Posledice LGBT+P ideologije: 21-letnica se našemila v fanta in spolno zlorabila do 50 mladoletnih deklet

Datum:

Velika Britanija je zgrožena nad 21-letnico, ki se je našemila v najstnika, da bi tako zlorabljala mladoletna dekleta, stara celo samo 13 let. Potovala je po celi državi in tako uspela zlorabiti do 50 žrtev, pri čemer je izkoriščala najbolj ranljiva dekleta, mnoga pa so bila po zločinih globoko travmatizirana. Svoje žrtve je med drugim prevarala tako, da je bila oblečena v ohlapno trenirko in jopo s kapuco, v spodnjice pa si je zatlačila nogavice, da bi izpadlo, kot da ima penis!

                   

Iz Velike Britanije poročajo o naravnost bizarnem primeru serijskega spolnega nasilja. 21-letna ženska Gemma Watts se je našemila v najstniškega fanta, da bi tako spolno izkoristila mlada dekleta, nekatera stara celo samo 13 let. Kot poroča Guardian, je storilka, ki je uporabljala moški psevdonim Jake Waton, prepotovala celo državo, pri čemer je zlorabila do 50 deklet. Nekatere izmed žrtev so bile tako travmatizirane, da so se samopoškodovale ali pa celo poslušale storiti samomor.

Spolna izprijenka izkoriščala najranljivejša dekleta
V času preiskovanja so policisti Wattsovi prepovedali približevanje osebam mlajšim od 16 let, a je prepoved prekršila v le nekaj dneh. Policisti so sporočili, da so se nekatere izmed žrtev prevare zavedale šele, ko je bila Wattsova že aretirana in je zgodba prišla v medije. Kot se je razkrilo, je spolna izprijenka izkoriščala zlasti ranljiva dekleta, ki so se soočala z vrstniškim ustrahovanjem in so imela nizko samozavest.

Foto: iStock

Sodnica Susan Evans je ob izreku sodbe komentirala, da je upoštevala nezrelost in nizek IQ Wattsove, a dodala je, da je svoja kazniva dejanja skrbno načrtovala, zato ji je dosodila 8-letno zaporno kazen. Koliko je h kaznivim dejanjem pripomogla LGBT+P ideologija očitno niso ugotavljali.

Foto Twitter

V spodnjice si je zatlačila nogavice, da bi izpadlo, kot da ima penis
Podrobnosti, kako je Wattsova zavedla svoje žrtve, so nore, ko se je srečala z žrtvami, je bila namreč oblečena v ohlapno trenirko in jopo s kapuco, v spodnjice pa si je zatlačila nogavice, da bi izpadlo, kot da ima penis. Ena od Žrtev je Wattsovo povprašala glede njenih prsi, ta pa ji je odvrnila, da jih je pridobila, ko se je zredila. Wattsova je sicer živela s svojo materjo v Enfieldu na severu Londona.

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...

Ustvarjalna svoboda, ne izključevanje – upanje za vse

Za nami so evropske volitve, v katerih smo se...