko čim prej pobegnil z bazena.

Luka Perš

 • Stajerka

  …..KAJ se gre naša država, policija, da o tožilstvu in sodstvu ne pričnemo razpredat……kraja je prekršek, pedofilstvo je prekršek……še dobro, da se je včerajšnji morilec fental sam, ker bi naše sodstvo že našlo izgovor za še tako zavržno dejanje……

 • črnogled

  Ta gospod Lavtar mi zgleda kar močen možakar,mu ne bi bilo treba klicat policije.

  • kokobily

   Če bi ga napadel, to ne bil prekršek, ali kaljenje jevnega reda in miru, bilo bi kaznivo dejanje, pedofil bi pa postal “domnevni”. Na en strani nekdo z pestjo po gobcu, na drugi “donmevni” nekaj. Kaj misliš, kako bi to končalo ???

   • črnogled

    Če mu že ni zob sesipal,bi ga lahko zadržal do prihoda čuvajev reda(sem mislil napisat nekaj drugega,pa raje ne)

 • Hribouc

  Zakaj si ga pa spustu?

 • Rožle

  Za take primere El. paralizator vsem normalnim skrbnim slovenskim staršem ..
  SLO policiji pa plastične pištolice ..

 • NoName

  Naj to poskusi v moji bližini, mislim, da naslednjič ne bi imel kaj več prijeti niti ko bi scat šel, seveda pa bi policija, ker bi branil svoje otroke pred takimi izmečki mene odpeljala, sodišče pa izdalo priporni nalog, ter takega izmečka za žrtvo označila, pa kje za boga mi živimo, sodišča izdajajo sodbe v imenu ljudstva, toda v imenu katerega ljudstva, saj smo vsi proti takim rečem, kako potem v imenu ljudstva hudiča?

  • centurion

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Lustrator

  Brez zamere, ampak dokler so pri nas ne le nesankcionirani, ampak celo z najvišjimi odlikovanji in vseživljenjskimi dednimi privilegiji nagrajevani klavski partizani in udbovci odgovorni za nešteta mučenja in zverinske pomore desettisočev nedolžnih, so tipi, ki pred otroci masturbirajo, zadnja stvar, ki bi nas morala skrbeti. Zanimivo, kako je slovenska javnost enotna v tem kako bi bilo potrebno pedofilom soditi mimo sodišč, hkrati pa velika večina sonarodnjakov mirno prenaša in celo podpira ideologijo, ki temelji na neprimerljivo bolj nepopravljivih zločinih od tega.

  • WISKY 1000

   Zakaj ga ta oče ni zagrabil??

   • Lustrator

    Zakaj pa vsi cilivilirani Slovenci ne zagrabimo ostarelih partizanskih morilcev in njihovih današnjih slavilcev in z njimi za njihove zločine ne obračunamo “milo za drago”? Zato ker smo demokrati in spoštujemo zakon in zahtevamo od pravosodja, policije in vladne politike, da opravi svoje delo. Šele ko pravosodje, policija in vladna politika ne opravijo svojega dela, je razumljivo, da ljudje ukrepajo na lastno roko. V nasprotnem primeru nismo v ničemer drugačni od komunistov, ki so na lastno roko mimo zakonov pomorili skoraj desetino prebivalstva, potem pa pričakovali, da se bodo ljudje držali njihovih.

    • Resnicaboli90

     Dva dni nazaj si trdil da si libertarec in da pounas kaj astopajo libertarci…no sedaj si pa preberi
     https://en.m.wikipedia.org/wiki/Libertarian_perspectives_on_LGBT_rights

     https://en.m.wikipedia.org/wiki/Libertarianism

     Evo ti dva linka na temo iz pred dveh dni ko si z moderatorjevo pomocjo blokiral enega od komentatorjev ko ti je dokazal da ima prav…pa hitro si preberi komentar ker predvidevam da bo hitro izbrisan saj vsakic ko tebi nekdo dokaze da se motis tisti clovek dozivi time out racuna ali pa ban tako da se nebi cudil ce si ti moderator

