Občina Domžale podaljšuje povabilo “postani mlada županja in mladi župan”

Datum:

Občina Domžale podaljšuje povabilo postani MLADA ŽUPANJA IN MLADI ŽUPAN, rok za oddajo je 15. 4. 2023. Županja, mag. Renata Kosec je pojasnila: “Vse zainteresirane vabim, da se prijavijo, saj je vloga mladih pomembna danes, ko načrtujemo naslednje korake v občini, še bolj pa bo pomembna v prihodnje, ko bodo prevzeli vodenje občine.”

Mlada županja in mladi župan bosta lahko sodelovala na vseh za občino pomembnih dogodkih, od protokolarnih dogodkov ob občinskem prazniku do priprave proračuna in drugih vsebin, pomembnih za delovanje občine. Predvsem pa je pomembno, da bosta s svojimi smelimi idejami in drugačnimi pogledi sooblikovala prihodnji razvoj občine.

Mladi župan in mlada županja bosta imenovana za obdobje dveh let in bosta v tem času sodelovala tudi v Komisiji za mladinska vprašanja. O svojem delovanju bosta pripravila tudi dve poročili letno.

Namen povabila postani mlada županja in mlad župan je približati politiko mladim in jim z realizacijo konkretnih projektov pokazati, da je to dobro orodje za oblikovanje vsebin in aktivnosti v Občini Domžale, prostoru zadovoljnih ljudi in mladim prijazni občini.

Razpis je podaljšan do 15. aprila 2023, do 12. ure. Zainteresirani mladi jo lahko oddajo na vložišču Občine Domžale, Ljubljanska 69, 1230 Domžale, [email protected]. Vloge bo pregledala županja skupaj s podžupanoma.

Portal OS

Sorodno

Zadnji prispevki

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...

Fico ni več v smrtni nevarnosti

Slovaški premier Robert Fico ni več v smrtni nevarnosti,...