Pedofil v pomurskih termah se je dotikal otrok in masturbiral pred šestletno deklico, njen oče zgrožen: “To ti zaledeni kri …”

Datum:

Pomursko javnost pretresa nov pedofilski škandal. Med vikendom naj bi odrasli moški zalezoval šestletno deklico v enih izmed pomurskih term. Ob tem pa naj bi v vodi masturbiral, je v pismu sporočil oče Robert Lavtar.

Po poročanju Sobotainfo in drugih pomurskih medijih naj bi se incident zgodil v eni izmed pomurskih term. Spolni iztirjenec je hotel punčko zgrabiti, a mu na srečo šestletnice ni uspelo. “Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok, ter se nato zadenjsko približal, tako, da so se ga morali otroci dotikati, ko so hodili iz bazena,” je sporočil avtor anonimnega pisma.

V teh dneh pa se je oglasil v svojem pismu oče šestletne deklice, Robert Lavtar. “To ti zaledeni kri. To ko gledaš, je grozljivo. Krožil je kot predator, kot morski pes okoli žrtve. Ritensko se je začel približevati, tam kjer so otroci hodili ven po stopnicah, se pravi, in so se ga dotikali. To je kot grozljiv film,” z grozo razlaga Lavtar.

Robert Lavtar, oče
Robert Lavtar, oče 6-letne deklice. (Foto: Sobotainfo)

Policija potrebovala do kraja zločina 35 minut in to kljub temu, da je bil ta oddaljen le 20 minut vožnje z avtomobilom
V pomurski javnosti pa se je problematiziral prihod policije. Prvo je oče šestletne deklice obvestil reševalce. Vendar so reševalci, ker niso videli dogodka, svetovali očetu, naj sam pokliče policijo. Policija je potrebovala na prihod zločina 35 minut, čeprav so bili oddaljeni le dobrih 20 minut vožnje z avtomobilom. V tem času pa je spolni iztirjenec že pobegnil s kraja zločina. Vendar naj bi domnevnega pedofila posnele varnostne kamere, zatrjujejo iz murskosoboške policijske uprave. Novo razočaranje je oče šestletne deklice doživel, ko so mu policisti povedali, da bodo domnevno pedofilsko dejanje raziskovali le kot prekršek.

Foto: STA

Pedofil izgledal kot urejen moški
V pomurskih medijih so med drugim opisali spolnega iztirjenca kot starejšega moškega, priče so zatrdile, da je bil Slovenec. Pedofil je izgledal kot urejen moški, vendar Robert Lavtar zatrjuje, da domnevni ta ni imel brisače – vse svoje stvari je imel po besedah očeta spravljene v garderobni omarici. Ker se je zavedal svojih zločinskih dejanj, je imel stvari spravljene tako, da je lahko čim prej pobegnil z bazena.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub Golobovim zagotovilom promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela znova oglaševati...