     • Lustrator

      1. Predno se čutiš dolžnega mene poučevati o libertarnih nazorih, ti svetujem, da se najprej vsaj sam poučihš iz teh istih virov. Če bi se, bi ti bilo jasno, da je smeri libertarijanstva približno toliko kot demokratov – nekateri so zvesti osnovnim idejam, drugi so absolutno nasprotje osnovne ideje, a vseeno nosijo to ime z namenom kamuflaže – kot recimo pri nas “levičarji” ali celo “socialni demokrati”, čeprav v praksi nimamo ne enih ne drugih.
      2. Dežurni rdeči forumski trol, ki je pisal podobne nesmisle kot ti tule, je dosegel, da so bili izbrisani prav vsi moji komentarji na tisti temi (kar se mi doslej še ni zgodilo) in menim, da je bil to tudi njegov glavni cilj. Za pisanje pavšalizmov na prvo žogo človek ne potrebuje kaj dosti ne časa, ne možganov in zelo dvomim, da se kaj prida sekira.
      3. Si kdaj pomislil, da so ti komentarji izbrisani ker spammaš, pišeš offtopic komentarje (kot recimo tale tule) in vsak dan ustvarjaš novo uporabniško ime? Če ne, prosim v svoje neumne igrice ne vključuj še mene.

     • Resnicaboli90

      Glej fant…zadnjic si trdil da vecina libertarcev nasprotuje lgbt pravicam…v prvem linku ki sem ti ga poslal imas opisano politiko libertarnih strank do lgbt pravic po posameznih drzavah in celo se za vsako drzavo ti pise razliko med libertanimi strankami v tej drzavi tako da tele tvoji argumenti ne pijejo vode
      Zgleda si nisi prebral celotnega linka ker bi drugace to videl

     • Lustrator

      Še zadnjič, predno ti zaradi trollanja in namernega oddaljevanja od glavne teme (upravičeno) izbrišejo še ta račun: ne mešaj LGBT in homoseksualcev. S homoseksualci nima noben libertarec vključno z mano nikakršnih problemov, dokler ne zahtevajo nekakšnih umetno konstruiranih pravic, ki nimajo zveze z osnovnimi človekovimi – enak odnos imam seveda tudi do heteroseksualcev, ki menijo, da je recimo njihova osnovna človekova pravica ubijanje otrok v maternicah ali starčkov/invalidov v ustanovah.
      Homoseksualnost ni nič drugega kot deviantna spolna preferenca, ki je sicer anomalična, potrebna pomoči, a sama po sebi še ni zla.
      LGBT pa je ORGANIZACIJA, ki po drugi strani nima s homoseksualnostjo ničesar skupnega razen to, da homoseksualce (kot recimo komunizem delavce, kulturni marksizem pa ženske, temnopolte, geje,…) izrablja za svoje zle ideološke namere. In tako kot se marsikateri črnec ali ženska javno izpostavita kot nasprotnika t.i. borcev za enake pravice, tako se tudi mnogi homoseksualci javno izrekajo proti agresivni LGBT agendi, ki jim v življenju prinaša veliko več slabega kot dobrega, čeprav se navidez bori za njihove pravice. Noben normalen gej ali lezbijka nimata za svoje osnovne človeške pravice to, da se lahko poročata z enakim statusom kot možje in žene, ki so obred poroke sploh ustvarili Z NAMENOM, še manj se jim zdi njihova osnovna pravica to, da posvojijo otroka, kaj šele, da imajo v svojem življenju kakrpnekoli prednosti pred heteroseksualnimi pari. Za LGBT so normalni ljudje izdajalci in fašisti, tako kot za naše komije, ki so v zadnjih 15 letih postopoma v svoje stalinistične betice vbili nov kulturnomarksistični software, da se lažje čutijo del svetovnega gibanja, saj so imeli do nedavnega idejne brate le še v Belorusiji in Severni Koreji. Tako pa danes kvasijo enake norosti kot Sandersovi “demokrati”.

      Se pa kaj dosti ne čudim, da na wikipediji prebereš neumnosti kot so LGBT rights, ker je ta organizacija postala že kar del komunističnega novoreka – ne gre se več za lezbijke in homoseksualce, ampak za agendo organizacije, ki naj bi jih poosebljala. Perverzno.

