Kaos na štajerski avtocesti – še vedno zastoji

Foto: STA

Vozniki, ki ste na poti proti Mariboru, previdno. Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico/jug proti Mariboru. Predvidoma bo avtocesta na odseku med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico zaprta vsaj še dve uri.
Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zastoj tudi na avtocesti pred izvozom Slovenske Konjice. Možen je obvoz po cesti Dramlje–Slovenske Konjice–Oplotnica–Slovenska Bistrica ali Dramlje–Poljčane–Slovenska Bistrica. Potovalni čas proti Mariboru se zaradi obvoza lahko podaljša za eno uro.
Štajerska avtocesta med Slovenskimi Konjicami in izvozom Slovenska Bistrica – jug v smeri proti Mariboru je po odpravi posledic prometne nesreče, od 9. ure zjutraj znova odprta, so sporočili s prometno-informacijskega centra. Kljub temu na avtocesti ostaja približno dvokilometrski zastoj.

V. V., STA

  • Poštenje velja

    Zidarjevi kolovozi in horde upokojencev,ki prej niso imeli za burek ,danes pa se na račun mlade generacije vozijo od akcije do akcije terjajo svoj davek.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!