[FOTO] Poglejte, kako je lepa Eva, Cerarjeva hči, sredi Biograda “zakurila” Hrvate, ko je v brazilkah pozirala za novo profilko!

Datum:

Eva Cerar je čisto navadno 20-letno dekle, ki obožuje morje in sonce, rada objavlja svoje selfije na družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram, rada uživa v dobri hrani in pijači, veliko se druži s prijateljicami in nasploh uživa svoja študentska leta. Njena edina posebnost je pravzaprav v tem, da je hči slovenskega predsednika vlade, Mira Cerarja. Ker pa ima njen oče v teh dneh nemalo težav, saj je priljubljenost njegove stranke na najnižji ravni v zadnjih treh letih, prav tako pa javnost raztrga praktično sleherno njegovo potezo oz. potezo vlade, tudi ona v mediji pogosto zasledi kritike na račun svojega očeta. Ker so pred nami zelo vroči zgodnje avgustovski poletni dnevi, še posebej pa zato, ker je za Cerarjeve v Ljubljani tudi na političnem prizorišču postalo prevroče, ni prav nič nenavadnega, da se je lepa Eva v teh dneh umaknila na morje, kjer razkazuje tudi tisto, za kar je očitno v fitnesu trdo delala čez zimo – opazno je namreč, da je izgubila kar nekaj kilogramov in se zdaj lahko pohvali s postavo, ki ji jo zavida marsikatera vrstnica!

Svoje Instagram sledilce sicer Eva Cerar zelo rada obvešča, kje se nahaja in kaj počne. Tako smo lahko izvedeli, da je občudovala lepote Benetk, da je gledala teniške dvoboje na ATP turnirju v Umagu, pa tudi, da se je na morje odpravila k našim južnim sosedom. Pravzaprav je Eva “zakurila” kar celotno plažo v mestu Biograd na morju, ko se je za novo profilko slikala v kopalkah – a ne v navadnih, pač pa kar v brazilkah, da so vsi lahko videli njeno lepo čvrsto zadnjico!

Foto: Instagram.

Težko sodimo, če so vsi Hrvati njeno razkazovanje na biograjski plaži sprejeli z odobravanjem, saj vendarle veljajo za dokaj konservativen narod, ki stavi na krščanske vrednote, vseeno pa lahko mirne vesti zapišemo, da je neka druga Eva, hči Karla Erjavca, dobila resno Instagram konkurenco v bitki za naslov najbolj seksi hči slovenskih politikov. Pa tudi za naziv tiste hčerke,  ki rada vzbuja največjo pozornost.

Foto: Instagram.

Evin oče Miro Cerar je sicer znan ženskar, saj je bil kar štirikrat poročen, že nekaj časa pa ne živi več z mamo svojih dveh otrok (Evin mlajši brat je Miha), Danico Cerar. Tudi Miro pa poleti zelo rad dopustuje pri sosedih Hrvatih, saj so v javnosti že večkrat pojavile občutljive fotografije iz nudističnega kampa Koversada pri mestu Vrstar v Istri. Miro naj bi po pisanju nekaterih medijev spoznal nekdanjega direktorja Sove Andreja Očka ter nekdanjega državnega sekretarja Jureta Lebna.

Foto: Instagram.
Foto: Instagram.
Foto: Instagram.

Miro Cerar je sicer ob obisku predsednika Evropske komisija v Sloveniji, Jeana-Clauda Junkerja, z njim zapadel v nenavadno debato o seksu. Če ste slučajno pozabili, prilagamo spodnji posnetek.

T. F.

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...