     • Lustrator Moderator

      Ja lgbt je organizacija zatozanjo veljajo povsem isti zakoni kot vse ostale nevladne organizacije za to ko se uporablja besedno zvezo lgbt pravice se govori o pravicah oseb ne organizacije…a bos ti ze kdaj povedal kaksno stvar tako kot je ali bos vse vedel drugace kot ostali

      Ce ne vrjames wikipediji si preberi o odnosu ameriske libertarne stranke ki je del republikancov do lgbt pravic pa bos dobil informacijo direktno od njih…

      Pa ne govori da me bodo blokirali ampak reci da me bos ker si ti moderator in naj ljudje vidijo kako ravnas s komentatorji ki ti dokazejo da govoris bull shit ki ni podprt z nobenimi dejstvi ampak cistimi tvojimi domnevami kar se je spet lepo pokazalo pri vprasanju o libertarizmu kjer si po temko sem ti dokazal da se lazes ti rekel da se lazejo vsi podatki ki govorijo v prid mojih argumentov ti pa sploh nimas nobenega podatka o tej temi razno kar si si izmislil

      EDINOKRAT DO SEDAJ SEM BIL BLOKIRAN TAKRAT KO SEM TEBI IN IZKLJUCNO TEBI DOKAZAL DA SE MOTIS IN ZA TO ME NE BLOKIRAS TI IZ SVOJEGA RACUNA KOT OSTALI AMPAK TO NAREDIS IZ MODERATORSKEGA KER NE PRENESES DA TI NEKDO DOKAZE TVOJE LAZI IN IZMISLJOTINE…

      PS…brisi ti meni racune kakor hoces ampak resnice se ne da prikriti

     • maček ivan

      NI TE VEĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!

     • Lustrator Moderator

      Ne lustrator ali drugace receno moderator se ni prebral komentarja…je probal blokirati ip pa zgleda ne ve da se ip enostavno spremeni

     • maček ivan

      NI TE VEĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!

     • samo nasvet……ne uporabljajte wikipedije za dokazovanje “dejstev”….wikipedija je projekt globalistov za “instant znanost&podatke” po angleško bogus data…..med drugim je v wikipedijo vložil tudi Soros…..

     • Lustrator Moderator

      Kaj mislis da se wikipedija laze v opisu ideologije strank ki je pobran iz uradnih strani tocno dolocenih strank…preberi si sds wikipedija stran ali pa od janse pa mi povej kaj je gor laznivega…
      Tale vas izgovor da je vsak podatek s katerim se ne strinjate lazniv samo kaze na omejenost in na nezmoznost sprejemanja dejstev…povsem enaka zadeva kot pri zagovornikih ploscate zemlje ki trdijo da je vse kar vemo o vesolju nasina laz ki jo financira soros da nasprotuje veri

      Ps…za vsako stvar ki je napisana na wikipediji se ce ni resnicna lahko pritozis in jo umaknejo sploh pa vecino stvari ki so objavljene napisejo ljudje ki imajo neko povezavo s stvarjo o kateri pisejo in ne deluje na principu komentiranja
      Najbrz ne mislis da bi politicne stranke tiho gledale ce bi bil njihov opis na wikipediji(eni najbolj obiskanih internetnih strani) ki so ga najbrz napisali sami lazniv…take zadeve res vrjamete le tisti ki povsot vidite neke teorije zarote in napad na vaso idejo tega kar je res in prav…to se najlepse pokaze ce proba kdo raziskovati vero kjer se cloveka ki izpostavi nepravilnosti v religiji takoj oznaci za ateista in komunista v bistvu gre pa za ljudi ki pac povedo ko odkrijejo nesmisel

    • DEATH TO COMMUNISM

     Da smo demokrati in ne obracunavamo s komunajzli milo za drago, je bil, je in, ko se bo zacelo, bo problem. Treba je bit bolj krvolocen od njih. Bolj brez kakrsnekoli milosti. Bolj dosleden. V nasprotnem primeru se nam slabo pise.

