Madžarska gostila vojaško vajo, namenjeno soočanju z največjo grožnjo Evropi – z migracijami!

Datum:

“Ilegalne migracije so največja grožnja Evropi. Naša dolžnost je, da varujemo kulturno tradicijo Evrope,” je poslal jasno sporočilo madžarski obrambni minister Tibor Benkő ob srečanju in izvedbi srednjeevropske vojaške vaje, ki se je je udeležilo 500 predstavnikov vojske in policije trinajstih držav.

“Položaj madžarske vlade se glede vprašanja ilegalnih imigracij ni spremenil. Ilegalne migracije so največja grožnja Evropi. Naša dolžnost je, da varujemo kulturno tradicijo Evrope,” je med srečanjem zatrdil madžarski obrambni minister  Tibor Benkő.

Po poročanju portala Voice of Europe je Madžarska gostila več kot 500 predstavnikov vojske in policije na svoji srednjeevropski varnostni vaji, največji na madžarskih tleh. Vaje so se udeležili predstavniki Slovenije, Avstrije, Češke, Hrvaške, Poljske, Bosne in Hercegovine, Grčije, Severne Makedonije, Črne gore, Romunije in Srbije.

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1185926424290570240

Vlada Viktorja Orbana bo tudi tokrat nepredušno zaprla svoje meje ob napovedanem novem migrantskem valu
Vlada Viktorja Orbana je tudi ob napovedanem migrantskem valu pripravljena na vse nevarnosti. Ob tem so že zatrdili, da bodo njihove meje nepredušno zaprte in da bodo odločno postopali proti temu problemu. Prav srednjeevropska varnostna vaja je bila temu namenjena in je bila po besedah madžarskega obrambnega ministra uspešno izvedena.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Joveva na zaslonih škodi svoji stranki

Nosilka liste Gibanja Svobode za evropske volitve Irena Joveva...

Dr. Krek: Referendum o konoplji se lahko zelo grdo zlorabi

"Referendum o konoplji, tako kot je napisan, se lahko...

Je oblast res tako mamljiva?

V Ilirski Bistrici še vedno vre. Temperatura je dosegla...

Putiniste in prebujence druži več, kot želijo priznati

Tucker Carlson je znan ameriški konservativni komentator. V nasprotju...