Nogometni superzvezdnik Messi kupil nov žar in zakuril socialna omrežja

Datum:

Priljubljeni svetovni zvezdniki si lahko s svojim bogastvom privoščijo tako rekoč vse. Na naslovnicah nam kradejo poglede s svojimi dragocenimi kosi oblačil, avtomobili in nepremičninami. V zadnjem času pa nas je prevzelo nekaj povsem novega. Socialna omrežja je namreč obnorel nov najljubši konjiček za preživljanje prostega časa slavnega nogometaša Lionela Messija.

Žena svetovno znanega nogometaša Lionela Messija je nedavno na svojih socialnih omrežjih delila videoposnetek svojega moža, ko v njuni kuhinji uporablja njun domači ekstravaganten žar. Uporabniki socialnih omrežji so bili nad nenavadnim žarom prav šokirani.

Nogomet in pečeno meso
Poleg strasti do nogometa si prebivalstvo Argentine deli tudi prav tako močno navdušenje do pečenega mesa z žara. Ko je žena priljubljenega nogometaša Antonela Roccuzzo posnetek delila z občinstvom na svojem Instagram profilu, je bilo tako pričakovano, da bo videoposnetek pri množici izzval močne reakcije.

Foto: epa

Vendar pa na posnetku največ pozornosti nista bila deležna ne nogometaš ne pečeno meso. Vso pozornost je namreč pritegnil ekstravaganten kuhinjski aparat, ki ga večina gledalcev zagotovo ni še nikoli videla. Nenavadna pečica, ki bolj spominja na pečico iz neke vesoljske ladje, je burila domišljijo javnosti in povzročila poplavo odzivov oziroma komentarjev.

Uporabniki socialnih omrežij niso ostali  brez komentarjev
Komentarji videoposnetka so bili v stilu začudenja. Eden od komentatorjev je v šali vprašal, ali je Messijev žar iz leta 2050, drugi pa se je pošalil, da iz posnetka ni razvidno, ali nogometaš pripravlja pečenko ali robota.

Meme (Foto: Twitter)

Omenjeni videoposnetek je povzročil tudi naval “memejev”, v katerih so ljudje delili fotografije svojih domačih aparatov in hudomušno primerjali svoje skromne žare in pečice z razkošnim žarom nogometnega maestra.

Pia Porenta

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub Golobovim zagotovilom promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela znova oglaševati...