  • Lustrator Moderator

   Ja slovenska javnost se ne boji partizanov na smrtni postelji ker nikogar ne ogrozajo pedofil sredi bazena pa se normalnim ljudem zdi hudo problematicen

   Spet tvoj zblojen moderatorski um nic ne razume

   • rrrrr

    Ljubček, proti Lustratorjrju raje pripelji svojega vzgojitelja. Ob tej uri pa res ne more več čepeti na ženskem wcju na FDV. Že od od jutra skuša iz dvajseti cm pociljati sifon v prvem nadstropju..

    • Lustrator Moderator

     Ce imas ti vzgojitelje s fdvja je to.tvoj problem innima veze z mano

 • lukec

  Napačno razmišljanje. Pedofil je vendar NAŠ in zato nima imena niti kratic. Si morete misliti, pospeševalci reterdiranega komunizma, da bi tak pedofil imel slučajno predznak desnica ali pa vsaj SDS. Fotografija, naslov polni podatki, zato da bi likvidatorji našli prej pot do njega. To ni sovražni zapis to je zapis stanja v RS januarja 2020. Če bo kdo slabe volje naj pokaže nasprotni primer, da se opravičim.
  Verjemite ne bo treba. Celo ga. Fajon bo to razumela, čeprav stežka!

  • JANEZ GUS

   Če bi bil iz SDS bi to trobili pri dnevniku,odmevih.Ponovitve vsak dan.Mastni naslovi v komunističnih medijih in oh in sploh.Si lahko samo predstavljate.

 • Antonius

  Čudi me, da nihče ni imel pri sebi mobilnika. Danes brez njega ljudje celo na wc ne gredo.
  Če bi ga vsem na očeh v bazenu posnel in fotografiral, bi tudi policija bolj težko početje pedofila obravnavala kot omembe skoraj nevreden prekršek.

  • Alex Burr

   Primera iz bazena ne mislim komentirati, ker se mi zdi beden. Ampak ko govoriš o mobilnikih, me zmrazi. Nekateri so obsedeni z mobilnimi telefoni. Predvsem pa ne ogabne ženske. Povsod si na udaru izprijenih seksualnih perverznežev in obsedencev s fotografiranjem ljudi. Sploh, če si lep. To je bolno.

   Tako da ne hvali preveč mobilnikov zaradi nekih takšnih ekscesnih primerov neprimernega vedenja.

   To, da se moški razkazuje pred otroci ali pa pred ženskami je bolno do amena. To je izprijeno

   Čeprav je bolno in izprijeno tudi to, da nekatere ženske zalezujejo moške v želji, da bi kaj videle. To je ženski voajerizem. Fuj.

   In tega odvratnega ženskega voajerizma je veliko več, kot je zgornji primer.

   Recimo.v vlakih je polno ženskih izprijenk, voajerk, ki samo prežijo za moškimi, da bi jih opazovale in snemale z mobiteli z nekimi izprijenimi željami in nameni.

   Zato jaz sovražim vlake.

   Mobiteli s fotoaparati so zlo modernega časa.

   Tista oseba, ki jo vidiš vedno z mobitelom v roki, je ziher neka izprijena oseba. Po domače – golazen.

 • Unikatna

  Ljudje bodo počasi vzeli obračun v svoje roke..ker kot je razvidno iz prispevka, policija ni v veliko pomoč…Ste resni, samo prekršek? Zakaj ga ni zadržal in namlatil?

 • Ježek Teka Teka

  Če bi ga sesul … bi ga najebal od inkasantov in zakonov, ki veljajo samo za Slovence … pedofil bi bil pa verjetno povabljen na kakšen “visoki” levi gala banket …

 • samotoje

  Hm, “domnevni ta” mora pod nujno k veterinarju, Luka Perš pa na začetni tečaj pisanja v slovenskem jeziku. Pred leti je en tak primerek nadlegoval otroke na letnem kopališču. Počakali smo ga pred garderobami in ga prebutali na žive in mrtve. Nikoli več ga ni bilo na kopališče, niti na cesti ga ni bilo videti.

 • Garbage man

  Mogoče bi prej Tanja Fajon pregledala situacio

 • San Di

  Ne vemo, kdo je pedofil (domnevni ali ne), ima pa ta (domnevni) iztirjenec sedaj ime , priimek in fotografijo prijavitelja. Verjetno se tudi naslov najde… in deklica. Samo v razmislek, pa lep dan.

