Popravek: Razkrivamo, kako je predsednica DNS in novinarka Večera Petra Lesjak Tušek izvedla pogrom nad Janezom Lavretom, da bi na direktorski stolček slovenjgraške bolnišnice pomagala svoji prijateljici Jani Makuc!

Datum:

Dne 7. aprila 2020 smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom Razkrivamo, kako je predsednica DNS in novinarka Večera Petra Lesjak Tušek izvedla pogrom nad Janezom Lavretom, da bi na direktorski stolček slovenjgraške bolnišnice pomagala svoji prijateljici Jani Makuc! V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.

 

Dne 17. aprila smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom “Je lahko še bolj pritlehno? Županja Črne na Koroškem Romana Lesjak februarja zalogo zaščitne opreme podarila Kitajski, te dni pa udarja čez vlado in zavaja, kako naj podarjene maske ne bi bile primerne!?” V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.

 

 

Dne 1. maja 2020 smo na portalu Nova24TV objavili članek z naslovom “Ga čaka odpoved? Zdravnik Rihard Knafelj bi kristjanom odrekel dostop do ventilatorjev, saj imajo ti Jezusa!” V nadaljevanju objavljamo prikaz nasprotnih dejstev.

 

 

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub zagotovilom Goloba promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela ponovno oglaševati...

Aktivistični levičarski norci jih v ZDA končno dobivajo po grbi

Študentski "revolucionarji" v ZDA so jih začeli dobivati po...