 • TopGun

  Da ni bil Tunek ?

 • Garbage man

  Ja Ampak klimatske spremembe…………..vsi pedofili bojo zgoreli, če Trump prdne

 • Garbage man

  Milica bo stavkala ( za greto)

 • JANEZ GUS

  Da ni to tak problem kot z Maganjo.

 • Tomažekmalitomažek

  Ni mi vsec, da oce govori, da je grozljivo. Ogabno je in jaz bi ga na mestu pref****

 • Stajerka

  ….vsem ki pravite, da bi pedofila zrihtali……vam NE priporočam, da se tega lotite……takšna zgodba se je pred več kot 10 leti zgodila v MB, prav tako v kopališču……očetu deklice je počil film, malo ga je obdelal…..pedofil tožil, tudi za invalidnost……oče in družina verjetno še danes preživaljajo kalvarijo zaradi tega, ker je oče zaščitil hčero……
  ……jp, to je naša mafijska država……

  • xtc

   No verjetno bi ga tako,da tud tožil nebi več.

  • Mademoiselle

   Se strinjam, da je takšne ljudi treba odstraniti iz družbe in to takoj. Če je človek pedofil se verjetno poboljšal ne bo, mene kar zmrazi.
   Je pa tudi res, da ne podpiram, da ljudje jemljejo stvari v svoje roke. Ker to potem hitro privede do ‘rekla kazala’. S tem naj se ukvarjajo organi pregona in stroka. Kakšna je v Sloveniji pa vemo.
   Ne vem kaj je rešitev – odstranit iz družbe pa absolutno.

   • Stajerka

    …..rešitev??……v dveh korakih – najprej kastracija, potem pa javna objava…….če se ne bo sramoval svojih sprevrženih pedofilskih dejanj, mu pa ziher ne bo vseeno, če bo cel svet vedel, da je kastriran in zakaj??………

   • rešitev je vstavljanje cca. 3cm velikih kovinskih sond v prednje delo čela pedofilov….s to sondo jim ponovno omogočimo stik z bogom….

 • xtc

  Tole hoče uzakoniti LGTBQ skupnost.
  TAko drhal ,ki to počne,kot tule opisano je treba dotolč na medtu drugega si ne zasluži.Očitno pa je tale zelo poznan termam kot policiji očitno gre za kakega vplivneža ali vsaj pomembneža z vezami zato se zadeve zatikajo in vodijo kot se.

  • Alex Burr

   Dvomim, da LGBT hoče uzakoniti to. Ti malo pretiravaš. Zanima me pa nekaj. Kaj si ti misliš o razmahu prostitucije v Sloveniji in na splošno veliki izprijenosti Slovenk, ki naravnost nadlegujejo moške, tudi tiste, ki si tega niti najmanj ne želijo. Ali to podpiraš?

   Zanima me, ali sl takšen, da po eni strani moraliziraš o LGBT, po drugi strani pa podpiraš vse izprijenosti na relaciji ženska-moški. Prostitucija, erotične masaže, ženski voajerizem in podobne izprijenosti. Hočem slišati tvoje mnenje.

 • RATATA

  Takim v smrtni tišini na neznanem kraju vrečko namontirat.

  • Rožle

   pa PVC vrečko .. da ne bo slučajno una za krompir ..

   • RATATA

    Wasrdiht kajpak.

 • piko8

  To je tema za Jalovo fajonko!!

 • šmentanamuha

  Tanja Fajon bo sporočila preko twiterja, kaj se sme storiti in kaj ne, ko bo dobila navodila od Kučana.
  Pa lep pozdrav.

 • ponavadi se te težave reši s kuglo med ušesa nekje na samem, ne pa s pošiljanjem pisem v medije…..

 • PORK Amashina

  Ma šus v glavo,pa še to je preblago.

 • Miro Jereb

  Fakonova bi to vključila v LGBT pravice…

 • jeffrey epstein se ni sam ubil…..potrebna mu je bila strokovna pomoč….